Een nieuwe stap in onze groei: Lybrae NextLeaders!

Met trots lanceren wij per 1 januari 2024 onze nieuwste entiteit binnen de Lybrae Nederland groep: Lybrae NextLeaders. Bij Lybrae NextLeaders vindt u het topsegment van interim managers binnen het fysieke domein.

Categorie
Algemeen

Publicatie
16 oktober 2023

Met trots lanceren wij per 1 januari 2024 onze nieuwste entiteit binnen de Lybrae Nederland groep: Lybrae NextLeaders. Bij Lybrae NextLeaders vindt u het topsegment van interim- en projectmanagers binnen het fysieke domein. Doorgewinterde teamleiders, afdelingshoofden, strategische proces-, project- en programmamanagers die zich uitvoerig hebben bewezen binnen de overheid en affiniteit en ervaring hebben met complexe (project)opdrachten.

Direct inzetbare interim- en projectmanagers voor uw organisatie
Onze interim managers beschikken over de expertise om complexe veranderingsprocessen, strategische projecten en programma’s met succes te begeleiden. Dankzij hun uitgebreide werkervaring zijn ze bekend met de uitdagingen die het hedendaagse politieke speelveld binnen verschillende overheidsinstanties met zich meebrengt. Zij hebben hun sporen verdiend in verschillende eindverantwoordelijke posities. Onze managers kenmerken zich(zelf) door hun bestuurlijke sensitiviteit, hun resultaatgerichtheid en leiderschapskwaliteiten waarin de verbinding met verschillende stakeholders centraal staat.

‘Met Lybrae NextLeaders als toevoeging aan de Lybrae Nederland Groep kunnen we overheden op alle niveaus in het fysieke domein volledig ontzorgen. Onze management-experts vormen een hechte samenwerking met de teams van onze opdrachtgevers om de uitdagingen en doelen van hun organisatie ten volle te begrijpen. Met deze inzichten als basis creëren zij op maat gemaakte plannen om de gestelde doelen te verwezenlijken en de organisatie te versterken.’ Joris Behagel

binnenlands bestuur

Joris Behagel, Business Unit Directeur Lybrae NextLeaders (links) & Paul Schoneveld, Interim Manager Lybrae NextLeaders (rechts)

Zet onze professionals in als:

  • interim teamleider/afdelings- of sectorhoofd
  • interim procesmanager
  • interim projectmanager
  • interim programmamanager
  • interim directeur

Neem de volgende stap met Lybrae NextLeaders

Lybrae NextLeaders fungeert als een verlengstuk van uw organisatie, waarbij wij zorgen voor de nodige kennis en capaciteit en u verzekeren van expertise bij uw interim vraagstukken binnen het fysieke domein. Wij stellen u graag voor aan onze professionals die niet alleen qua expertise maar ook persoonlijkheid perfect passen binnen uw organisatie. Zo kunt u zich blijven concentreren op uw dagelijkse bedrijfsvoering en bent u beter in staat uw bestuurlijke doelen te verwezenlijken. Hierbij gaat oog voor mensen en resultaat samen: wij werken met bevlogen en inspirerende managers en projectmanagers met een brede kijk op zaken, gericht op pragmatische oplossingen. U kunt hen inhuren als tijdelijk vervanger, als extra capaciteit of als zwaargewicht bij complexe (verander) vraagstukken binnen het fysieke domein.

Ontdek hoe Lybrae NextLeaders uw organisatie kan versterken. Neem contact op met Joris Behagel, (aanstaand) directeur Lybrae NextLeaders.

Bezoek hier onze website

Ben jij onze nieuwe nextleader?
Ervaren interim professionals die bij willen dragen aan een veilige en duurzame leefomgeving voegen wij graag toe aan ons warme netwerk. Passie voor het eigen vakgebied én voor het fysieke domein zijn echter cruciale voorwaarden voor een samenwerking. Kennismaken? Neem contact op met ons.

Joris Behagel
Joris Behagel Business Unit Directeur Landelijk

Lees verder

Ontwikkelingen in de markt
20 juni 2024

Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

De afgelopen twee jaar hebben we samen met partner Syntraal gewerkt aan projecten die bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nijmegen. Onze succesvolle samenwerking heeft geleid tot de verle...

Projectmanagement
18 juni 2024

De impact van jong talent: Over de samenwerking tussen gemeente Venlo en Lybrae trainees

Sinds september 2022 wordt het RO team van gemeente Venlo versterkt met trainees vanuit Lybrae. Hoe die samenwerking tot stand gekomen is? Josien den Teuling, Hoofd Wonen en Leven bij gemeente Venlo, ...

Algemeen
14 juni 2024

20 jarig jubileum Ton Peters

Bij Lybrae vieren we een bijzondere mijlpaal: Ton Peters, onze gewaardeerde en betrokken collega, is al 20 jaar bij ons werkzaam. Lees meer over hoe Ton de afgelopen 2 decennia ervaren heeft....

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging