Diensten

Diensten

De kracht van Lybrae

Wilt u meer halen uit uw organisatie? Schakel onze hulp in voor uw vraagstukken. Op afstand vanaf onze eigen kantoren of bij u op locatie, voor elk project – kort of lang, eenvoudig of complex – hebben wij een oplossing. Wij zorgen voor expertise die precies aansluit op uw wensen, en zetten graag net die stap extra. Dat maakt ons dé specialist binnen de fysieke leefomgeving.

Projecten

Bent u op zoek naar extra capaciteit, specialistische kennis of heeft u tijdelijk extra versterking nodig binnen uw organisatie? Omdat u een complexe opdracht heeft, specifieke vakinhoudelijke kennis zoekt of er iemand met verlof gaat? Schakel Lybrae dan in voor de tijdelijke inzet van specialistische kennis of capaciteit.

Lees meer.

Opleidingen

Onze passie ligt in het gezamenlijk werken aan een veilige en duurzame fysieke leefomgeving. Lybrae richt zich daarbij op de ontwikkeling van mensen en organisaties die dit mogelijk maken.

Lees meer.

Interim management

Bij Lybrae vindt u het topsegment van interim managers binnen het fysieke domein. Doorgewinterde teamleiders, afdelingshoofden, proces-, project- en programmamanagers die zich uitvoerig hebben bewezen binnen de overheid en affiniteit en ervaring hebben met complexe (project)opdrachten.

Lees meer.

Adviesdiensten en uitbesteding

Een belangrijke succesfactor voor organisaties is het vermogen om zich snel te kunnen aanpassen aan de veranderende omgeving, zowel intern als extern. Als organisatie/gemeente streeft u naar korte doorlooptijden van projecten en dossiers zonder afbreuk aan de kwaliteit. 

Lees meer.