Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Vacatures Rijkswaterstaat

Werken bij Lybrae.

Werken bij Rijkswaterstaat

Werken bij Rijkswaterstaat betekent werken aan een veilig, bereikbaar en leefbare omgeving in Nederland. Als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat speelt Rijkswaterstaat een essentiële rol in het beheer van de fysieke leefomgeving. Werken bij Rijkswaterstaat betekent werken aan projecten die er echt toe doen. Als één van de grootste werkgevers binnen de publieke sector draagt Rijkswaterstaat zorg voor het beheer van de grootste infrastructurele netwerken van Nederland, waaronder snelwegen, vaarwegen en waterkeringen. Medewerkers van Rijkswaterstaat werken dagelijks aan het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van deze netwerken om de veiligheid en mobiliteit in Nederland te waarborgen.

Vacatures Rijkswaterstaat

Wat doet Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de grote infrastructuren in Nederland, zoals snelwegen, vaarwegen, dijken en sluizen. De organisatie werkt aan de bescherming van Nederland tegen overstromingen, het bevorderen van de verkeersveiligheid en het verbeteren van de doorstroming van het verkeer. Daarnaast speelt Rijkswaterstaat een belangrijke rol in de verduurzaming van infrastructuur en waterbeheer. Door projecten uit te voeren met oog voor het milieu en biodiversiteit, draagt Rijkswaterstaat bij aan een duurzamer Nederland. Dit maakt werken bij Rijkswaterstaat tot een baan met impact, waar innovatie en verantwoordelijkheid centraal staan.

Vacatures Rijkswaterstaat

Binnen Rijkswaterstaat zijn er verschillende functies die zich richten op het beheer van de fysieke leefomgeving. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

Over Lybrae

Al meer dan 400 professionals gingen je voor en zetten zich dagelijks in om onze leefruimte in een gemeente te verbeteren. Zo ontzorgt Lybrae al ruim 165 opdrachtgevers door heel Nederland met complexe uitdagingen binnen de fysieke leefomgeving. Wil jij binnen een professionele werkomgeving bijdragen aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures Rijkswaterstaat! Heb je nog vragen over onze openstaande vacatures bij Rijkswaterstaat? Neem contact met ons door te mailen naar info@lybrae.nl.

Mogelijkheden binnen de overheid

Wil je aan de slag bij een andere overheidsinstantie? Bij Lybrae bieden we verschillende kansen bij provincieswaterschappenomgevingsdiensten en andere overheidsdiensten. Zo kun je binnen de overheid op projectbasis bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Ga met ons in gesprek en laten we samen kijken op welke manier we jouw kunnen ondersteunen met passende projecten, opleidingstrajecten of een vaste baan die aansluit bij jou wensen en behoeften.

Bekijk onze vacatures

Ontdek de carrièremogelijkheden als Rijkswaterstaat medewerker bij Lybrae

Als medewerker bij Rijkswaterstaat speel je een belangrijke rol bij het beheren en ontwikkelen van de Nederlandse infrastructuur, zoals snelwegen, bruggen, en waterwegen. In deze dynamische werkomgeving werk je samen met experts op het gebied van watermanagement, wegenbouw en innovatie. Heb je een vacature binnen Rijkswaterstaat die aansluit bij jouw wensen en behoefte? Wil jij ook een plezierige werkomgeving waar we gezamenlijk borrelen, leren en ontwikkelen? We vinden zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid belangrijk en je hebt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en masterclasses. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris aan met 25 vakantiedagen, een leaseauto en laptop. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of bekijk één van de vacatures Rijkswaterstaat.

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het werken bij de Rijkswaterstaat stappenplan

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Solliciteren

Pas één van de vacatures Rijkswaterstaat bij jouw en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig over vacatures Rijkswaterstaat?

Neem dan contact met ons op.

Meld je aan voor de Lybrae nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam