Onderdeel van Lybrae Nederland

Lybrae Nederland

Onderdeel van Lybrae Nederland

Lybrae en Omgevingsdienst Nederland vormen samen Lybrae Nederland. Specialist én marktleider in een unieke combinatie van projecten, interim management, advies & uitbestedingen en opleidingen binnen het fysieke domein.

Wij richten ons op het aanpakken van complexe uitdagingen binnen de fysieke leefomgeving en zijn gespecialiseerd in het creëren van innovatieve oplossingen. Zo helpen we onze opdrachtgevers op de manier die het beste bij hen past en bieden we praktische en doeltreffende oplossingen binnen onze expertises bouw, milieu, energie en duurzaamheid, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Met meer dan 400 professionals zetten we ons dagelijks in om onze leefruimte te verduurzamen en verbeteren. Dat is onze corebusiness én onze grootste passie.

Lybrae zorgt voor kennis en capaciteit op locatie. Omgevingsdienst Nederland levert deze kennis en capaciteit, door middel van advisering en uitbesteding van de werkzaamheden op afstand. Tevens leiden we ook medewerkers van onze klanten op en faciliteren hen met (maatwerk) opleidingen trainingen en masterclasses.

Onderdeel van Lybrae Nederland

Onze expertises

Kennis, capaciteit of advies

Ontwikkelingen in het fysieke domein gaan snel en de uitdagingen zijn veranderlijk en complex. Wij bieden onze klanten maatwerk voor al hun actuele vraagstukken, in de vorm van kennisdeling, advies, onderzoek , en/of personele capaciteit en interim management.

Lybrae Academy

Via onze eigen Lybrae Academy investeren we in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers met opleidingen en coaching, zodat zij kunnen uitblinken, nu en in de toekomst.
Wij leiden ook medewerkers van onze klanten op en faciliteren hen met (maatwerk) opleidingen trainingen en masterclasses. Zij zijn de sleutel tot het succes van onze opdrachtgevers. Daarom besteden wij veel aandacht aan het persoonlijk begeleiden en ontwikkelen van uw professionals.

Dé oplossing voor uw vraagstuk

Lybrae beschikt over een breed netwerk aan talent. We stellen u alleen voor aan professionals waar wij voor 100% achter staan. Mensen die voldoen aan uw behoeften en net die stap extra zetten om u verder te helpen.
Daarbij kijken we net zo kritisch naar de ambities en behoeften van onze adviseurs. Zo weten we zeker dat we de beste oplossing voor uw vraagstuk kunnen bieden. Wij zorgen voor expertise die precies aansluit op uw wensen. Dat maakt ons dé specialist binnen de fysieke leefomgeving.

Heldere communicatie

Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Bij Lybrae kunt u rekenen op heldere comm. unicatie, transparante processen en één vast aanspreekpunt.
Transparantie is voor ons de sleutel tot een goede samenwerking.
Kunnen we uw vraagstuk niet per direct oplossen, dan denken we graag mee in alternatieve oplossingen.

Onze missie

Met trots dragen we bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving middels een unieke combinatie van projecten, interim management, advies en opleidingen.

We dragen op deze manier bij aan de doelen van onze klanten, als ook aan de (ontwikkel) doelen van onze medewerkers. Dagelijks halen we zo het beste uit onszelf en elkaar naar boven.

Samen bouwen aan de toekomst van morgen?

Kom werken bij Lybrae.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging