20-jarig jubileumfeest

Lybrae blaast 20 kaarsjes uit en dat hebben we gevierd!

Categorie
Werken bij

Publicatie
4 oktober 2022

20 jarig jubileumfeest Lybrae. Een dag met een gouden randje.

Op zondag 25 september werd het 20-jarig jubileum van Lybrae groots gevierd. Honderden collega’s en hun families konden op deze dag genieten van live-entertainment voor jong en oud, heerlijk eten en drinken én elkaars gezelschap.

Opening
Op de mooie locatie van Beachclub Sunrise te Best werden we feestelijk ontvangen door sprookjesachtige steltlopers. Nadat alle collega’s gearriveerd waren, werd om 16:00 het feest officieel geopend met een speech van de directie en Marc (oprichter/eigenaar van Lybrae).

Bas Bergmans, Directeur commerciële zaken, nam het woord en toastte op de mooie successen die geboekt zijn:

”Wat hebben we allemaal hard gewerkt om te komen waar we nu zijn. Successen om trots op te zijn. We wensen jullie allemaal een fantastische dag toe, geniet!”, aldus Bas.

Entertainment voor jong en oud
Het jubileumfeest van Lybrae stond in het teken van volop genieten in een prachtige omgeving, met heerlijk weer, goed gezelschap en veel verwennerij. Met een goochelshow, luchtkastelen en ballonnenartiest was er volop vertier voor de jongere gasten. Voor onze collega’s was er ook genoeg entertainment. Een karikaturist tekende de gekste portretten, een illusionist haalde onverklaarbare trucjes uit en in de photobooth werden gave kiekjes geschoten. Het eten werd verzorgd door een streetfoodfestival waarbij er voor ieder wat wils bereid werd. En wat was dat smullen!

De DJ, onder begeleiding van een saxofonist, draaide zijn beste platen, om vervolgens samen te genieten van een vuurshow aan het strand tijdens de afsluiting van deze mooie dag. Het was een onvergetelijke dag. Gelukkig hebben we de beelden nog om na te genieten:

“Iedereen zocht elkaar op en er werd geproost op de behaalde successen. Die verbinding staat voorop bij Lybrae. We kijken terug op een mooie dag. ” – Wouter Arkesteijn, Directeur algemene zaken

Is werken bij Lybrae ook iets voor jou?

Check onze openstaande vacatures en kom kennismaken!

Lees verder

Ruimtelijke ontwikkeling
16 juli 2024

Maak kennis met RO adviseur Claudia

Graag stellen we Claudia aan je voor, een enthousiaste young professional met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

Ruimtelijke ontwikkeling
9 juli 2024

Maak kennis met RO adviseur Thomas

Graag stellen we Thomas aan je voor, een gedreven young professional met een focus op duurzaamheid en klimaatadaptie binnen het vakgebied van ruimtelijke ontwikkeling. ...

Algemeen
14 juni 2024

20 jarig jubileum Ton Peters

Bij Lybrae vieren we een bijzondere mijlpaal: Ton Peters, onze gewaardeerde en betrokken collega, is al 20 jaar bij ons werkzaam. Lees meer over hoe Ton de afgelopen 2 decennia ervaren heeft....

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging