Ervaringsdeskundige duurzaamheid/ energietransitie beschikbaar!

Maak kennis met onze collega Linda, een ervaringsdeskundige en enthousiaste professional met oprechte passie voor het vakgebied. Met haar talent om verschillende overheidspartijen met elkaar te verbinden weet ze krachtige vertaalslagen te maken.

Categorie
Projectmanagement

Publicatie
20 mei 2022

Linda kan worden omschreven als een ervaren vakspecialist op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Ze heeft ruim 5 jaar werkervaring  als Projectleider- en Beleidsmedewerker duurzaamheid & energietransitie bij diverse opdrachtgevers binnen de overheid. Ze zoekt een opdracht waarbij ze nog meer ervaring kan opdoen op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Door haar opgedane werkervaring weet ze al veel over de Transitievisie Warmte. Meer over Linda:

Over Linda

Linda vindt het erg interessant om beleid en ideeën te vertalen naar concrete plannen en zo op zoek te gaan naar de optimale manier om het gewenste resultaat te bereiken. Dit doet zij het liefst samen met alle betrokken partijen. Gedurende de afgelopen 5 jaar heeft Linda uiteenlopende projecten uitgevoerd waarbij ze onder andere de nieuwe wetgeving op het gebied van energiebesparing vertaalde naar concrete werkinstructies voor toezichthouders en vergunningverlening. Linda weet feilloos verschillende overheidsinstanties met elkaar te verbinden om de juiste resultaten te behalen. Ook maakte ze een vertaling  van het klimaatakkoord voor zowel gemeenten als de omgevingsdienst en een plan opgesteld hoe de omgevingsdienst CO2-neutraal kan worden.

Linda wordt gekenmerkt door haar leergierige, communicatief sterke en resultaatgerichte karakter. Ze beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit, heeft ervaring met MS Office en werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig. Ze haalt graag het beste in haarzelf en anderen naar boven en staat altijd klaar om een ander te helpen. Daarnaast heeft ze een brede interesse en wil ze zichzelf graag blijven ontwikkelen. Ze heeft kennis van de laatste ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied zoals het klimaatakkoord, regionale energiestrategieën (RES), RRE/RREW, wetgeving en verduurzaming van vastgoed. Ook is ze op de hoogte van de Omgevingswet.

Samenwerking

Op dit moment hebben we ook Frank, een junior beleidsmedewerker duurzaamheid/energietransitie, beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Frank en Linda zouden eventueel ook gezamenlijk een project kunnen uitvoeren.

Meer informatie?

Linda is per 1 juni 32 uur per week beschikbaar in de regio Brabant voor een nieuw project. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs van der Loo.

alt="profielfoto-matthijs"

Matthijs van der Loo
Senior Accountmanager

m.vanderloo@lybrae.nl
040 294 90 00
06-34327134

Lees verder

Milieu en duurzaamheid
2 februari 2023

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Lybrae adviseur Hans van Bussel zet zich sinds mei 2022 als projectleider energiebesparing in voor gemeente Leudal en helpt inwoners met advies én concrete maatregelen om het energieverbruik te vermi...

Algemeen
21 november 2022

5 redenen waarom werken op projectbasis bij jou past

Als omgevingsprofessional ligt de wereld aan je voeten en zijn je baankansen ontzettend goed. Werken bij een projectorganisatie heeft echter een aantal serieuze voordelen. Ontdek vijf redenen waarom j...

Werken bij
6 september 2022

Het belang van een circulaire samenleving

Onze adviseur Stefan is sinds april ’22 als aan de slag gegaan met een project voor gemeente Voerendaal als projectleider duurzaamheid. Daar is hij aan de slag met onderwerpen als warmtetransitie, c...

guid ?> guid ?>