Ons 5de kantoor opent officieel haar deuren in Zwolle!

Vanaf heden tref je ons aan de Zwartewaterallee in de bruisende en veelzijdige Hanzestad Zwolle! Deze uitbreiding volgt op een zeer succesvolle periode waarin onze organisatie sterk is gegroeid.

Categorie
Algemeen

Publicatie
4 juli 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons 5de kantoor, gelegen aan de Zwartewaterallee in de bruisende en veelzijdige Hanzestad Zwolle, per 4 juli 2023 officieel haar deuren opent!

De afgelopen jaren hebben onze collega’s een belangrijke bijdrage geleverd aan de fantastische resultaten van onze organisatie. Mede door deze groei, zijn we nu in staat om deze belangrijke stap te zetten in de realisatie van ons meerjarenplan. En uiteraard zijn we daar als organisatie heel trots op.

We realiseren ons dat een eigen kantoor in Zwolle, dicht bij de plek waar klanten zitten en medewerkers wonen, belangrijk is om aantrekkelijk te zijn als werkgever. Met het optuigen van ons 5de kantoor in Nederland is Lybrae opnieuw een stap dichterbij haar gedroomde positie gekomen als dé autoriteit in het fysieke domein.

De komende maanden zullen we ons richten op de werving van nieuwe collega’s uit het fysieke domein die het team van Zwolle gaan versterken. Met ons meegroeien in regio Overijssel? Check onze vacatures om te zien welke mogelijkheden er zijn om een van onze teams te versterken.

Onze vacatures

Lees verder

Algemeen
21 februari 2024

Even voorstellen: onze young professional Willeke.

Graag stellen we Willeke van de Ven aan je voor, een enthousiaste dame met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

Algemeen
23 januari 2024

Maak kennis met Brent, onze young professional.

Graag stellen we Brent Houterman aan je voor, een gedreven jonge professional die aan het begin staat van zijn loopbaan binnen het fysieke domein. ...

Algemeen
10 januari 2024

Een carrièreswitch voor collega Iris

Een gedurfde zet voor onze collega Iris Bollen. Zij kiest een andere richting voor haar loopbaan en duikt in een hele nieuwe functie. ...

guid ?> guid ?>