Terugblik Themabijeenkomst 2023

Donderdag 21 september kwamen vele Lybrae collega's samen in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch voor onze jaarlijkse themabijeenkomst.

Categorie
Werken bij

Publicatie
10 oktober 2023

Donderdag 21 september kwamen vele Lybrae collega’s samen in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch voor onze jaarlijkse themabijeenkomst. Dit jaar stond het thema “Werkgeluk en Mentale Veerkracht” centraal. Een onderwerp dat de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden is en zowel in ons persoonlijke als zakelijke leven herkenbare raakvlakken heeft.

Michael Kortekaas (bekend van het tv-programma Hunted) nam ons in een interactieve presentatie mee in zijn verhaal, doorspekt met praktische voorbeelden en nuttige tips voor mentale veerkracht. Gedurende de presentatie werden we aangemoedigd om vanuit verschillende perspectieven naar ons werk en ons leven te kijken en stil te staan bij ons eigen welzijn. Michael deelde ook waardevolle strategieën om met stress en uitdagingen op het werk om te gaan.

Na de inspirerende presentatie sloten we de avond af met een gezellige borrel. Bedankt aan alle aanwezigen, wij kijken terug op een mooie avond!

Lees verder

Ruimtelijke ontwikkeling
16 juli 2024

Maak kennis met RO adviseur Claudia

Graag stellen we Claudia aan je voor, een enthousiaste young professional met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

Ruimtelijke ontwikkeling
9 juli 2024

Maak kennis met RO adviseur Thomas

Graag stellen we Thomas aan je voor, een gedreven young professional met een focus op duurzaamheid en klimaatadaptie binnen het vakgebied van ruimtelijke ontwikkeling. ...

Algemeen
14 juni 2024

20 jarig jubileum Ton Peters

Bij Lybrae vieren we een bijzondere mijlpaal: Ton Peters, onze gewaardeerde en betrokken collega, is al 20 jaar bij ons werkzaam. Lees meer over hoe Ton de afgelopen 2 decennia ervaren heeft....

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging