90 vacatures

Ontwikkeling staat centraal

We spreken Alireza, accountmanager bij Lybrae. Sinds juli 2021 is Alireza onderdeel van het Lybrae team in Arnhem, eerst vanuit de rol van recruiter. Nu als accountmanager.

Categorie
Werken bij

Gepubliceerd op
6 mei 2022

Werken bij

We spreken Alireza, accountmanager bij Lybrae. Sinds juli 2021 is Alireza onderdeel van het Lybrae team in Arnhem, eerst vanuit de rol van recruiter. Nu als accountmanager. Hoewel zijn functietitel accountmanager is, is Alireza een echte allrounder en praat en denkt hij van begin tot eind mee in het proces. “Dat doe je niet alleen, maar samen met je collega’s. Iedereen in het team is betrokken in het werk wat we doen en daardoor werkt het goed samen.” legt hij uit.

Je hebt een stap gemaakt van recruiter naar accountmanager, hoe is dat gegaan?
“Ik ben op de achtergrond wel vaker in gesprek geweest met Rutger, mijn leidinggevende, over het maken van een stap richting accountmanagement. Met het vertrek van een collega ontstond er meer capaciteit en heb ik sneller als verwacht de stap naar accountmanagement gemaakt. Ook in deze rol blijf ik voor de vakgebieden bouw, milieu en bestuursrecht verantwoordelijk. Daar ligt mijn kracht en heb ik vanuit het verleden al een netwerk opgebouwd. Ik blijf het team ook nog ondersteunen met recruitment werkzaamheden omdat we stevig doorgroeien, maar de hoofd focus ligt nu op het beheer van klanten.”

Hoe zijn je eerste weken bevallen in je nieuwe rol?
“Goed! In mijn eerste maand als accountmanager hebben we met vestiging Arnhem twee proactieve aannames gedaan. Dat betekende dat er voor mij werk aan de winkel was en mijn eerste project als accountmanager direct van start ging.

Vanuit commercieel perspectief zijn we continu bezig met het uitbreiden van onze klantenportefeuille. Dat maakt het extra fijn dat ik onze twee nieuwe collega’s aan twee nieuwe opdrachtgevers heb kunnen koppelen. Daardoor kunnen ze bij hun indiensttreding meteen fulltime aan de slag bij gemeente Veenendaal en gemeente Amersfoort. Omdat ik het hele traject van eerste contact tot aan het matchgesprek bij de opdrachtgevers zelf heb mogen doen, maakt dat het extra tof!”

alireza promotie

Alireza tijdens de toost op zijn nieuwe functie

Wil je nog verder groeien?
“Ik wil altijd door. Ik ben heel blij met deze stap maar ook binnen deze rol wil ik me blijven doorontwikkelen en groeien. Die groei ligt dan wel in het commerciële vakgebied richting sales en accountmanagement. De volgende stap is denk ik senior accountmanager en wie weet wat de toekomst nog brengt. Er zijn binnen Lybrae mogelijkheden genoeg. Maar eerst gaan we de focus leggen op groeien binnen mijn eigen functie, daar ben ik de komende jaren in ieder geval nog zoet mee.”

Binnenkort koffie en vrijblijvend kennismaken?

We vertellen je graag alles wat je wilt weten over de commerciële functies binnen Lybrae. Neem contact op met Evelyn voor meer info.

Profielfoto evelyn

Evelyn
Corporate recruiter

e.riley@lybrae.nl
040-2949000
06-14765346

Lees verder

Algemeen
7 maart 2023

Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Hoe hij zijn functie zou omschrijven? Dat is niet in een woord te vatten volgens Thomas. “De grote verbinder, spin in het web, manus van alles. Als projectleider binnen het ruimtelijke vakgebied ben...

Milieu en duurzaamheid
2 februari 2023

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Lybrae adviseur Hans van Bussel zet zich sinds mei 2022 als projectleider energiebesparing in voor gemeente Leudal en helpt inwoners met advies én concrete maatregelen om het energieverbruik te vermi...

Werken bij
10 januari 2023

Maak kennis met onze collega’s

Maak kennis met de Lybrae collega's terwijl we ze verscheidene vragen stellen over uiteenlopende onderwerpen zoals bijvoorbeeld verborgen talenten....

guid ?> guid ?>