Ervaringsdeskundige duurzaamheid/ energietransitie beschikbaar!

Maak kennis met onze collega Linda, een ervaringsdeskundige en enthousiaste professional met oprechte passie voor het vakgebied. Met haar talent om verschillende overheidspartijen met elkaar te verbinden weet ze krachtige vertaalslagen te maken.

Categorie
Projectmanagement

Publicatie
20 mei 2022

Linda kan worden omschreven als een ervaren vakspecialist op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Ze heeft ruim 5 jaar werkervaring  als Projectleider- en Beleidsmedewerker duurzaamheid & energietransitie bij diverse opdrachtgevers binnen de overheid. Ze zoekt een opdracht waarbij ze nog meer ervaring kan opdoen op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Door haar opgedane werkervaring weet ze al veel over de Transitievisie Warmte. Meer over Linda:

Over Linda

Linda vindt het erg interessant om beleid en ideeën te vertalen naar concrete plannen en zo op zoek te gaan naar de optimale manier om het gewenste resultaat te bereiken. Dit doet zij het liefst samen met alle betrokken partijen. Gedurende de afgelopen 5 jaar heeft Linda uiteenlopende projecten uitgevoerd waarbij ze onder andere de nieuwe wetgeving op het gebied van energiebesparing vertaalde naar concrete werkinstructies voor toezichthouders en vergunningverlening. Linda weet feilloos verschillende overheidsinstanties met elkaar te verbinden om de juiste resultaten te behalen. Ook maakte ze een vertaling  van het klimaatakkoord voor zowel gemeenten als de omgevingsdienst en een plan opgesteld hoe de omgevingsdienst CO2-neutraal kan worden.

Linda wordt gekenmerkt door haar leergierige, communicatief sterke en resultaatgerichte karakter. Ze beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit, heeft ervaring met MS Office en werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig. Ze haalt graag het beste in haarzelf en anderen naar boven en staat altijd klaar om een ander te helpen. Daarnaast heeft ze een brede interesse en wil ze zichzelf graag blijven ontwikkelen. Ze heeft kennis van de laatste ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied zoals het klimaatakkoord, regionale energiestrategieën (RES), RRE/RREW, wetgeving en verduurzaming van vastgoed. Ook is ze op de hoogte van de Omgevingswet.

Samenwerking

Op dit moment hebben we ook Frank, een junior beleidsmedewerker duurzaamheid/energietransitie, beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Frank en Linda zouden eventueel ook gezamenlijk een project kunnen uitvoeren.

Meer informatie?

Linda is per 1 juni 32 uur per week beschikbaar in de regio Brabant voor een nieuw project. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs van der Loo.

alt="profielfoto-matthijs"

Matthijs van der Loo
Senior Accountmanager

m.vanderloo@lybrae.nl
040 294 90 00
06-34327134

Lees verder

Projectmanagement
18 juni 2024

De impact van jong talent: Over de samenwerking tussen gemeente Venlo en Lybrae trainees

Sinds september 2022 wordt het RO team van gemeente Venlo versterkt met trainees vanuit Lybrae. Hoe die samenwerking tot stand gekomen is? Josien den Teuling, Hoofd Wonen en Leven bij gemeente Venlo, ...

Projectmanagement
29 mei 2024

Lybrae ontzorgt het Ministerie van Defensie met planvoorbereiding, planuitwerking en projectuitvoering

Wat als je als Ministerie van Defensie steeds grotere ruimtelijke opgaven op landelijk en regionaal niveau krijgt? Dan komen er meer vraagstukken vanuit en rondom de leefomgeving. Lees meer over onze ...

Milieu en duurzaamheid
26 mei 2024

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

“Na het afronden van mijn studie merkte ik dat de stap van pas afgestudeerde naar een eerste baan niet makkelijk is. Het is uitdagend om een baan te vinden, vooral met een universitaire achtergrond....

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging