147 vacatures

Lybrae Referral Program

Help ons mee in de zoektocht naar die ene collega waar jij
enthousiast van wordt!

Werf een nieuwe collega!

Lybrae groeit hard. Er komen gave nieuwe opdrachten bij en er staan meerdere vacatures open voor potentiële nieuwe collega’s. Daarom zijn we op zoek naar jouw netwerk. 

Familieleden, vrienden, kennissen, ex-collega’s, iemand op de voetbalclub of misschien zelfs wel je buren? In jouw persoonlijke en professionele kring bevinden zich waarschijnlijk meer vakspecialisten dan je nu denkt.

Met het aandragen van iemand uit jouw netwerk help je iemand aan een mooie baan bij Lybrae Nederland. Ook draag je indirect bij aan een goed doel. Lybrae steunt namelijk de Hersenstichting voor elke nieuwe collega/leading brain. Én jij mag een mooie beleving ter waarde van € 500,- uitzoeken als beloning voor jouw bijdrage aan het Lybrae Referral Program.

Stappen

Een match

Zie jij een match tussen een van jouw connecties en Lybrae of misschien zelfs al voor een vacature op de website? Meld jouw connectie aan via onderstaand formulier.

Geef voor de ‘personal touch’ aan waarom jij vindt dat het een match is en wat jouw connectie is met deze kandidaat.

Aanmeldformulier


  Het moment

  Fase 1:
  Het recruitmentteam ontvangt jouw connectie en beoordeelt of jouw kandidaat matcht met Lybrae en één van onze vacatures voor nu óf in de toekomst. Zo ja, dan wordt jouw kandidaat uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en sturen we jou een leuke attentie toe.

  Fase 2:
  Binnen 12 maanden vinden de vervolggesprekken plaats. Wordt er een contract getekend én heeft jouw kandidaat de proeftijd succesvol doorlopen? Dan heb je er een nieuwe collega bij én mag je jouw beloning ter waarde van € 500,- verzilveren!

  Verzilver jouw beloning

  Bekijk de menukaart die je ontvangen hebt of neem contact op met jouw accountmanager en zoek een gadget of belevenis uit waar jij blij van wordt. Iets uitgekozen? Geef het door via referral@lybrae.nl en jouw wens wordt zo snel mogelijk vervuld!

  Video: Hoe werkt het Lybrae Referral Program

  Vacatures

  Bekijk de laatste vacatures!

  Whitepaper Omgevingswet

  De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!