Lybrae Academy

Lybrae Academy

Lybrae Academy

Kom je werken bij Lybrae? Dan helpen wij jou verder in je carrière. Je werkt aan uitdagende opdrachten en projecten die aansluiten op jouw ambities. Daarbij zorgen we ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Jaarlijks wordt een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar gesteld. Zo kun je naast diverse opleidingen, deelnemen aan functiegerichte masterclasses en andere trainingen en krijg je de coaching die jij nodig hebt. Ook organiseren we events waarbij alle professionals van Lybrae aanwezig zijn om kennis te delen en waar een fijn wijntje of biertje niet ontbreekt. Zo zorgen wij dat jij vooruit gaat.

Meer over werken bij Lybrae

Opleidingen

De omgeving waarin wij werken verandert continu. Bij Lybrae zorgen wij ervoor dat jij de benodigde kennis opdoet binnen vakgebieden als bouwkunde, milieu, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek, bestuursrecht en energie & duurzaamheid en meegroeit met de ontwikkelingen in jouw omgeving.

Lees verder

Traineeships

Een afgeronde opleiding bouwkunde, RO, milieukunde, civiel of rechten? Onze traineeships zorgen voor een vliegende carrière start! 

Lees verder

Start jouw traineeship

Meld je aan voor een van onze Lybrae traineeships en geef een vliegende start aan je carrière!

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging