Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

Vacature Bouw

Werken in de bouw

Werken in het vakgebied bouw

De bouwsector is een dynamisch en snelgroeiend werkveld met talloze mogelijkheden voor technische professionals. Van grote infrastructuurprojecten tot duurzame nieuwbouw, de vraag naar gekwalificeerde medewerkers neemt sterk toe. Bouw vacatures zijn er voor uiteenlopende functies zoals bouwinspecteur, projectleider en vergunningverlener bouw. Bij Lybrae staan wij klaar om je te begeleiden naar de perfecte baan binnen de bouw. Als je op zoek bent naar een uitdagende vacature bouw, lees dan verder en ontdek wat werken in de bouw bij Lybrae kan betekenen voor jouw carrière.

Vacature bouw

Bouw vacatures

De bouwsector is de ruggengraat van onze fysieke leefomgeving en blijft groeien dankzij de behoefte aan nieuwe woningen, betere infrastructuur en duurzame bouwoplossingen. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, er zijn volop kansen om je verder te ontwikkelen. Veel bouw vacatures richten zich op rollen zoals constructeur, projectleider, vergunningverlener en bouwkundige. Deze functies zijn essentieel voor het slagen en de controle op wet- en regelgeving van grote en kleine bouwprojecten.

Daarnaast biedt het vakgebied volop ontwikkelingsmogelijkheden. Of je nu start als junior of al jarenlange ervaring hebt als bouwprofessional, er zijn diverse opleidingen en masterclasses beschikbaar om je verder te specialiseren via onze Lybrae Academy.

Als toezichthouder heb ik een controlerende rol namens een gemeente voor alle vergunning plichtige (ver)bouw en asbest activiteiten binnen de omgeving. Van nieuwbouw, boerderijen tot sportcomplexen en monumentaal erfgoed. De bezoeken zijn erg verschillend. Van het inspecteren van een dakkapel tot de eindinspectie van een nieuw sportcomplex of de begeleiding van een restauratie aan een monumentaal pand. Dit gaat dan gepaard met een kop koffie en een praatje over de stand van zaken. Nauw en goed contact met de aannemer en andere betrokkenen is daarin een belangrijke succesfactor. Je moet weten wat er speelt om optimaal je werk te kunnen doen en te voorkomen dat er zaken fout gaan.. – Fred, Toezichthouder Bouw

Vacature Toezichthouder bouw

vacature bouw

Bij Lybrae bieden we diverse vacatures in de bouwsector, waarbij we werken met toonaangevende opdrachtgevers zoals provincies, gemeenten, omgevingsdiensten en ingenieursbureaus. Binnen de fysieke leefomgeving zijn er tal van bouw vacatures die bijdragen aan een veilige en duurzame leefomgeving. Hier zijn enkele van de meest voorkomende functies binnen het bouwdomein:

Werken bij Lybrae

Bij Lybrae begrijpen we dat werken in de bouwsector uitdagend en complex kan zijn. We begeleiden we je ook gedurende het hele sollicitatieproces en daarna je carrière. Ons netwerk bestaat uit bedrijven die voorop lopen in innovatie en duurzaamheid. Dit betekent dat je niet alleen werkt aan interessante bouwprojecten, maar ook de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen in een sector die volop in beweging is. Bij Lybrae is onze focus persoonlijke begeleiding en het creëren van een lange termijn match tussen de kandidaat en de opdrachtgever. We geloven dat een succesvolle carrière in de bouw niet alleen draait om de juiste baan, maar ook om groeikansen, werkplezier en impact door verschillende projectopdrachten. Lees hier meer over ons.

Opleidingen bouw

Via onze Lybrae Academy zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden. Zo word de bouw opleiding ABW1 en ABW2 een aantal keer per jaar gegeven speciaal voor de startende vergunningverlener, toezichthouder of handhaver. Mocht je meer interesse hebben in kwaliteitsborging van kijk eens naar onze opleiding kwaliteitsborging. Daarnaast kun je nog verschillende masterclasses volgen die dieper ingaat op het vakgebied. Mocht je de bouw opleiding afgerond hebben, dan voldoe je aan de kennisvereisten die zijn vastgelegd in de KwaliteitsCriteria VTH en ontvang je een diploma hiervan.

Bouw opleidingen

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over vacature bouw en werken op projectbasis bij Lybrae?

Neem dan contact met ons op.

Meld je aan voor de Lybrae nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam