Het is zover – we zijn live!

Met trots lanceren wij nu ook online onze nieuwste entiteit binnen de Lybrae Nederland groep: Lybrae NextLeaders. Bekijk de websitepagina hier.

Categorie
Algemeen

Publicatie
21 december 2023

Het is zover – we zijn live! De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de lancering van Lybrae NextLeaders B.V. We zijn verheugd om te delen dat onze dienstverlening vanaf vandaag online te bewonderen is!

Bij Lybrae NextLeaders vind je het topsegment van interim- en projectmanagers binnen het fysieke domein. Doorgewinterde teamleiders, afdelingshoofden, strategische adviseurs, proces-, project- en programmamanagers die zich uitvoerig hebben bewezen binnen de overheid en affiniteit en ervaring hebben met complexe (project)opdrachten.

Neem de volgende stap met Lybrae NextLeaders

Lybrae NextLeaders fungeert als een verlengstuk van uw organisatie, waarbij wij zorgen voor de nodige kennis en capaciteit en u verzekeren van expertise bij uw interim vraagstukken binnen het fysieke domein. Wij stellen u graag voor aan onze professionals die niet alleen qua expertise maar ook persoonlijkheid perfect passen binnen uw organisatie. Zo kunt u zich blijven concentreren op uw dagelijkse bedrijfsvoering en bent u beter in staat uw bestuurlijke doelen te verwezenlijken. Hierbij gaat oog voor mensen en resultaat samen: wij werken met bevlogen en inspirerende managers en projectmanagers met een brede kijk op zaken, gericht op pragmatische oplossingen. U kunt hen inhuren als tijdelijk vervanger, als extra capaciteit of als zwaargewicht bij complexe (verander) vraagstukken binnen het fysieke domein.

Ontdek hoe Lybrae NextLeaders uw organisatie kan versterken. Neem contact op met Joris Behagel, Business Unit Directeur Lybrae NextLeaders.

Bezoek hier onze websitepagina

Ben jij onze nieuwe nextleader?
Ervaren interim professionals die bij willen dragen aan een veilige en duurzame leefomgeving voegen wij graag toe aan ons warme netwerk. Passie voor het eigen vakgebied én voor het fysieke domein zijn echter cruciale voorwaarden voor een samenwerking. Kennismaken? Neem contact op met ons.

Joris Behagel
Joris Behagel Business Unit Directeur Landelijk

Lees verder

Ruimtelijke ontwikkeling
16 juli 2024

Maak kennis met RO adviseur Claudia

Graag stellen we Claudia aan je voor, een enthousiaste young professional met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

Ruimtelijke ontwikkeling
9 juli 2024

Maak kennis met RO adviseur Thomas

Graag stellen we Thomas aan je voor, een gedreven young professional met een focus op duurzaamheid en klimaatadaptie binnen het vakgebied van ruimtelijke ontwikkeling. ...

Ontwikkelingen in de markt
20 juni 2024

Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

De afgelopen twee jaar hebben we samen met partner Syntraal gewerkt aan projecten die bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nijmegen. Onze succesvolle samenwerking heeft geleid tot de verle...

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging