Even voorstellen: young professional Déjan

Graag stellen we Déjan Jurriëns aan je voor, een gemotiveerde young professional met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling.

Robin Deuss

Robin Deuss

Categorie
Algemeen

Publicatie
22 mei 2024

Maak kennis met Déjan Jurriëns, een gemotiveerde young professional die onlangs zijn loopbaan is gestart met een traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling bij Lybrae. Na zijn studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht, waar hij zijn passie voor transport en mobiliteit verder heeft ontwikkeld, is hij nu klaar om zijn academische kennis in de praktijk te brengen in mooie projectopdrachten binnen het fysieke domein.

Kun je jezelf kort voorstellen?
“Mijn naam is Déjan Jurriëns, ik ben 22 jaar oud en recent afgestudeerd in sociale geografie en planologie aan de Universiteit Utrecht. Ik heb altijd een grote interesse gehad in verschillende vormen van transport en mobiliteit. Na de middelbare school ben ik op zoek gegaan naar een studie waar mobiliteit een belangrijk thema is en vond dit in de opleiding sociale geografie en planologie.

Tijdens mijn studie heb ik me dan ook verder verdiept in dit onderdeel, vaak in combinatie met andere relevante onderwerpen zoals stadsgeografie en duurzaamheid. Deze studies hebben mijn interesse in mobiliteit alleen maar versterkt en ik kijk er erg naar uit om met dit onderwerp in de praktijk aan de slag te gaan.”

Waarom heb je gekozen voor het traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling van Lybrae?
“Na ongeveer 3,5 jaar studeren was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Via LinkedIn kwam ik bij Lybrae terecht. Het traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling lijkt mij de perfecte vervolgstap. Een wetenschappelijke opleiding is vaak sterk gericht op theorie, en dit traineeship biedt de kans om praktijkervaring op te doen. Daarnaast kan ik alles wat ik tijdens mijn studie heb geleerd in de praktijk brengen. Dit traineeship, gecombineerd met een uitdagend project, vormt voor mij de ideale brug tussen theorie en praktijk.”

Wat maakt jou van toegevoegde waarde als collega?
“Mijn hele leven heb ik aan teamsport gedaan en tijdens mijn studie vond ik samenwerkingsprojecten altijd fijn. Hierdoor zie ik mezelf als een echte teamspeler. Ik luister graag naar de visie van anderen, maar vind het ook belangrijk om voor mijn eigen mening op te komen. Daarbij zijn discipline en loyaliteit voor mij essentieel en hecht ik veel waarde aan het nakomen van afspraken.

In mijn eerdere rol als vulploegleider bij Jumbo heb ik geleerd leiding te geven aan grotere groepen. Ik heb daarbij altijd oog gehad voor de behoeften en wensen van mijn collega’s. Door ervoor te zorgen dat iedereen vanuit zijn of haar kracht kan opereren verloopt de samenwerking soepeler en worden betere resultaten behaald.”

Déjan inschakelen voor jouw RO vraagstuk?

Déjan is vanaf 1 juni beschikbaar voor 36 uur per week in de regio’s Gelderland en Overrijssel.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Balfoort of Anselm Teule.

Dennis Balfoort
Dennis Balfoort Accountmanager Arnhem

Anselm Teule
Anselm Teule Accountmanager Arnhem

Onze toegevoegde waarde voor uw uitdaging

Onze professionals beschikken over uitgebreide ervaring met diverse vraagstukken binnen het vakgebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ze zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs van de huidige (en toekomstige) wet- en regelgeving en staan klaar om u te adviseren. Binnen Lybrae werken:

 • ervaren projectleiders/projectmanagers om uw projecten deskundig te leiden, de beoogde resultaten te behalen en te waarborgen.
 • gespecialiseerde adviseurs binnen één van de eerder genoemde facetten van het vakgebied van ruimtelijke ontwikkeling, zowel op afstand als ter plaatse.
 • young professionals met een gedrevenheid om zaken te verwezenlijken, vol frisse inzichten en innovatieve ideeën.

Ontwerp ons land van de toekomst.

Ruimte wordt steeds schaarser en de druk op de woningmarkt is hoog. Er moeten in de komende jaren veel woningen worden gebouwd, maar dat niet alleen: ook bedrijven en maatschappelijke instellingen willen investeren en uitbreiden. En dit alles graag in een groene en gezonde leefomgeving.

Het is een uitdaging om in uw gemeente, regio of provincie al deze ontwikkelingen in goede banen te leiden en te verankeren in bestemmingsplannen. Dan is er ook nog de Omgevingswet, met alle veranderingen en uitdagingen die deze wet met zich meebrengt. Heeft u voor de planvorming en uitvoering van al deze vraagstukken rondom ruimtelijke ontwikkeling extra kennis en/of capaciteit nodig? Schakel Lybrae in. Met onze verbindende aanpak bieden we volledige oplossingen aan of stellen we onze expertise beschikbaar voor specifieke onderdelen van een project. Wij ontzorgen uw organisatie met de juiste expertise voor uw vraagstukken in:

 • planologische ondersteuning en advies
 • stedenbouwkundig advies
 • plattelandsontwikkeling
 • planeconomie
 • landschapsarchitectuur
 • gebiedsontwikkeling
 • bestemmingsplannen en gebiedsvisies
 • projectmanagement, projectleiding en procesmanagement

De kracht van Lybrae
Wilt u meer halen uit uw projecten? Schakel onze hulp in voor uw civieltechnische vraagstukken. Op afstand vanaf onze eigen kantoren of bij u op locatie, voor elk project – kort of lang, eenvoudig of complex – hebben wij een oplossing. Wij zorgen voor expertise die precies aansluit op uw wensen, en zetten graag net die stap extra. Dat maakt ons dé specialist binnen de fysieke leefomgeving.  

Neem contact op

Daarom kiest u voor Lybrae

Ontzorging in uw belangrijkste processen

 

Kennis en capaciteit voor uw vraagstuk, op afstand of bij u op locatie

Landelijke dekkingsgraad

Heldere communicatie

Lees verder

Ontwikkelingen in de markt
20 juni 2024

Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

De afgelopen twee jaar hebben we samen met partner Syntraal gewerkt aan projecten die bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nijmegen. Onze succesvolle samenwerking heeft geleid tot de verle...

Projectmanagement
18 juni 2024

De impact van jong talent: Over de samenwerking tussen gemeente Venlo en Lybrae trainees

Sinds september 2022 wordt het RO team van gemeente Venlo versterkt met trainees vanuit Lybrae. Hoe die samenwerking tot stand gekomen is? Josien den Teuling, Hoofd Wonen en Leven bij gemeente Venlo, ...

Algemeen
14 juni 2024

20 jarig jubileum Ton Peters

Bij Lybrae vieren we een bijzondere mijlpaal: Ton Peters, onze gewaardeerde en betrokken collega, is al 20 jaar bij ons werkzaam. Lees meer over hoe Ton de afgelopen 2 decennia ervaren heeft....

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging