2020, een bewogen jaar met nieuwe doelen voor 2021

Afgelopen weken heeft het management team van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland terug gekeken op de resultaten van 2020 en vooruitgekeken naar de uitdagingen voor de komende jaren.

Categorie
Algemeen

Publicatie
22 december 2020

Afgelopen weken heeft het management team van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland terug gekeken op de resultaten van 2020 en vooruitgekeken naar de uitdagingen voor de komende jaren. 2020 is een jaar geweest met veel zakelijke en privé/persoonlijke uitdagingen voor eenieder. Projecten die on-hold werden gezet, veel thuiswerken, geen bedrijfsuitjes en gezellige borrels maar veel digitale afspraken en microsoft teams vergaderingen. Ondanks deze uitdagingen hebben we samen met al onze professionals mooie resultaten weten te realiseren, maar ook bij onze opdrachtgevers.

Deze resultaten vormen de fundering voor de komende 5 jaar. Zo is er door het managementteam stevig doorgewerkt aan het strategische plan van 2021-2025. Met een frisse blik en nieuwe energie worden de strategische pijlers met behulp van alle collega’s op onze kantoren vertaald in diverse jaarplannen voor de afzonderlijke vestigingen en afdelingen.

De rode draad in deze plannen dient de verdergaande groei van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland te realiseren binnen het fysieke domein door heel Nederland. Groei in de diversiteit van projectopdrachten en groei in de kennis en ontwikkeling van onze professionals. Zo bedienen wij onze klanten zo optimaal mogelijk en leveren wij in het komende jaar weer een bijdrage aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze leefomgeving. Wij zetten de laatste eindsprint in voor 2020 en hebben veel vertrouwen in de plannen voor het nieuwe jaar.

2020, een bewogen jaar met nieuwe doelen voor 2021

 

We wensen iedereen prettige Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar met een goede gezondheid, voorspoed en geluk. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Lees verder

Algemeen
14 juni 2024

20 jarig jubileum Ton Peters

Bij Lybrae vieren we een bijzondere mijlpaal: Ton Peters, onze gewaardeerde en betrokken collega, is al 20 jaar bij ons werkzaam. Lees meer over hoe Ton de afgelopen 2 decennia ervaren heeft....

Algemeen
4 juni 2024

Werken als civiel expert bij Lybrae

"Binnen gemeente Simpelveld ligt de focus voornamelijk op het verduurzamen van onze leefomgeving om deze klimaatbestendig te maken. Water is daarin een centraal en belangrijk thema. We hebben in de af...

Algemeen
22 mei 2024

Even voorstellen: young professional Déjan

Graag stellen we Déjan Jurriëns aan je voor, een gemotiveerde young professional met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging