Nieuwe collega: Welkom Feline!

Op zoek naar talent voor jouw RO project? Ontmoet Feline, trainee bij Lybrae. Per september is ze beschikbaar voor een ruimtelijke project binnen de overheid.

Categorie
Projectmanagement

Publicatie
28 juni 2022

Feline is student Ruimtelijke Ontwikkeling aan Avans Hogeschool én onze trainee. Ze is per september op zoek naar een uitdaging, in de vorm van een RO project als junior stedenbouwkundige. Is Feline de juiste persoon voor jouw project? Neem dan contact op met Hasret via onderstaande contactgegevens.

Na het afronden van mijn studie Ruimtelijke Ontwikkeling aan Avans Hogeschool zou ik op termijn graag een functie als Junior Stedenbouwkundige willen uitoefenen. Ik ben zeer betrokken bij mijn werkzaamheden en door mijn sociale vaardigheden spreek ik gemakkelijk met diverse belanghebbenden. Verder ben ik creatief en vind ik het leuk om mee te denken en advies te mogen geven over hoe de openbare ruimte zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Dit kan zowel op stedelijk vlak zijn als in het buitengebied.

Middels het traineeship waar ik in oktober via Lybrae mee ga starten, wil ik nog meer focus leggen op het ontwikkelen mijn kennis over de openbare ruimte en de komst van de nieuwe Omgevingswet. Daarnaast wil ik ook aan de slag met RO procedures als kleinere principeverzoeken en bestemmingsplanprocedures.

Kun jij een frisse blik goed gebruiken

voor een vraagstuk binnen jouw organisatie?

Feline is 32-36 uur per week beschikbaar voor regio Noord-Brabant en Limburg.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hasret Kemikkiran.

alt="profielfoto-hasret"

Hasret Kemikkiran
Accountmanager

h.kemikkiran@lybrae.nl
040-2949000
06-41330401

Lees verder

Projectmanagement
18 juni 2024

De impact van jong talent: Over de samenwerking tussen gemeente Venlo en Lybrae trainees

Sinds september 2022 wordt het RO team van gemeente Venlo versterkt met trainees vanuit Lybrae. Hoe die samenwerking tot stand gekomen is? Josien den Teuling, Hoofd Wonen en Leven bij gemeente Venlo, ...

Projectmanagement
29 mei 2024

Lybrae ontzorgt het Ministerie van Defensie met planvoorbereiding, planuitwerking en projectuitvoering

Wat als je als Ministerie van Defensie steeds grotere ruimtelijke opgaven op landelijk en regionaal niveau krijgt? Dan komen er meer vraagstukken vanuit en rondom de leefomgeving. Lees meer over onze ...

Algemeen
21 november 2022

5 redenen waarom werken op projectbasis bij jou past

Als omgevingsprofessional ligt de wereld aan je voeten en zijn je baankansen ontzettend goed. Werken bij een projectorganisatie heeft echter een aantal serieuze voordelen. Ontdek vijf redenen waarom j...

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging