Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Vacatures adviesbureau

Werken bij Lybrae.

De voordelen van werken bij een adviesbureau

Wil jij proeven bij een andere discipline of je vakkennis verrijken? Dan zit je bij Lybrae goed! Lybrae is als projectdetachering en adviesbureau de aangewezen partij om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Met behulp van ons brede netwerk binnen de fysieke leefomgeving weten we jou aan de juiste mensen te verbinden. Zo openen wij voor jou de deuren bij de meest uiteenlopende organisaties en bureaus.

 

Adviesbureau vacatures

We timmeren hard aan de weg om dé autoriteit binnen het fysieke domein te worden en hebben diverse openstaande vacatures ter uitbreiding van ons adviesbureau. Of je nu een young professional bent en op zoek naar dé kickstart van je carrière of een doorgewinterde vakspecialist die zijn carrière een boost wilt geven. We hebben zowel fulltime als parttime vacatures beschikbaar en volop mogelijkheden. Wat dacht je van een baan als bouwplantoetser, adviseur bodem, vergunningverlener milieu of accountmanager? Bekijk hier ons volledige aanbod aan vacatures binnen ons adviesbureau.

Bekijk onze vacatures

vacature ingenieursbureau

Wat wij bieden

Bij Lybrae gaan we samen met jou op zoek naar een vaste baan of het project dat het best past bij je ambities en toekomstdromen. Waar sta je nu en waar wil je nog in groeien? Waar krijg je energie van en haal je voldoening uit? Dit soort vragen stellen we omdat we het belangrijk vinden dat je plezier beleeft in je werk en je betrokken voelt bij een organisatie. Zo kunnen we jou faciliteren in projecten, opleidingen of een vaste baan die past bij jouw persoonlijkheid, vaardigheden, kennis en ambities.

Bij ons krijg je de ruimte om erachter te komen waar je kracht ligt en kun je je op zowel professioneel als persoonlijk vlak blijven ontwikkelen. Zo wordt er ieder jaar wordt een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar gesteld. Met dit budget kun je via onze eigen Lybrae Academy deelnemen aan een breed aanbod aan opleidingen, trainingen en functiegerichte masterclasses.

In het kader van kennisdeling en ontwikkeling worden er regelmatig kennissessies en netwerkevenementen georganiseerd. Hier wordt er gespard over relevante ontwikkelingen in de markt en delen we kennis en inzichten met elkaar. Kennisdeling en ontwikkeling staat dan ook hoog in het vaandel bij Lybrae.

 

Werken bij Lybrae

Werken bij Lybrae draait om betrokkenheid, plezier, willen winnen en vrijheid. We willen niet alleen de beste versie van onszelf worden, maar ook elkaars vakmanschap versterken. We denken met elkaar mee over complexe vraagstukken en werken samen naar het beoogde doel toe – het behalen van resultaat. Deze successen worden vervolgens samen gevierd onder het genot van een hapje en drankje tijdens een van onze evenementen. Dat is waar het om draait bij Lybrae. Iemand in zijn kracht zetten, samen groeien en successen vieren. Vier jij het volgende succes met ons mee? Neem contact met ons op en solliciteer direct!

 

Contact

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct op de vacatures bij ons adviesbureau! Heb je nog vragen over onze vacatures? Naast de openstaande vacatures bij ons eigen adviesbureau hebben we ook openstaande vacatures bij binnen de overheidssector en werk je vanaf onze kantoren voor onze opdrachtgevers, zoals gemeentes en rijksdiensten.

Bekijk onze vacatures

Het stappenplan

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over het werken voor een adviesbureau?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging