Ons 5de kantoor opent officieel haar deuren in Zwolle!

Vanaf heden tref je ons aan de Zwartewaterallee in de bruisende en veelzijdige Hanzestad Zwolle! Deze uitbreiding volgt op een zeer succesvolle periode waarin onze organisatie sterk is gegroeid.

Categorie
Algemeen

Publicatie
4 juli 2023

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons 5de kantoor, gelegen aan de Zwartewaterallee in de bruisende en veelzijdige Hanzestad Zwolle, per 4 juli 2023 officieel haar deuren opent!

De afgelopen jaren hebben onze collega’s een belangrijke bijdrage geleverd aan de fantastische resultaten van onze organisatie. Mede door deze groei, zijn we nu in staat om deze belangrijke stap te zetten in de realisatie van ons meerjarenplan. En uiteraard zijn we daar als organisatie heel trots op.

We realiseren ons dat een eigen kantoor in Zwolle, dicht bij de plek waar klanten zitten en medewerkers wonen, belangrijk is om aantrekkelijk te zijn als werkgever. Met het optuigen van ons 5de kantoor in Nederland is Lybrae opnieuw een stap dichterbij haar gedroomde positie gekomen als dé autoriteit in het fysieke domein.

De komende maanden zullen we ons richten op de werving van nieuwe collega’s uit het fysieke domein die het team van Zwolle gaan versterken. Met ons meegroeien in regio Overijssel? Check onze vacatures om te zien welke mogelijkheden er zijn om een van onze teams te versterken.

Onze vacatures

Lees verder

Algemeen
14 juni 2024

20 jarig jubileum Ton Peters

Bij Lybrae vieren we een bijzondere mijlpaal: Ton Peters, onze gewaardeerde en betrokken collega, is al 20 jaar bij ons werkzaam. Lees meer over hoe Ton de afgelopen 2 decennia ervaren heeft....

Algemeen
4 juni 2024

Werken als civiel expert bij Lybrae

"Binnen gemeente Simpelveld ligt de focus voornamelijk op het verduurzamen van onze leefomgeving om deze klimaatbestendig te maken. Water is daarin een centraal en belangrijk thema. We hebben in de af...

Algemeen
22 mei 2024

Even voorstellen: young professional Déjan

Graag stellen we Déjan Jurriëns aan je voor, een gemotiveerde young professional met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging