120 vacatures

5 redenen waarom werken op projectbasis bij jou past

Als omgevingsprofessional ligt de wereld aan je voeten en zijn je baankansen ontzettend goed. Werken bij een projectorganisatie heeft echter een aantal serieuze voordelen. Ontdek vijf redenen waarom jij net als onze 300 Lybrae professionals voor werken op projectbasis zou moeten kiezen.

Categorie
Algemeen

Gepubliceerd op
21 november 2022

Algemeen

Waar de een het fijn vindt om in alle keukens te kijken, wordt de ander gelukkig van het feit dat er altijd een nieuwe uitdaging op zijn pad ligt. Als omgevingsprofessional ligt de wereld aan je voeten en zijn je baankansen ontzettend goed. Werken bij een projectorganisatie heeft echter een aantal serieuze voordelen. Ontdek vijf redenen waarom jij net als onze 300 Lybrae professionals voor werken op projectbasis zou moeten kiezen:

Aan de slag in verschillende keukens, met een vast dienstverband.
Een verkeerskundige is een verkeerskundige. Een stedenbouwkundige is een stedenbouwkundige. Een professional die op projectbasis werkt is wat hij of zij wil zijn. Je zit niet vast in een rol en switcht net zo makkelijk tussen functies als tussen tabbladen. Daarbij ben je nog steeds verzekerd van een vast dienstverband en betalen we je dus gewoon door wanneer je tussen twee projecten inzit. Dat zorgt voor zekerheid en geeft de ruimte om te ontdekken waar jouw ambities liggen. Wil jij op projectbasis werken in Gelderland? Kijk dan hier naar onze vacatures in de regio Gelderland!

Regie over jouw loopbaan
Wil jij een andere discipline binnen de fysieke leefomgeving leren kennen of proeven aan een andere functie? Kan allemaal. Wij zoeken het project dat aansluit bij jouw ambities. Hetzelfde geldt voor doorgroeien. Als jij toe bent aan de volgende stap, bieden we je daar een opleiding en passend project bij.

Ga je rechtstreeks in dienst bij één bedrijf? Dan heb je niet dezelfde kansen om je breed te ontwikkelen en moet je maar net afwachten of en wanneer er een geschikte functie vrijkomt.

Een steile leercurve
Werken voor een projectorganisatie kan ook best uitdagend zijn. Organisaties hebben je namelijk niet zomaar nodig: vaak is er iets aan de hand. Bijvoorbeeld omdat er bepaalde kennis of capaciteit binnen de organisatie ontbreekt. Het is dan aan jou om er direct te staan en jouw specialisme toe te passen in een project.

Je krijgt te maken met verschillende bedrijfsculturen en leert steeds nieuwe mensen en werkwijzen kennen. Dit maakt jou een flexibele professional en levert een positieve bijdrage aan jouw leersnelheid en vaardigheid om een organisatie snel te doorgronden. Zo vergroot je tegelijkertijd jouw marktwaarde op de arbeidsmarkt.

Opleiding en ontwikkeling
Werk je bij Lybrae, dan ben je verzekerd van opleidingen & coaching. Daarmee zet je snel een volgende stap in je carrière pad. Dat staat bij ons voorop en zit ‘m niet alleen in een baan waar jij je kan ontwikkelen. We investeren ook in jou met opleidingen, masterclasses en trainingen via de Lybrae Academy.

Ben je starter in je vak? Met een van onze traineeprogramma’s combineer je werken met leren. Je schakelt met veel collega’s binnen jouw vakgebied, van junioren tot ervaren professionals. Zo word je in een mum van tijd een echte specialist. Vanuit Lybrae krijg je een accountmanager die jou persoonlijk begeleidt en fungeert als jouw contactpersoon voor groei en een carrièreplan.

opleiding en ontwikkeling

Een groot netwerk
Doordat je als interim professional in verschillende bedrijven meedraait, leer je veel verschillende mensen kennen. Op die manier bouw je snel aan een groot netwerk.

Daarnaast kunnen wij deuren voor jou openen bij de meest uiteenlopende organisaties, dankzij een groot netwerk en goede relaties. Lybrae kent de arbeidsmarkt van binnen en buiten. Organisaties waar jij zelf nooit aan had gedacht, of waarvan je nooit had verwacht er daadwerkelijk aan de slag te kunnen. Ook kennen we vacatures als eerste. Het komt regelmatig voor dat wij een project voorleggen dat online niet te vinden is.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Lybrae? Wij helpen je graag verder in jouw carrière.

Check onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met ons! 

Lees verder

Algemeen
7 maart 2023

Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Hoe hij zijn functie zou omschrijven? Dat is niet in een woord te vatten volgens Thomas. “De grote verbinder, spin in het web, manus van alles. Als projectleider binnen het ruimtelijke vakgebied ben...

Algemeen
28 februari 2023

NIEUWSBERICHT: Lybrae opent nieuwe vestiging in Zwolle

Dichter in de buurt van onze klanten komen om zo vraagstukken beter in kaart te brengen en passende oplossingen te bieden. Vanuit Lybrae vinden we het belangrijk om een eigen kantoor te hebben op de p...

Algemeen
22 december 2022

Doelen stellen

“You can’t change the direction of the wind, but you can adjust your sails to always reach your destination”. Wouter Arkesteijn, directeur algemene zaken bij Lybrae Nederland, neemt ons mee in ...

guid ?> guid ?>