146 vacatures

20-jarig jubileumfeest

Lybrae blaast 20 kaarsjes uit en dat hebben we gevierd!

Categorie
Werken bij

Gepubliceerd op
4 oktober 2022

Werken bij

20 jarig jubileumfeest Lybrae. Een dag met een gouden randje.

Op zondag 25 september werd het 20-jarig jubileum van Lybrae groots gevierd. Honderden collega’s en hun families konden op deze dag genieten van live-entertainment voor jong en oud, heerlijk eten en drinken én elkaars gezelschap.

Opening
Op de mooie locatie van Beachclub Sunrise te Best werden we feestelijk ontvangen door sprookjesachtige steltlopers. Nadat alle collega’s gearriveerd waren, werd om 16:00 het feest officieel geopend met een speech van de directie en Marc (oprichter/eigenaar van Lybrae).

Bas Bergmans, Directeur commerciële zaken, nam het woord en toastte op de mooie successen die geboekt zijn:

”Wat hebben we allemaal hard gewerkt om te komen waar we nu zijn. Successen om trots op te zijn. We wensen jullie allemaal een fantastische dag toe, geniet!”, aldus Bas.

Entertainment voor jong en oud
Het jubileumfeest van Lybrae stond in het teken van volop genieten in een prachtige omgeving, met heerlijk weer, goed gezelschap en veel verwennerij. Met een goochelshow, luchtkastelen en ballonnenartiest was er volop vertier voor de jongere gasten. Voor onze collega’s was er ook genoeg entertainment. Een karikaturist tekende de gekste portretten, een illusionist haalde onverklaarbare trucjes uit en in de photobooth werden gave kiekjes geschoten. Het eten werd verzorgd door een streetfoodfestival waarbij er voor ieder wat wils bereid werd. En wat was dat smullen!

De DJ, onder begeleiding van een saxofonist, draaide zijn beste platen, om vervolgens samen te genieten van een vuurshow aan het strand tijdens de afsluiting van deze mooie dag. Het was een onvergetelijke dag. Gelukkig hebben we de beelden nog om na te genieten:

“Iedereen zocht elkaar op en er werd geproost op de behaalde successen. Die verbinding staat voorop bij Lybrae. We kijken terug op een mooie dag. ” – Wouter Arkesteijn, Directeur algemene zaken

Is werken bij Lybrae ook iets voor jou?

Check onze openstaande vacatures en kom kennismaken!

Lees verder

Algemeen
21 november 2022

5 redenen waarom werken op projectbasis bij jou past

Als omgevingsprofessional ligt de wereld aan je voeten en zijn je baankansen ontzettend goed. Werken bij een projectorganisatie heeft echter een aantal serieuze voordelen. Ontdek vijf redenen waarom j...

Werken bij
16 november 2022

Het taakveld van een toezichthouder bouw

Lybrae collega Fred is vanuit zijn rol als toezichthouder bouw actief betrokken bij alle (ver)bouw projecten binnen de gemeente Voorst die vergunning plichtig zijn. Met ruim 40 jaar ervaring binnen he...

Werken bij
15 september 2022

Van rechtenstudenten naar casemanagers bouw

Emma en Lejla zijn sinds mei ’22 werkzaam bij Lybrae. Dat ze als bouwkundige aan de slag zouden gaan hadden ze echter nooit kunnen bedenken toen ze een krabbel onder hun diploma zette. Maar spijt? A...

guid ?> guid ?>

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!