RO professional beschikbaar!

Werken bij ons op kantoor

Werken bij Lybrae op kantoor

Regelmatig breiden wij onze teams uit met accountmanagers die sales skills combineren met hun HR talent. Zij staan continu in verbinding met onze klanten en onze professionals. De accountmanagers beheren een afdeling met professionals die zij vervolgens weer inzetten op uiteenlopende projectopdrachten bij onze opdrachtgevers. Uiteraard staan hierbij de capaciteiten en ambities van de professional centraal.

Voor het uitbreiden van hun business werken zij intensief samen met gespecialiseerde, vakkundige recruiters, die beschikken over actuele kennis van de arbeidsmarkt en van de actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De vestigingsleiders en commercieel secretaresses zorgen voor het optimaal functioneren van de teams op de kantoren.

De ondersteunende teams
De commerciële teams worden in de uitvoering van hun taken ondersteund en geadviseerd door afdelingen als o.a. Finance, HRM, Corporate Recruitment en MarCom.

Zij ontwikkelen nieuw beleid, zien toe op de uitvoering van beleid, en dragen zorg voor de uitvoering van alle administratieve processen die de verdere groei van de organisatie faciliteren. Ieder in zijn of haar eigen discipline levert een belangrijke bijdrage aan het resultaat van de organisatie. Binnen deze teams zijn regelmatig mogelijkheden voor starters, stagiaires en ervaren professionals die hun loopbaan vorm willen geven in de zakelijke dienstverlening.

Binnen al onze teams staat werkplezier hoog op de agenda. Er wordt hard gewerkt, maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Zo wordt bijvoorbeeld op vrijdag de werkweek afgesloten met een borrel en regelmatig worden er verschillende bijeenkomsten en uitjes georganiseerd die in het teken staan van plezier maken, ontspanning, elkaar beter leren kennen en ontwikkeling.

Vacatures

Medewerker Financiële Administratie

Bij ons op kantoor
Limburg
€2176,- — €4013,-
24 tot 32 uur

Als gevolg van verdere uitbreiding van onze afdeling financiële administratie op ons hoofdkantoor in Maastricht zoeken wij een Medewerker Financiële Administratie. Ben jij een allround financieel ta...

Bekijk

Commercieel Manager

Bij ons op kantoor
Overijssel
€3500,- — €5850,-
HBO
32 tot 40 uur

Lybrae heeft op dit moment kantoren in Maastricht, Eindhoven, Arnhem en Rotterdam. Wij willen ons netwerk uitbreiden in het noorden van het land vanaf een nieuw kantoor in Zwolle. We zoeken een ondern...

Bekijk

Accountmanager

Bij ons op kantoor
Gelderland
€2374,- — €6068,-
HBO
32 tot 40 uur

Klaar om in de rol van accountmanager de verantwoordelijkheid te dragen over een eigen afdeling met adviseurs en samen verder te bouwen aan de groei van kantoor Arnhem? Ben jij een commerciële en ond...

Bekijk

Accountmanager Zwolle

Bij ons op kantoor
Overijssel
€2374,- — €6068,-
32 tot 40 uur

Klaar om in de rol van accountmanager een nieuwe vestiging in Zwolle op te zetten waarbij je verantwoordelijk wordt voor de groei van Lybrae in de regio Overijssel? Maak een verdiepingsslag in je carr...

Bekijk
Open sollicitaties stellen we ook altijd op prijs!

Een carrière bij Lybrae?

“Naast het feit dat iedereen enorm gedreven is en er natuurlijk ook heel serieus geschakeld moet worden, is er onderling elke dag veel lol op de werkvloer. Omdat iedereen een eigen verantwoordelijkheid draagt- én neemt, heerst er een hele vrije sfeer. ”

Matthijs van der Loo –
Accountmanager Lybrae

Contact

Even voorstellen!
Mijn naam is Evelyn Riley en als corporate recruiter houd ik mij bezig met recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en loopbaanadvies. Ik werk elke dag met ontzettend veel passie en plezier en dát gevoel gun ik iedereen! (Werk)gelukkige en tevreden mensen is wat mij elke dag drijft in mijn werk als recruiter.

Hoe fijn zou het zijn om een baan te hebben waarbij je elke dag iets leert, waarin je jezelf blijft uitdagen en iets doet met passie? Een baan waar je iedere dag met plezier samenwerkt met een team van betrokken & gezellige collega’s.

Van werk veranderen is één van de grootste life events die je als mens kunt meemaken. Graag denk ik met je mee over de volgende stap in jouw loopbaan. Hierbij staan voor mij jouw wensen en ambities centraal. Ik maak het verschil dankzij mijn jarenlange ervaring als recruiter, mijn drive en oprechte interesse, waardoor ik voor jou van betekenis kan zijn.

Binnenkort koffie en vrijblijvend kennismaken? Ik vertel je graag alles wat je wilt weten over de interne vacatures (kantoorfuncties) van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland.

evelyn riley

Evelyn
Corporate recruiter

e.riley@lybrae.nl
040-2949000
06-14765346

Nieuws en actualiteiten

Werken bij
RO professional beschikbaar!
7 juni 2023

Lybrae’s teamuitjes

Binnen Lybrae hechten we veel waarde aan teambuilding en het creëren van een positieve werkomgeving. Onlangs hebben we een reeks teamuitjes georganiseerd, waarbij onze collega's de kans kregen om elk...

Algemeen
RO professional beschikbaar!
22 mei 2023

Lybrae website in een nieuw jasje

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Lybrae website een visuele upgrade heeft ondergaan en vanaf nu live is! ...

Ruimtelijke ontwikkeling
RO professional beschikbaar!
15 mei 2023

RO professional beschikbaar!

Maak kennis met onze collega John, een gedreven professional met oprechte passie voor het vakgebied ruimtelijke ontwikkeling. Met zijn leergierige en enthousiaste karakter zal hij een fijne aanwinst z...

Lybrae Academy

Wij zorgen dat jij vooruit gaat. Lees meer.