Over Lybrae

Over Lybrae

Specialist in de fysieke leefomgeving.

Lybrae is een projectconsultancy- en adviesbureau met specialistische kennis binnen het fysieke domein.

Wij richten ons sinds 2002 op het aanpakken van complexe uitdagingen binnen de fysieke leefomgeving en zijn gespecialiseerd in het creëren van innovatieve oplossingen. Zo helpen we onze opdrachtgevers op de manier die het beste bij hen past en bieden we praktische en doeltreffende oplossingen binnen onze expertises bouw, milieu, energie en duurzaamheid, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Met meer dan 400 professionals  zetten we ons vanuit onze vijf kantoren dagelijks in om onze leefruimte te verduurzamen en verbeteren. Zo ontzorgen we al ruim 165 opdrachtgevers door heel Nederland. Dat is onze corebusiness én onze grootste passie.

Onze missie

Met trots dragen we bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving middels een unieke combinatie van projecten, advies en opleidingen. We dragen op deze manier bij aan de doelen van onze klanten, als ook aan de (ontwikkel) doelen van onze medewerkers. Dagelijks halen we zo het beste uit onszelf en elkaar naar boven.

Jouw carrière bij Lybrae

Jouw ambities en ontwikkelingsbehoeftes op zowel persoonlijk als op werkvlak zijn voor ons leading. Waar sta je en waar wil je naar toe? Wat is voor jou werk dat er écht toe doet? Dit soort vragen stellen we jou omdat we het belangrijk vinden dat je plezier in je werk hebt, je betrokken voelt én ook ergens je tanden in durft te zetten. Zo kunnen we jou faciliteren in projecten, opleidingen of een vaste baan die past bij jouw persoonlijkheid, skills, kennis en ambities.

Vanuit ons brede netwerk aan vakprofessionals is er ruimte voor kennisdeling en is er een hoge bereidwilligheid om elkaar te helpen. Zo kun je kennis en ervaringen uitwisselen, tijdens én buiten kantoortijd. Dit stopt niet bij Lybrae maar nemen wij mee naar al onze opdrachtgevers. We maken graag tijd vrij voor teambuilding zodat je regelmatig in contact bent met jouw Lybrae collega’s. Zo kun je deelnemen aan opleidingen, workshops en seminars en organiseren we ook met regelmaat netwerkevents waar je samen met je collega’s onder het genot van een drankje kunt bijpraten. Elkaars ontwikkeling en vakmanschap versterken; daar draait het om.

Bekijk onze vacatures

Onze kernwaarden

Plezier

Betrokkenheid

Winnen

Vrijheid

Betekenis Lybrae

Lybrae, opgericht in 2002,  ontleent haar naam aan het Latijnse woord ‘Libra’, dat het teken van de weegschaal symboliseert. En aan het Franse woord ‘Libre’, wat vrijheid betekent.

Net als de weegschaal staat Lybrae voor de waarden kwaliteit, precisie en balans. Het toepassen van hoogwaardige kwaliteitsnormen in onze dienstverlening en de mate van nauwkeurigheid waarmee wij oplossingen bieden voor onze opdrachtgevers weerspiegelen het precisie-instrument, de weegschaal.

Daarnaast omarmt onze bedrijfsnaam ook het belang van een gezonde balans tussen werk en privé en bieden we onze medewerkers de vrijheid om evenwicht te vinden in het plannen en organiseren van werk en privé. Lybrae staat niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor vrijheid om een loopbaan te creëren die in lijn ligt met je ambities.

kiwa logo
Over Lybrae

ISO 9001
Lybrae heeft een gecertificeerd ISO9001 kwaliteitssysteem. Alle processen zijn hierin beschreven en vastgelegd en hiernaar wordt dan ook gehandeld. Periodieke audits en continue verbeterprocessen zijn inherent aan de ISO9001 certificering. Dit borgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Maatschappelijke betrokkenheid
Ondernemen betekent voor ons ook onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dit doen we in de vorm van sponsoring, sociaal ondernemen en aandacht voor het milieu.

Lybrae in cijfers

360

Actieve projecten

417

Professionals in dienst

169

Opdrachtgevers

22

Jaar lang