104 vacatures

Werken bij ons op kantoor

Vind jouw droombaan bij Lybrae.

Werken bij Lybrae op kantoor

Regelmatig breiden wij onze teams uit met accountmanagers die sales skills combineren met hun HR talent. Zij staan continu in verbinding met onze klanten en onze professionals. De accountmanagers beheren een afdeling met professionals die zij vervolgens weer inzetten op uiteenlopende projectopdrachten bij onze opdrachtgevers. Uiteraard staan hierbij de capaciteiten en ambities van de professional centraal.

Voor het uitbreiden van hun business werken zij intensief samen met gespecialiseerde, vakkundige recruiters, die beschikken over actuele kennis van de arbeidsmarkt en van de actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De vestigingsleiders en commercieel secretaresses zorgen voor het optimaal functioneren van de teams op de kantoren.

De ondersteunende teams
De commerciële teams worden in de uitvoering van hun taken ondersteund en geadviseerd door afdelingen als o.a. Finance, HRM, Corporate Recruitment en MarCom.

Zij ontwikkelen nieuw beleid, zien toe op de uitvoering van beleid, en dragen zorg voor de uitvoering van alle administratieve processen die de verdere groei van de organisatie faciliteren. Ieder in zijn of haar eigen discipline levert een belangrijke bijdrage aan het resultaat van de organisatie. Binnen deze teams zijn regelmatig mogelijkheden voor starters, stagiaires en ervaren professionals die hun loopbaan vorm willen geven in de zakelijke dienstverlening.

Binnen al onze teams staat werkplezier hoog op de agenda. Er wordt hard gewerkt, maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Zo wordt bijvoorbeeld op vrijdag de werkweek afgesloten met een borrel en regelmatig worden er verschillende bijeenkomsten en uitjes georganiseerd die in het teken staan van plezier maken, ontspanning, elkaar beter leren kennen en ontwikkeling.

Vacatures

Recruitment Specialist

Bij ons op kantoor
Noord-Brabant
HBO
€2000,- — €5000,-

De schaarste in de huidige arbeidsmarkt schrikt jou niet af, sterker nog: het activeert en triggert jou om aan de slag te gaan! Als creatieve en doort...

Bekijk

Recruiter

Bij ons op kantoor
Noord-Brabant
HBO
€2000,- — €5000,-

De schaarste onder de vakspecialisten schrikt jou niet af, sterker nog: het activeert en triggert jou om aan de slag te gaan! Als creatieve en doortas...

Bekijk

Accountmanager

Bij ons op kantoor
Zuid-Holland
HBO
€3000,- — €5850,-

Klaar om in de rol van accountmanager een nieuwe vestiging in Rotterdam op te zetten waarbij je verantwoordelijk wordt voor de groei van Lybrae in de ...

Bekijk

Recruiter

Bij ons op kantoor
Zuid-Holland
HBO
€2000,- — €4500,-

Wil jij een gloednieuw kantoor in Rotterdam helpen opzetten, waar je al jouw creatieve ideeën los kunt laten? Schrikt hiernaast de schaarste jou niet...

Bekijk

Campus Recruiter

Bij ons op kantoor
Noord-Brabant
HBO
€2500,- — €4000,-

Het werven en selecteren van jonge professionals voor junior functies, traineeships en stageplekken, dat is het grote talent dat jij bezit. In jouw ni...

Bekijk

Commercieel Secretaresse

Bij ons op kantoor
Limburg
MBO+
€1800,- — €3000,-

Wegens interne doorgroei komt een mooie vacature vrij in ons commercieel team van Maastricht: Commercieel Secretaresse. Jij gaat jouw collega’s van...

Bekijk
Open sollicitaties stellen we ook altijd op prijs!

Een carrière bij Lybrae?

“Naast het feit dat iedereen enorm gedreven is en er natuurlijk ook heel serieus geschakeld moet worden, is er onderling elke dag veel lol op de werkvloer. Omdat iedereen een eigen verantwoordelijkheid draagt- én neemt, heerst er een hele vrije sfeer. ”

Matthijs van der Loo –
Accountmanager Lybrae

Contact

Even voorstellen!
Mijn naam is Evelyn Riley en als corporate recruiter houd ik mij bezig met recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en loopbaanadvies. Ik werk elke dag met ontzettend veel passie en plezier en dát gevoel gun ik iedereen! (Werk)gelukkige en tevreden mensen is wat mij elke dag drijft in mijn werk als recruiter.

Hoe fijn zou het zijn om een baan te hebben waarbij je elke dag iets leert, waarin je jezelf blijft uitdagen en iets doet met passie? Een baan waar je iedere dag met plezier samenwerkt met een team van betrokken & gezellige collega’s.

Van werk veranderen is één van de grootste life events die je als mens kunt meemaken. Graag denk ik met je mee over de volgende stap in jouw loopbaan. Hierbij staan voor mij jouw wensen en ambities centraal. Ik maak het verschil dankzij mijn jarenlange ervaring als recruiter, mijn drive en oprechte interesse, waardoor ik voor jou van betekenis kan zijn.

Binnenkort koffie en vrijblijvend kennismaken? Ik vertel je graag alles wat je wilt weten over de interne vacatures (kantoorfuncties) van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland.

Profielfoto evelyn

Evelyn
Corporate recruiter

e.riley@lybrae.nl
040-2949000
06-14765346

Nieuws en actualiteiten

Lybrae Academy

Kom je werken bij Lybrae? Dan helpen wij jou verder in je carrière en zorgen we ervoor dat jij je blijft ontwikkelen.