Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Energie en duurzaamheid

Een duurzame toekomst.

Met duurzaamheid als kernpunt bij alles wat wij doen, streven we ernaar om de kwaliteit van onze fysieke leefomgeving maximaal te verbeteren. Onze activiteiten hebben een directe impact op het leven van mensen en de planeet. Samen met onze professionals en opdrachtgevers leveren we samen een bijdrage aan een duurzame toekomst.

Lybrae koppelt uw energie en duurzaamheidsvraagstukken aan innovatieve oplossingen. Onze professionals zijn daadkrachtig, kennen de ins-en outs en de laatste ontwikkelingen binnen de markt en denken en handelen oplossingsgericht. Met onze verbindende aanpak bieden we volledige oplossingen aan of stellen we onze expertise beschikbaar voor specifieke onderdelen van een project. Wij ontzorgen uw organisatie met de juiste expertise voor uw vraagstukken in:

 

Onze experts zijn gespecialiseerd in:

 • bouwfysica
 • energietoezicht
 • maatwerkadvies energiebesparing
 • stikstof metingen
 • informatieplicht energiebesparing
 • energielabel certificeringen
 • projectmanagement, projectleiding en procesmanagement

Onze toegevoegde waarde voor uw uitdaging

Nederland duurzamer, samen maken we het mogelijk. Dit blijkt uit de projecten die wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren, uit de kansen die we voor onze mensen scheppen en uit onze inzet om een gezond leefklimaat binnen de fysieke omgeving te creëren en behouden. Dit doen wij samen met:

 • projectleiders/projectmanagers om uw projecten in goede banen te leiden en de gewenste resultaten te bereiken én bewaken.
 • specialistische adviseurs in een van bovengenoemde facetten binnen het vakgebied van energie & duurzaamheid, op afstand of bij u op locatie.
 • young professionals met een drive om zaken voor elkaar te krijgen, boordevol nieuwe inzichten en innovatieve ideeën.

Schakel Lybrae in als adviesbureau

In tijden van drukte fungeren wij als uw backoffice en kunt u werkzaamheden aan ons uitbesteden om deze namens uw organisatie te behandelen. Onze experts springen voor korte of langere termijn bij om te voorkomen dat uw organisatie, afdeling of team overbelast raakt. Of het nu gaat om een handjevol dossiers, tientallen of honderden. U kunt de werkvoorraad flexibel aan Lybrae uitbesteden. We schakelen snel en voorkomen dat een achterstand ontstaat of werken bestaande achterstanden op korte termijn voor u weg. Het behandelen van dossiers doen wij vanuit ons kantoor óf bij u op locatie.

Daarom kiest u voor Lybrae

Ontzorging in uw belangrijkste processen

 

Kennis en capaciteit voor uw vraagstuk, op afstand of bij u op locatie

Landelijke dekkingsgraad

Heldere communicatie

Onze professionals hebben ervaring met de dynamiek en ontwikkelingen binnen verschillende organisaties, zoals:

 • gemeenten
 • provincies
 • omgevingsdiensten
 • rijkswaterstaat
 • ministeries
 • waterschappen

Als organisatie binnen de fysieke leefomgeving is het onze missie om bij te dragen aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving middels een unieke combinatie van projecten, advies en opleidingen. We dragen op deze manier bij aan de doelen van onze opdrachtgevers, als ook aan de (ontwikkel) doelen van onze medewerkers. Dagelijks halen we zo het beste uit onszelf en elkaar naar boven.

De kracht van Lybrae
Wilt u meer halen uit uw projecten? Schakel onze hulp in voor uw energie- en duurzaamheidsvraagstukken. Op afstand vanaf onze eigen kantoren of bij u op locatie, voor elk project – kort of lang, eenvoudig of complex – hebben wij een oplossing. Wij zorgen voor expertise die precies aansluit op uw wensen, en zetten graag net die stap extra. Dat maakt ons dé specialist binnen de fysieke leefomgeving.

Neem contact op

Actueel

Algemeen
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal
8 mei 2024

Maak kennis met APV-vergunningverlener Marijke

Graag stellen we Marijke aan je voor, een toegewijde vergunningverlener met waardevolle ervaring op het gebied APV vergunningen....

Algemeen
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal
26 maart 2024

Maak kennis met duurzaamheidsadviseur Lars

Graag stellen we Lars Jansen aan je voor, een toegewijde young professional met waardevolle ervaring op het gebied van energietransitie bij de overheid....

Milieu en duurzaamheid
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal
2 februari 2023

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Lybrae adviseur Hans van Bussel zet zich sinds mei 2022 als projectleider energiebesparing in voor gemeente Leudal en helpt inwoners met advies én concrete maatregelen om het energieverbruik te vermi...

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging