Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Omgevingsdiensten

Werken bij Lybrae.

Vacature omgevingsdiensten

Aan de slag met wisselende projecten waar je geprikkeld wordt om jezelf uit te dagen, maar ook profiteren van zekerheid omdat je bij Lybrae in dienst bent? Word onze nieuwe Lybrae collega binnen het vakgebied Milieu! Vanuit ons brede netwerk aan vakprofessionals zijn er volop mogelijkheden en hebben we een breed aanbod aan uitdagende en uiteenlopende projecten voor omgevingsdiensten of gemeentes. Bij Lybrae heb je de regie over je loopbaan en staan je wensen en ambities voorop. Zo faciliteren we jou in projecten die aansluiten bij je ambities en ontwikkelbehoeftes. Zo zorgen wij ervoor dat jij vooruit gaat in je carrière en helpen we je met het realiseren van je dromen en ambities.

Bekijk onze vacatures

vacature omgevingsdiensten

Werken bij Lybrae

Bij Lybrae krijg je de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Om deze groei te faciliteren stellen we jaarlijks een ontwikkelbudget beschikbaar. Met dit budget kun je deelnemen aan een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden, van complete opleidingstrajecten tot aan trainingen en functiegerichte masterclasses.

Werken bij Lybrae doe je niet alleen maar samen met een hechte club welke bestaat uit gedreven vakspecialisten die samen de schouders eronder zetten en met elkaar meedenken over complexe agrarische vraagstukken. Samen bedenken we slimme oplossingen en innovatieve ideeën die we direct in de praktijk kunnen toepassen om zo onze projecten tot een succes te maken. Zo dragen we samen bij aan een schone, veilige en duurzame fysieke leefomgeving.

Naast de vele ontwikkelmogelijkheden en het hechte team geniet je bij Lybrae onder andere ook van:

·         Een marktconform maandsalaris;

·         Een auto van de zaak/ reiskostenvergoeding;

·         Vijf vakantieweken per jaar en de mogelijkheid om een week bij te kopen;

·         Deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en uitgebreide collectieve pensioensregeling;

·         8% Vakantietoeslag die jaarlijks in mei wordt uitbetaald;

·         Een werkomgeving waarin onze kernwaarden: willen winnen, plezier maken, betrokkenheid en vrijheid centraal staan;

·         Een dynamische en snelgroeiende organisatie.

Lybrae groeit hard en is op zoek naar nieuwe ambitieuze talenten die onze organisatie willen komen versterken en met ons mee willen bouwen aan een schone, veilige en toekomstgerichte fysieke leefomgeving.

Ook in je toekomst investeren en met ons meegroeien? Solliciteer direct en we bespreken de mogelijkheden graag met je, de koffie staat alvast klaar!

Het stappenplan

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over vacatures en werken op projectbasis voor omgevingsdiensten?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging