Ons 5de kantoor opent officieel haar deuren in Zwolle!

Vanaf heden tref je ons aan de Zwartewaterallee in de bruisende en veelzijdige Hanzestad Zwolle! Deze uitbreiding volgt op een zeer succesvolle periode waarin onze organisatie sterk is gegroeid.

Categorie
Algemeen

Gepubliceerd op
4 juli 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons 5de kantoor, gelegen aan de Zwartewaterallee in de bruisende en veelzijdige Hanzestad Zwolle, per 4 juli 2023 officieel haar deuren opent!

De afgelopen jaren hebben onze collega’s een belangrijke bijdrage geleverd aan de fantastische resultaten van onze organisatie. Mede door deze groei, zijn we nu in staat om deze belangrijke stap te zetten in de realisatie van ons meerjarenplan. En uiteraard zijn we daar als organisatie heel trots op.

We realiseren ons dat een eigen kantoor in Zwolle, dicht bij de plek waar klanten zitten en medewerkers wonen, belangrijk is om aantrekkelijk te zijn als werkgever. Met het optuigen van ons 5de kantoor in Nederland is Lybrae opnieuw een stap dichterbij haar gedroomde positie gekomen als dé autoriteit in het fysieke domein.

De komende maanden zullen we ons richten op de werving van nieuwe collega’s uit het fysieke domein die het team van Zwolle gaan versterken. Met ons meegroeien in regio Overijssel? Check onze vacatures om te zien welke mogelijkheden er zijn om een van onze teams te versterken.

Onze vacatures

Lees verder

Algemeen
4 september 2023

Toekomstbestendige oplossingen voor overheden

In het huidige dynamische tijdperk worden organisaties binnen het fysieke domein geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Veranderende gemeentelijke rollen, nieuwe regelgeving en dringende kwesti...

Algemeen
21 juli 2023

Navigeren door de politieke zomerstorm: Verantwoordelijkheid en eigenaarschap in een onzekere tijd

Net zoals de zomerse temperaturen de afgelopen weken al flink hebben gepiekt, heeft nu ook de discussie rondom het asielbeleid geleid tot een kookpunt in de politiek. Met als gevolg de val van Rutte I...

Algemeen
22 mei 2023

Lybrae website in een nieuw jasje

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Lybrae website een visuele upgrade heeft ondergaan en vanaf nu live is! ...

guid ?> guid ?>