Het taakveld van een toezichthouder bouw

Ingenieursbureau

Werken bij Lybrae.

Ingenieursbureau Nederland

Bijdragen aan een optimale inrichting van de fysieke leefomgeving? Als ingenieur werk je op het snijvlak van wetenschap en technologie. Je maakt een vertaalslag van nieuwe ideeën naar werkbare efficiënte oplossingen die bijdragen aan het verbeteren en verduurzamen van onze fysieke leefomgeving. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke voor het constructieve deel van multidisciplinaire projecten. Hierbij focus je op het doorvoeren van technische verbeteringen, signaleer je ontwikkelingen in de markt en adviseer je collega’s over het gebruik van installaties, processen of apparatuur.

 

Vacature Ingenieursbureau

Ben jij werkzaam binnen het vakgebied bouw of ruimtelijke ontwikkeling en op zoek naar een betrokken ingenieursbureau, waarbij vrijheid en plezier belangrijke kernwaarden zijn? Dan zit je bij ons goed. We groeien hard en hebben verschillende functies beschikbaar op onze kantoren in Nederland.

 

Werken bij Lybrae

Werken bij een organisatie waar je wensen en ontwikkeling leading zijn? Vanuit ons brede netwerk kunnen we de juiste mensen met elkaar verbinden. Of je nu een young professional bent of een ervaren vakspecialist, en aan de slag wilt bij een civiel ingenieursbureau of een ingenieursbureau gespecialiseerd in bouwkunde of infrastructuur. Bij Lybrae zijn er volop mogelijkheden en kijken we samen waar jouw ambities en ontwikkelbehoeftes liggen. Zo kunnen we jou faciliteren in de baan of het project dat het best bij je past.

Bekijk onze vacatures

vacature ingenieursbureau

Wat wij bieden

Als leading brain bij Lybrae werk je in een organisatie waar kennisdeling en -ontwikkeling voorop staat. Je wordt in je kracht gezet en krijgt de ruimte om te groeien middels een persoonlijk ontwikkelbudget. Met dit budget kun je deelnemen aan verschillende uiteenlopende trainingen en zelfs volledige opleidingstrajecten.

Dit doe je niet alleen maar samen met een enthousiast team bestaande uit vakspecialisten die graag kennis met elkaar delen en met elkaar sparren over complexe vraagstukken. Samen bedenken we slimme oplossingen en innovatieve ideeën. Deze kennis en ervaring kun je vervolgens direct toepassen in de praktijk om zo je projecten tot een succes te maken. Deze successen worden vervolgens samen gevierd onder het genot van een hapje en drankje tijdens een van onze evenementen. Dat is waar het om draait bij Lybrae. Iemand in zijn kracht zetten, samen groeien en de behaalde successen vieren.

Naast de ontwikkelmogelijkheden, betrokkenheid en het werkplezier ben je bij Lybrae verzekerd van aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, een leaseauto of reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, vakantietoeslag en pensioenopbouw.

 

Over Lybrae

Lybrae is een projectdetachering- en adviesbureau en ontzorgt al meer dan 20 jaar opdrachtgevers door heel het land. Inmiddels hebben we een ruime opdrachtenportefeuille opgebouwd bestaande uit toonaangevende opdrachtgevers door het hele land. Dankzij ons ruime netwerk weten we de juiste vakspecialisten te verbinden aan onze opdrachtgevers. Middels een unieke combinatie van projectdetachering, advies en opleidingen zetten we ons dagelijks met meer dan 300 professionals in om onze leefomgeving te verbeteren en verduurzamen. Een duurzame, toekomstbestendige en veilige leefomgeving – dat is waar wij voor staan.

Ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Solliciteer direct en we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Het taakveld van een toezichthouder bouw

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Het taakveld van een toezichthouder bouw

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging