85 vacatures

Voor professionals.

Werken bij Lybrae.

Werken bij Lybrae!

Professionals in het werkveld
Wisselende projecten waar je geprikkeld wordt om jezelf uit te dagen, maar ook profiteert van zekerheid omdat je bij Lybrae in dienst bent. Doelen stellen we samen vast waardoor jij vooruitgang boekt en invulling kunt geven aan jouw persoonlijke ambities. Via onze eigen Lybrae academy, onderdeel van Lybrae Community, heb je de vrijheid om middels opleidingen, trainingen en masterclasses je vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je groeien en neem jij je kennis mee naar projecten om deze tot een succes te maken. Deze kennis en ervaringen deel je met collega’s die je met regelmaat ziet tijdens netwerkevents. Zo groeien we samen!

Samen ontzorgen we ruim 100 opdrachtgevers door heel Nederland. Zo leveren wij een bijdrage aan het op kwaliteit brengen en op hoog niveau houden van onze leefomgeving.

Vakgebieden
We werken voor onder andere: gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, ministeries, omgevingsdiensten en waterschappen. Daarnaast voeren we opdrachten uit voor het bedrijfsleven: advies- en ingenieursbureaus, aannemingsbedrijven, architectenbureaus, energiebedrijven, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Meer over onze vakgebieden.

Bekijk onze vacatures

Professionals op onze kantoren
Regelmatig breiden wij onze teams uit met accountmanagers die sales skills combineren met hun HR talent. Zij staan continu in verbinding met onze klanten en onze professionals. De accountmanagers beheren een afdeling met professionals die zij vervolgens weer inzetten op uiteenlopende projectopdrachten bij onze opdrachtgevers. Uiteraard staan hierbij de capaciteiten en ambities van de professional centraal.

Voor het uitbreiden van hun business werken zij intensief samen met gespecialiseerde, vakkundige recruiters, die beschikken over actuele kennis van de arbeidsmarkt en van de actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De vestigingsleiders en commercieel secretaresses zorgen voor het optimaal functioneren van de teams op de kantoren.

De ondersteunende teams
De commerciële teams worden in de uitvoering van hun taken ondersteund en geadviseerd door afdelingen als o.a. Finance, HRM, Corporate Recruitment en MarCom. Zij ontwikkelen nieuw beleid, zien toe op de uitvoering van beleid, en dragen zorg voor de uitvoering van alle administratieve processen die de verdere groei van de organisatie faciliteren. Ieder in zijn of haar eigen discipline levert een belangrijke bijdrage aan het resultaat van de organisatie. Binnen deze teams zijn regelmatig mogelijkheden voor starters, stagiaires en ervaren professionals die hun loopbaan vorm willen geven in de zakelijke dienstverlening.

Binnen al onze teams staat werkplezier hoog op de agenda. Er wordt hard gewerkt, maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Zo wordt bijvoorbeeld op vrijdag de werkweek afgesloten met een borrel en regelmatig worden er verschillende bijeenkomsten en uitjes georganiseerd die in het teken staan van plezier maken, ontspanning, elkaar beter leren kennen en ontwikkeling.

Bekijk onze kantoorvacatures

Een carrière bij Lybrae? Bekijk ons sollicitatieproces!

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

De recruiters van Lybrae

alt="profielfoto-eline"

Eline
Milieu, Bouw en Bestuursrecht

e.van.koll@lybrae.nl
040-2949000
06-42642791

alt="profielfoto-monique"

Monique
Civiel, RO en Bestuursrecht

m.brandsma@lybrae.nl
040-2949000
06-57429263

Ook een carrière bij Lybrae?

Bekijk onze vacatures!