Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Gemeente banen

Werken bij Lybrae.

Op zoek naar uitdagende projecten bij een gemeente?

Wil jij je inzetten voor het bestuur van een gemeente en de mensen die daar wonen? Dan willen we jou bij Lybrae aan gemeente banen. We hebben diverse projectopdrachten bij gemeentes voor je klaarstaan. Terwijl je in dienst komt bij Lybrae gaan we samen met je op zoek naar een project dat echt bij jou past. Een project waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Bij Lybrae gaan we samen met jou bekijken waar jouw ambities en ontwikkelingsbehoeftes liggen en zorgen we dat je blijft groeien. Zo krijgt jouw carrière een kickstart en kies jij hoe je je wilt ontwikkelen. Samen werken we aan jouw toekomst!

 

Parttime gemeente banen

Ben jij op zoek naar parttime gemeente banen of fulltime gemeente banen? We helpen je graag aan werk dat er voor jou echt toe doet en bieden jou de volgende stap in je loopbaan. Middels onze eigen Lybrae Academy, zorgen professionals uit het vak ervoor dat jij een verdiepingsslag kunt maken binnen jouw vakgebied. We bieden niet alleen maar projecten bij gemeentes, maar staan ook klaar om samen met jou verder te kijken als je vindt dat het tijd wordt voor een nieuwe stap. Jouw ambities en ontwikkelbehoeftes zijn voor ons van belang, zowel op professioneel als persoonlijk gebied.

 

Gemeente banen via Lybrae?

Lybrae biedt je een fulltime (40 uur/week) of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding / lease-auto, mobiele telefoon en interne en externe opleidingen. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract (voor onbepaalde tijd) bij Lybrae

Wil jij binnen een professionele werkomgeving bijdragen aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving? Solliciteer dan direct op een van onze gemeente banen! Heb je nog vragen over onze vacatures bij gemeentes, ingenieurbureau, adviesbureau of omgevingsdiensten? Neem contact op met ons via 043 6https://lybrae.nl/vacatures-omgevingsdiensten/04 9000 (telefonisch of via whatsapp) of door te mailen naar info@lybrae.nl.

Bekijk onze vacatures

Het stappenplan

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over werken op projectbasis voor de gemeente?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging