20 jarig jubileum Ton Peters

Onze directie

Directie Lybrae Nederland

Onze directie vormt de drijvende kracht achter onze organisatie. Ondersteund door het managementteam, bepalen zij de strategie van Lybrae Nederland en waarborgen ze dat de focus gericht blijft op de langetermijndoelen. We stellen hen graag voor.

Wouter Arkesteijn – Directeur algemene zaken

De afgelopen jaren hebben we als organisatie een enorme groei doorgemaakt. En uiteraard ben ik daar enorm trots op. Tegelijkertijd brengt deze groei nieuwe uitdagingen met zich mee. In mijn huidige rol is het mijn persoonlijke missie om de ontwikkeling van onze medewerkers en die van onze organisatie verder te faciliteren.

Meer concreet betekent dit: doelen bepalen, de koers uitzetten en bovenal een bedrijfscultuur creëren waarin onze medewerkers in hun kracht worden gezet, om zo bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen. Uiteraard kan ik dit niet alleen, maar doe ik dit samen met een groep gedreven professionals. Daar haal ik dan ook mijn werkplezier uit. Sparren met collega’s, creatieve oplossingen bedenken, nieuwe dingen leren, inzichten opdoen en het vieren van onze behaalde successen. Want, waar hard gewerkt wordt, moet ook tijd zijn voor ontspanning. Die balans vind ik ontzettend belangrijk voor onze medewerkers. En daar zorgen we dan ook voor.

De komende jaren willen we deze groei voortzetten, zodat we in 2025 landelijk dé autoriteit zijn in het fysieke domein van de overheid. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten nog beter te bedienen, en tegelijkertijd creëren we perspectief voor onze collega’s. Perspectief als het gaat om persoonlijke en professionele ontwikkeling, vrijheid en plezier in het werk. Dit alles maakt het zo mooi om voor Lybrae te werken.

wouter arkesteijn - directie lybrae nederland
directie lybrae nederland
Bas Bergmans – Directeur commerciële zaken

Met een carrière van bijna 20 jaar binnen Lybrae Nederland heb ik actief bijgedragen aan het fundament van onze organisatie. Gedurende deze jaren was ik nauw betrokken bij het oprichten van nieuwe vestigingen en het voortdurend vormgeven van de organisatie. Sinds 2022 vervul ik de rol van Directeur commerciële zaken, waarin ik samen met Wouter en Dennis verantwoordelijk ben voor de strategie en groei van Lybrae Nederland.

Vanuit mijn rol als directeur commerciële zaken geef ik leiding aan onze kantoren en draag ik de eindverantwoordelijkheid voor aspecten als new business, de (door)ontwikkeling van Lybrae-vestigingen, contractmanagement en aanbestedingen in Nederland. Samen met het directieteam hebben we een strategisch meerjarenplan opgesteld, gericht op de groei van onze organisatie. Hierbij hebben we doelstellingen vastgesteld en strategieën ontwikkeld die aansluiten op de huidige arbeidsmarkt, met inachtneming van thema’s als schaarste op de arbeidsmarkt, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

We maken een sterke groei door en blijven als organisatie verder professionaliseren, met de succesvolle implementatie van ons strategisch meerjarenplan. Dit bereiken we niet alleen, maar met vereende krachten!

Dennis van Uijen – Directeur Omgevingsdienst Nederland

Als lid van het directieteam van Lybrae Nederland draag ik een gedeelde eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de organisatiestrategie. Daarbij richt ik me in de doorvertaling van deze strategie op de groei en ontwikkeling van Omgevingsdienst Nederland.

Vanuit mijn rol als directeur zie ik er elke dag op toe dat zowel de klantverwachtingen overtroffen worden alsook onze collega’s het beste uit zichzelf halen. Samen met de teamleiders faciliteren we een plezierige werkomgeving voor onze mensen, waar we naast hard werken ook plaats maken voor de nodige humor.

De ambitieuze doelstellingen die we ons zelf stellen vind ik geweldig. We werken hard om onze dienstverlening continu te verbeteren en tegelijkertijd het volgende piketpaaltje te slaan om door te groeien. De dynamiek binnen de organisatie, in combinatie met het enthousiasme van alle collega’s om er samen een succes van te maken, geven me veel voldoening. Het is mooi om onze kernwaarden plezier, betrokkenheid, vrijheid en winnen samen te doorleven!

Onze missie is duidelijk en daar gaan we vol voor. Met trots draag ik dan ook mijn steentje bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving.

dennis van uijen - directie lybrae nederland

Laatste nieuws

Ontwikkelingen in de markt
20 jarig jubileum Ton Peters
20 juni 2024

Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

De afgelopen twee jaar hebben we samen met partner Syntraal gewerkt aan projecten die bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nijmegen. Onze succesvolle samenwerking heeft geleid tot de verle...

Projectmanagement
20 jarig jubileum Ton Peters
18 juni 2024

De impact van jong talent: Over de samenwerking tussen gemeente Venlo en Lybrae trainees

Sinds september 2022 wordt het RO team van gemeente Venlo versterkt met trainees vanuit Lybrae. Hoe die samenwerking tot stand gekomen is? Josien den Teuling, Hoofd Wonen en Leven bij gemeente Venlo, ...

Algemeen
20 jarig jubileum Ton Peters
14 juni 2024

20 jarig jubileum Ton Peters

Bij Lybrae vieren we een bijzondere mijlpaal: Ton Peters, onze gewaardeerde en betrokken collega, is al 20 jaar bij ons werkzaam. Lees meer over hoe Ton de afgelopen 2 decennia ervaren heeft....

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging