Monique Brandsma

Werken bij Lybrae

Werken bij Lybrae

Wisselende projecten waar je geprikkeld wordt om jezelf uit te dagen, maar ook profiteert van zekerheid omdat je bij Lybrae in dienst bent. Doelen stellen we samen vast waardoor jij vooruitgang boekt en invulling kunt geven aan jouw persoonlijke ambities. Via onze eigen Lybrae academy, onderdeel van Lybrae Community, heb je de vrijheid om middels opleidingen, trainingen en masterclasses je vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je groeien en neem jij je kennis mee naar projecten om deze tot een succes te maken. Deze kennis en ervaringen deel je met collega’s die je met regelmaat ziet tijdens netwerkevents. Zo groeien we samen!

Samen ontzorgen we ruim 100 opdrachtgevers door heel Nederland. Zo leveren wij een bijdrage aan het op kwaliteit brengen en op hoog niveau houden van onze leefomgeving.

Vakgebieden
We werken voor onder andere: gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, ministeries, omgevingsdiensten en waterschappen. Daarnaast voeren we opdrachten uit voor het bedrijfsleven: advies- en ingenieursbureaus, aannemingsbedrijven, architectenbureaus, energiebedrijven, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Meer over onze vakgebieden.

Bekijk onze vacatures

Werken bij ons op kantoor

Regelmatig breiden wij onze teams uit met collega’s op kantoor. Binnen al onze teams staat werkplezier hoog op de agenda. Er wordt hard gewerkt, maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Zo wordt bijvoorbeeld op vrijdag de werkweek afgesloten met een borrel en regelmatig worden er verschillende bijeenkomsten en uitjes georganiseerd die in het teken staan van plezier maken, ontspanning, elkaar beter leren kennen en ontwikkeling.

Meer over werken bij ons op kantoor

Een carrière bij Lybrae? Bekijk ons sollicitatieproces!

De recruiters van Lybrae

Jouw volgende uitdaging start hier

Kom werken bij Lybrae.