120 vacatures

Whitepaper

Regionale Energiestrategie

Klimaatverandering

Klimaatverandering is een wereldwijd erkend probleem. Een van de signalen van de klimaatverandering is de opwarming van de aarde die wordt veroorzaakt door de uitstoot van broeikasgassen. Om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan en een duurzame toekomst te kunnen garanderen zijn er drastische maatregelen benodigd en moeten er afspraken worden gemaakt.

Whitepaper Regionale Energiestrategie

Een van de klimaatafspraken gaat over de halvering van de CO2-uitstoot in Nederland en houdt in dat 30 energieregio’s in Nederland onderzoeken of er voldoende duurzame warmtebronnen aanwezig zijn om een aardgasvrije toekomst te kunnen realiseren en waar het best duurzame elektriciteit opgewekt kan worden. In de Regionale Energiestrategie (RES) wordt per regio de haalbaarheid en de gevolgen van dit doel verkend.

Help jij mee aan het verduurzamen van Nederland? Start vandaag nog en download onze whitepaper over de Regionale Energiestrategie! Na het lezen van de whitepaper ben je op de hoogte van alle ins en outs rondom de aanleiding, inhoud en gevolgen van de Regionale Energiestrategie (RES) en hoe jij je steentje kunt bijdragen aan een duurzame toekomst.

Benieuwd naar onze whitepaper?

Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en ontvang onze whitepaper direct in je inbox!

  Download whitepaper


  Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen.

         

  Bouw samen met Lybrae aan een duurzame toekomst

  Help jij mee aan de verduurzaming van de toekomst van morgen? Bij Lybrae staat aandacht voor het milieu hoog in het vaandel. Om hier invulling aan te kunnen geven heeft Lybrae een duurzaamheidsbeleid opgesteld. De centrale vraag in dit beleid is: “Hoe gaat Lybrae Groep de komende jaren bijdragen aan de verduurzaming van haar organisatie en haar directe omgeving”? Dit beleid wordt jaarlijks geëvalueerd en waar nodig herzien.

  Whitepaper Regionale Energiestrategie
  Bouw jij mee aan een duurzame toekomst?

  Check onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met ons!