Zwolle

Advies en uitbesteding

Uw vraagstuk(ken) uitbesteden of advies in bepaalde specialismes?

Een belangrijke succesfactor voor organisaties is het vermogen om zich snel te kunnen aanpassen aan de veranderende omgeving, zowel intern als extern. Als organisatie/gemeente streeft u naar korte doorlooptijden van projecten en dossiers zonder afbreuk aan de kwaliteit. Zo krijgt en houdt u uw dienstverlening op hoog niveau. Het uitbesteden van ondersteunende processen en het inwinnen van professioneel advies kan daarbij een groot verschil maken. Zonder dat het u tijd en moeite kost borgt u de kwaliteit, flexibiliteit en snelheid van uw dienstverlening.

Lybrae helpt u graag, ook op afstand. Als partner ondersteunen wij in opdrachten op basis van uitbesteding. Met een team van specialisten voorzien wij u met advies en/of capaciteit. Wij stemmen met u de gewenste werkwijze af en zorgen dat uw projecten vanuit onze vestigingen worden afgehandeld. Heeft u toch liever een expert op locatie? Dan kunnen we u met interim management of met projecten ontzorgen.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in:

  • bouwkunde
  • milieu
  • energie & duurzaamheid
  • ruimtelijke ontwikkeling
  • civiele techniek
  • bestuursrecht
  • de Omgevingswet
  • de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)

Focus op eigen business

Door uw ondersteunende processen uit te besteden aan Lybrae, huurt u in feite een team van experts in. Dossiers en vraagstukken worden afgestemd op de expertises van onze collega’s, zodat u alleen de best gekwalificeerde personen aan uw zijde heeft. Wij ontzorgen u bij de afstemming over de processen, procedures en werkwijzen. Daarbij verzorgen wij de voortgang bij afwezigheid of wisseling vanuit ons eigen team. Onze werkwijze biedt u als opdrachtgever optimaal de gelegenheid om de werkvoorraad beheersbaar te houden, zo kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten.

Onze aanpak

Uw vraagstuk in beeld

Allereerst gaan we samen om tafel zodat we uw vragen, wensen en vooral werkwijze helder in beeld krijgen. Zo maken we inzichtelijk hoe en in welke vorm we uw organisatie het beste ondersteunen

Het beste advies voor uw vraagstuk

Onze professionals denken graag mee over uw specialistische vraagstukken. Ons advies is altijd toegespitst op uw specifieke situatie, is onafhankelijk en gericht op zowel de korte als de langere termijn. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en zijn werkzaam voor en/of zijn werkzaam geweest bij overheden. Zij zijn bekend met procedures en werkwijzen zoals deze gebruikelijk zijn binnen de overheid. Het afwegen van belangen, de organisatiestructuren bij de overheid, de rechten en plichten van aanvrager, bevoegd gezag en toetsende instanties, zijn bekende begrippen voor onze medewerkers

Kennis en capaciteit voor uw vraagstuk

Met ruim 22 jaar ervaring binnen de fysieke leefomgeving en 400 professionals in dienst hebben we een breed netwerk aan ervaren collega’s. We kennen de markt en spelen proactief in op ontwikkelingen. Dat maakt ons een gedegen partner voor uw organisatie op het gebied van kennis- en capaciteitsvraagstukken.

Heldere communicatie

Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Bij Lybrae kunt u rekenen op heldere communicatie, transparante processen en één vast aanspreekpunt.
Kunnen we uw vraagstuk niet per direct oplossen, dan denken we graag mee in alternatieve oplossingen.

Uitbesteding gestuurd op tijd, budget én kwaliteit

Professionele regievoering over de afgenomen diensten zorgt ervoor dat uw uitbesteedde vraagstukken daadwerkelijk op tijd, tegen de afgesproken kwaliteit en tegen transparante kosten worden geleverd. Wij adviseren u daarbij over het versterken van uw regievoering en kunnen indien gewenst tijdelijk de regie overnemen om deze naar een hoger niveau te brengen.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging