132 vacatures

Lybrae Academy

Een leven lang leren.

Lybrae Academy

Kom je werken bij Lybrae? Dan helpen wij jou verder in je carrière. Je werkt aan uitdagende opdrachten en projecten die aansluiten op jouw ambities. Daarbij zorgen we ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Jaarlijks wordt een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar gesteld. Zo kun je naast diverse opleidingen, deelnemen aan functiegerichte masterclasses en andere trainingen en krijg je de coaching die jij nodig hebt. Ook organiseren we events waarbij alle professionals van Lybrae aanwezig zijn om kennis te delen en waar een fijn wijntje of biertje niet ontbreekt. Zo zorgen wij dat jij vooruit gaat.

Meer over werken bij Lybrae

Opleidingen

De omgeving waarin wij werken verandert continu. Bij Lybrae zorgen wij ervoor dat jij de benodigde kennis opdoet binnen vakgebieden als bouwkunde, milieu, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek en bestuursrecht en meegroeit met de ontwikkelingen in jouw omgeving. Vakinhoudelijk, maar ook op het gebied van sociale vaardigheden. Dit doen we niet alleen door vakkennis met elkaar te delen tijdens kennis- en netwerkbijeenkomsten, maar ook door jou op te leiden en te trainen binnen jouw specialisme. Binnen onze opleidingen ontwikkel jij je naast je werk verder in het vakgebied. Zo wordt jouw kennis in een rap tempo groter en blijf jij groeien.

Lees verder

Traineeships

Een afgeronde opleiding bouwkunde, ruimtelijke ordening, milieukunde, civiel of rechten? Onze traineeships zorgen voor een vliegende carrière start! 

Lees verder

Jouw carrière een kickstart geven?

Neem contact op met Monique ten Thije via 06-13180822 of
mail naar opleidingen@omgevingsdienstnederland.nl.