Gemeente Oirschot

Werken bij Lybrae

Onze belofte aan jou

Werken bij ons, betekent werken aan projecten die écht impact maken. Wij werken voor (semi) overheidsorganisaties die de toekomst van Nederland vormgeven. Dagelijks ontwikkelen we duurzame en innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Onze sterke overtuiging in samenwerking vormt de basis. Wil jij onderdeel worden van ons team en samen met onze deskundige collega’s een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst? Ontdek hoe jouw carrière er bij ons uit kan zien en bekijk hier onze vacatures

Een rol die bij jou past

We hebben veel mogelijkheden in allerlei interessante werkgebieden en functies binnen het fysieke domein. Of je nu een ervaren expert bent of een young professional op zoek naar een vliegende start van je carrière, bij ons vind je werk dat bij je ambities past. Zo kun je aan de slag met verschillende vraagstukken van onze opdrachtgevers of ervoor kiezen om in een vast team bij ons op kantoor te werken.

Focus op groei

Onze betrokkenheid bij persoonlijke groei en ontwikkeling is een kenmerk van onze bedrijfscultuur. We moedigen je aan om je competenties te ontwikkelen, nieuwe kansen te verkennen en je loopbaan vorm te geven. Via onze eigen Lybrae academy, onderdeel van de Lybrae Community, heb je de vrijheid om middels opleidingen, trainingen en masterclasses je vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je groeien en neem jij je kennis mee naar projecten om deze tot een succes te maken. Deze kennis en ervaringen deel je met collega’s die je met regelmaat ziet tijdens netwerkevents. Zo groeien we samen!

Onze mensen maken het verschil

Bij Lybrae maak je deel uit van een warme en persoonlijke community waarin iedereen telt. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door informele omgangsvormen en korte communicatielijnen en we zijn nauw betrokken bij zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Dat is waar wij voor staan.

Uitdaging en persoonlijke aandacht

Bij Lybrae krijg je de kans om deel uit te maken van een organisatie waarin je jezelf kunt uitdagen. Samen bepalen we doelen, waardoor jij concrete vooruitgang boekt en invulling kunt geven aan je persoonlijke ambities.

Wat collega’s over Lybrae zeggen

Werken bij ons op kantoor

Regelmatig breiden wij onze teams uit met collega’s op kantoor. Binnen al onze teams staat werkplezier hoog op de agenda. Er wordt hard gewerkt, maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Zo wordt bijvoorbeeld op vrijdag de werkweek afgesloten met een borrel en worden er regelmatig verschillende bijeenkomsten en uitjes georganiseerd die in het teken staan van plezier maken, ontspanning, elkaar beter leren kennen en ontwikkeling.

Meer over werken bij ons op kantoor

Wat wij doen

Met meer dan 400 professionals  zetten we ons vanuit onze vijf kantoren dagelijks in om onze leefruimte te verduurzamen en verbeteren. Zo ontzorgen we al ruim 165 opdrachtgevers door heel Nederland. Dat is onze corebusiness én onze grootste passie. Lees hier meer over Lybrae.

We werken voor onder andere: gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, ministeries, omgevingsdiensten en waterschappen. Daarnaast voeren we opdrachten uit voor het bedrijfsleven: advies- en ingenieursbureaus, aannemingsbedrijven, architectenbureaus, energiebedrijven, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Meer over onze vakgebieden.

Kom in contact met ons

Werken bij Lybrae

Jouw volgende uitdaging start hier

Kom werken bij Lybrae.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging