Werken als recruiter bij Lybrae

We stelden Evelyn, werkzaam sinds 2018 als Corporate Recruiter bij Lybrae, een aantal vragen over haar ervaringen. Evelyn vertelt: "Er liggen genoeg uitdagingen op het gebied van werving, campusrecruitment, arbeidsmarktcommunicatie en HR. Mensen komen bij ons in dienst dus je hebt een lange termijn relatie met elkaar: dat maakt deze functie extra leuk en bijzonder!"

Categorie
Werken bij

Publicatie
12 januari 2021

Evelyn vertelt..

We stelden Evelyn, werkzaam sinds 2018 als Corporate Recruiter bij Lybrae, een aantal vragen over haar ervaringen tot nu toe. Evelyn vertelt:

Hoe ervaar je de cultuur binnen de organisatie?
Gezellig en informeel. Iedereen is betrokken met elkaar en we hebben allemaal een enorme winnaarsmentaliteit: niet t.o.v. elkaar, maar t.o.v. de markt. Met die instelling werken we als collega’s heel goed & prettig samen!

Waarom zou je écht moeten solliciteren voor deze functie?
Omdat de functie heel erg afwisselend is: er liggen genoeg uitdagingen op het gebied van werving, campusrecruitment, arbeidsmarktcommunicatie en HR. Mensen komen bij ons in dienst dus je hebt een lange termijn relatie met elkaar: dat maakt deze functie extra leuk en bijzonder! Bovendien werf je hoog opgeleide professionals die serieus bezig zijn met hun vak en die je kunt begeleiden in hun loopbaan en ontwikkeling. Verder kun je jezelf ook blijven ontwikkelen. In de tijd dat ik bij Lybrae werk heb ik al meerdere trainingen voltooid waaronder een leergang Arbeidsmarktcommunicatie en een Masterclass bij Recruiter University. Deze kennis en ervaring kan ik direct toepassen in de dagelijkse praktijk.

Wat is de toegevoegde waarde van jouw werk als Recruiter bij Lybrae?
De toegevoegde waarde is dat ik zorg dat we er leuke nieuwe collega’s bij krijgen waardoor we allemaal met plezier naar ons werk blijven gaan en kunnen blijven groeien als organisatie. Ik ben trots op Lybrae als organisatie omdat ik zie dat we mooie ontwikkelingen doormaken, een unieke propositie hebben in de markt en ik voel heel veel vrijheid in mijn rol waardoor ik kan doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Ik wil mensen graag vertellen over mijn ervaringen en wat de reden is dat ik elke dag met zoveel enthousiasme en zin naar mijn werk ga. Ik deel deze ervaring vooral graag met mensen die net als mij een passie voelen voor het recruitment vak. Dit om ervaringen uit te wisselen en om deze professionals te laten voelen hoe belangrijk ze zijn voor een organisatie! Bij Lybrae zijn recruiters in elk geval onmisbaar en dat voel je terug in alle verantwoordelijkheid en waardering die je keer op keer terug krijgt: van de professionals die bij ons werken, van onze klanten, maar zeker ook van alle collega’s waarmee je intensief samenwerkt!

Wat was als kind je droomberoep voor later?
Een beroep waarbij ik veel onder de mensen ben en iets voor mensen kan betekenen. Verder heb ik het altijd leuk gevonden om dingen te regelen en organiseren. Lekker breed natuurlijk, maar ik weet inmiddels wel dat ik mijn droombaan gevonden heb!

Ook een carrière als Recruiter bij Lybrae?

Bekijk de vacature!

Lees verder

Algemeen
16 april 2024

Even voorstellen: onze young professional Wessel

Graag stellen we Wessel Hendrikx aan je voor, een enthousiaste young professional met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

Bouwen
9 april 2024

Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

We spreken Bo Gielen (21) uit Oudenbosch. In 2023 studeerde ze af als Bouwkundige aan Avans Hogeschool te Tilburg. Nu werkt ze als trainee Bouwkunde bij Lybrae. "Mijn doel is om middels het traineeshi...

Algemeen
26 maart 2024

Maak kennis met duurzaamheidsadviseur Lars

Graag stellen we Lars Jansen aan je voor, een toegewijde young professional met waardevolle ervaring op het gebied van energietransitie bij de overheid....

guid ?> guid ?>