NIEUWSBERICHT: Lybrae opent nieuwe vestiging in Zwolle

Dichter in de buurt van onze klanten komen om zo vraagstukken beter in kaart te brengen en passende oplossingen te bieden. Vanuit Lybrae vinden we het belangrijk om een eigen kantoor te hebben op de plek waar onze Noordelijkere klanten zitten, en waar onze medewerkers wonen.

Categorie
Algemeen

Publicatie
28 februari 2023

Zwolle, 28 februari 2023 – Lybrae Nederland, specialist binnen de fysieke leefomgeving, opent een nieuw kantoor in Zwolle om de noordelijke klanten van de organisatie beter te bedienen. Naast deze nieuwe locatie heeft Lybrae kantoren in Arnhem, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Deze uitbreiding volgt op een succesvolle periode waarin de organisatie sterk is gegroeid, zowel in het aantal medewerkers als in het aantal klanten en partners.

Lybrae wordt geleid door een tweekoppige directie, Wouter Arkesteijn, directeur algemene zaken en Bas Bergmans, directeur commerciële zaken. “De opening van Lybrae vestiging Zwolle betekent voor ons dat we nog dichterbij onze klanten komen.” Zegt directeur commerciële zaken Bas Bergmans. “Hierdoor zijn we nog beter in staat om hun vraagstukken in kaart te brengen en de beste oplossingen aan te bieden. De ene keer betekent dit dat we een adviseur op locatie in zetten bij een klant. Op locatie werkt de adviseur aan diverse ruimtelijke of duurzaamheidsvraagstukken. De andere keer betekent dit dat wij het werk volledig uit handen nemen. Zo voeren wij voor diverse gemeenten het volledige casemanagement in eigen beheer uit binnen het vakgebied bouw. Om specifieke kennisvraagstukken op te lossen, faciliteren wij maatwerk opleidingen, masterclasses en trainingen voor medewerkers binnen het fysieke domein.”

Directeur algemene zaken van Lybrae Nederland (Wouter Arkesteijn): “De afgelopen jaren hebben onze medewerkers een belangrijke bijdrage geleverd aan de fantastische resultaten van onze organisatie. Mede door deze groei, zijn we nu in staat om deze belangrijke stap te zetten in de realisatie van ons meerjarenplan. En uiteraard zijn we daar als team heel trots op.” Lybrae realiseert zich dat een eigen kantoor in Zwolle, dicht bij de plek waar klanten zitten en medewerkers wonen, belangrijk is om aantrekkelijk te zijn als werkgever. “Medewerkers en klanten kiezen vaak voor ons vanwege onze visie, cultuur en betrokkenheid. Dat maakt het belangrijk dat we ook makkelijk fysiek bij elkaar kunnen komen in en rondom regio Zwolle.” Met het optuigen van haar vijfde kantoor in Nederland is Lybrae opnieuw een stap dichterbij haar gedroomde positie gekomen, als:

dé autoriteit in het fysieke domein, waarbij Lybrae optreedt als kennispartner voor overheden met onze totale dienstverlening ‘Projectdetachering’, ‘Advies’ & ‘Opleiden’.”

De komende maanden zal Lybrae zich richten op de werving van het kantoorpersoneel en nieuwe adviseurs uit het fysieke domein die het team van Lybrae Zwolle gaan versterken. Werken bij Lybrae? Bekijk hier onze actuele vacatures.

Over Lybrae
Lybrae is opgericht in 2002 en inmiddels is Lybrae Nederland, de holdingmaatschappij van Lybrae en zusterorganisatie Omgevingsdienst Nederland, uitgegroeid tot een volwaardig projectconsultancy- en adviesbureau die overheden al vele jaren succesvol bij staat met kwalitatief hoogwaardige kennis-, capaciteits- en juridische oplossingen binnen de werkterreinen: Bouw, Milieu, Civiele Techniek, Ruimtelijke Ontwikkeling, Energie & Duurzaamheid en Bestuursrecht.

Lybrae biedt kennis en capaciteit op maat voor duurzame oplossingen bij overheden.

Weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met ons! 

Lees verder

Algemeen
21 februari 2024

Even voorstellen: onze young professional Willeke.

Graag stellen we Willeke van de Ven aan je voor, een enthousiaste dame met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

Algemeen
23 januari 2024

Maak kennis met Brent, onze young professional.

Graag stellen we Brent Houterman aan je voor, een gedreven jonge professional die aan het begin staat van zijn loopbaan binnen het fysieke domein. ...

Algemeen
10 januari 2024

Een carrièreswitch voor collega Iris

Een gedurfde zet voor onze collega Iris Bollen. Zij kiest een andere richting voor haar loopbaan en duikt in een hele nieuwe functie. ...

guid ?> guid ?>