5 redenen waarom werken op projectbasis bij jou past

Als omgevingsprofessional ligt de wereld aan je voeten en zijn je baankansen ontzettend goed. Werken bij een projectorganisatie heeft echter een aantal serieuze voordelen. Ontdek vijf redenen waarom jij net als onze 300 Lybrae professionals voor werken op projectbasis zou moeten kiezen.

Categorie
Algemeen

Publicatie
21 november 2022

Waar de een het fijn vindt om in alle keukens te kijken, wordt de ander gelukkig van het feit dat er altijd een nieuwe uitdaging op zijn pad ligt. Als omgevingsprofessional ligt de wereld aan je voeten en zijn je baankansen ontzettend goed. Werken bij een projectorganisatie heeft echter een aantal serieuze voordelen. Ontdek vijf redenen waarom jij net als onze 300 Lybrae professionals voor werken op projectbasis zou moeten kiezen:

Aan de slag in verschillende keukens op projectbasis, met een vast dienstverband.
Een verkeerskundige is een verkeerskundige. Een stedenbouwkundige is een stedenbouwkundige. Een professional die op projectbasis werkt is wat hij of zij wil zijn. Je zit niet vast in een rol en switcht net zo makkelijk tussen functies als tussen tabbladen. Daarbij ben je nog steeds verzekerd van een vast dienstverband en betalen we je dus gewoon door wanneer je tussen twee projecten inzit. Dat zorgt voor zekerheid en geeft de ruimte om te ontdekken waar jouw ambities liggen. Wil jij werken op projectbasis in Gelderland? Kijk dan hier naar onze vacatures in de regio Gelderland!

Regie over jouw loopbaan
Wil jij een andere discipline binnen de fysieke leefomgeving leren kennen of proeven aan een andere functie? Kan allemaal. Wij zoeken het project dat aansluit bij jouw ambities. Hetzelfde geldt voor doorgroeien. Als jij toe bent aan de volgende stap, bieden we je daar een opleiding en passend project bij.

Ga je rechtstreeks in dienst bij één bedrijf? Dan heb je niet dezelfde kansen om je breed te ontwikkelen en moet je maar net afwachten of en wanneer er een geschikte functie vrijkomt.

Een steile leercurve
Werken voor een projectorganisatie kan ook best uitdagend zijn. Organisaties hebben je namelijk niet zomaar nodig: vaak is er iets aan de hand. Bijvoorbeeld omdat er bepaalde kennis of capaciteit binnen de organisatie ontbreekt. Het is dan aan jou om er direct te staan en jouw specialisme toe te passen in een project.

Je krijgt te maken met verschillende bedrijfsculturen en leert steeds nieuwe mensen en werkwijzen kennen. Dit maakt jou een flexibele professional en levert een positieve bijdrage aan jouw leersnelheid en vaardigheid om een organisatie snel te doorgronden. Zo vergroot je tegelijkertijd jouw marktwaarde op de arbeidsmarkt.

Opleiding en ontwikkeling
Werk je bij Lybrae, dan ben je verzekerd van opleidingen & coaching. Daarmee zet je snel een volgende stap in je carrière pad. Dat staat bij ons voorop en zit ‘m niet alleen in een baan waar jij je kan ontwikkelen. We investeren ook in jou met opleidingen, masterclasses en trainingen via de Lybrae Academy.

Ben je starter in je vak? Met een van onze traineeprogramma’s combineer je werken met leren. Je schakelt met veel collega’s binnen jouw vakgebied, van junioren tot ervaren professionals. Zo word je in een mum van tijd een echte specialist. Vanuit Lybrae krijg je een accountmanager die jou persoonlijk begeleidt en fungeert als jouw contactpersoon voor groei en een carrièreplan.

opleiding en ontwikkeling

Een groot netwerk
Doordat je als interim professional in verschillende bedrijven meedraait, leer je veel verschillende mensen kennen. Op die manier bouw je snel aan een groot netwerk.

Daarnaast kunnen wij deuren voor jou openen bij de meest uiteenlopende organisaties, dankzij een groot netwerk en goede relaties. Lybrae kent de arbeidsmarkt van binnen en buiten. Organisaties waar jij zelf nooit aan had gedacht, of waarvan je nooit had verwacht er daadwerkelijk aan de slag te kunnen. Ook kennen we vacatures als eerste. Het komt regelmatig voor dat wij een project voorleggen dat online niet te vinden is.

Benieuwd naar het werken op projectbasis bij Lybrae? Wij helpen je graag verder in jouw carrière.

Check onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met ons! 

Lees verder

Projectmanagement
18 juni 2024

De impact van jong talent: Over de samenwerking tussen gemeente Venlo en Lybrae trainees

Sinds september 2022 wordt het RO team van gemeente Venlo versterkt met trainees vanuit Lybrae. Hoe die samenwerking tot stand gekomen is? Josien den Teuling, Hoofd Wonen en Leven bij gemeente Venlo, ...

Algemeen
14 juni 2024

20 jarig jubileum Ton Peters

Bij Lybrae vieren we een bijzondere mijlpaal: Ton Peters, onze gewaardeerde en betrokken collega, is al 20 jaar bij ons werkzaam. Lees meer over hoe Ton de afgelopen 2 decennia ervaren heeft....

Algemeen
4 juni 2024

Werken als civiel expert bij Lybrae

"Binnen gemeente Simpelveld ligt de focus voornamelijk op het verduurzamen van onze leefomgeving om deze klimaatbestendig te maken. Water is daarin een centraal en belangrijk thema. We hebben in de af...

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging