147 vacatures

Over Lybrae.

Specialist in de fysieke leefomgeving.

Over Lybrae

Bij Lybrae vinden we balans tussen werk en privé belangrijk. Hierdoor voel jij je vitaler, presteer je beter en haal je meer voldoening uit je werk.

Jouw ambities en ontwikkelingsbehoeftes op zowel persoonlijk als op werkvlak zijn voor ons leading. Waar sta je en waar wil je naar toe? Wat is voor jou werk dat er écht toe doet? Dit soort vragen stellen we jou omdat we het belangrijk vinden dat je plezier in je werk hebt, je betrokken voelt én ook ergens je tanden in durft te zetten. Zo kunnen we jou faciliteren in projecten, opleidingen of een vaste baan die past bij jouw persoonlijkheid, skills, kennis en ambities.

Vanuit ons brede netwerk aan vakprofessionals is er ruimte voor kennisdeling en is er een hoge bereidwilligheid om elkaar te helpen. Zo kun je kennis en ervaringen uitwisselen, tijdens én buiten kantoortijd. Dit stopt niet bij Lybrae maar nemen wij mee naar al onze opdrachtgevers. We maken graag tijd vrij voor teambuilding zodat je regelmatig in contact bent met jouw Lybrae collega’s. Zo kun je deelnemen aan opleidingen, workshops en seminars en organiseren we ook met regelmaat netwerkevents waar je samen met je collega’s onder het genot van een drankje kunt bijpraten. Elkaars ontwikkeling en vakmanschap versterken; daar draait het om.

ISO certificering 9001 KIWA

ISO 9001
Lybrae heeft een gecertificeerd ISO9001 kwaliteitssysteem. Alle processen zijn hierin beschreven en vastgelegd en hiernaar wordt dan ook gehandeld. Periodieke audits en continue verbeterprocessen zijn inherent aan de ISO9001 certificering. Dit borgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Maatschappelijke betrokkenheid
Ondernemen betekent voor ons ook onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dit doen we in de vorm van sponsoring, sociaal ondernemen en aandacht voor het milieu.

Onze missie, kernwaarden en visie

Met trots dragen we bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving middels een unieke combinatie van projectdetachering, advies en opleidingen. We dragen op deze manier bij aan de doelen van onze klanten, als ook aan de (ontwikkel) doelen van onze medewerkers. Dagelijks halen we zo het beste uit onszelf en elkaar naar boven.

Betrokkenheid & Plezier
We vinden het belangrijk dat je plezier in je werk hebt en je betrokken voelt bij de organisatie. Vanuit ons brede netwerk aan vakprofessionals is er een hoge bereidwilligheid om elkaar verder te helpen. Dit stopt niet bij Lybrae maar nemen wij mee naar al onze opdrachtgevers. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Winnen & Vrijheid
Binnen jouw rol heb je de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen als leading brain binnen jouw vakgebied. Met de uitdaging van verschillende projecten die je aangaat, raak je nooit uitgeleerd en fungeer jij als dé oplossing voor iedere opdracht. Je gaat voor het beste resultaat en wordt daarmee de beste versie van jezelf.

Balans
Bij Lybrae vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Wij geloven dat jij, als leading brain in jouw specialisme, je hierdoor vitaler voelt, beter presteert en meer voldoening uit je werk haalt.

Samen groeien
Jouw ambities en ontwikkelbehoeftes op zowel persoonlijk als op professioneel gebied zijn voor ons leading. Deze belofte is het vertrekpunt voor jouw loopbaan binnen Lybrae. Samen gaan we op zoek naar passende projecten bij onze opdrachtgevers. Op deze manier realiseren wij samen groei.

Lybrae community
We maken graag tijd vrij voor teambuilding. Zo kun je deelnemen aan opleidingen, workshops en seminars en organiseren we ook met regelmaat netwerkevents. Tijdens deze events kun je samen met je collega’s onder het genot van een drankje bijpraten én ervaringen en kennis uitwisselen.

20 jarig jubileumfeest Lybrae. Een dag met een gouden randje.

 

Op zondag 25 september 2022 werd het 20-jarig jubileum van Lybrae groots gevierd. Honderden collega’s en hun families konden op deze dag genieten van live-entertainment voor jong en oud, heerlijk eten en drinken én elkaars gezelschap.

Lybrae in cijfers

217

Actieve projecten

335

Professionals in dienst

120

Opdrachtgevers

21

Jaar lang

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!