Het toenemende belang van Omgevingsmanagement

Vacatures bij de gemeente

Werken bij Lybrae.

Bij de gemeente werken

Wil jij je een directe impact hebben op een gemeente en de mensen die daar wonen? Ga aan de slag met een project bij een van onze opdrachtgevers en maak het verschil. Wij bieden diverse uitdagende en uiteenlopende projectopdrachten bij gemeentes door heel Nederland. Terwijl je in dienst bent bij Lybrae gaan we samen met jou op zoek naar een project dat echt bij jou past zodat jij werk hebt waar je energie van krijgt en je tanden in kunt zetten.

 

Banen bij de gemeente

Ben jij op zoek naar banen bij de gemeente? Bij Lybrae heb je de zekerheid van een vast contract, maar kies jij de projecten binnen gemeentes, omgevingsdiensten en andere rijksdiensten. Uitdagende projecten die er voor jou echt toe doen en je verder helpen in jouw loopbaan, dit is wat wij bieden.

 

Opleidingsmogelijkheden

Naast de verrijking van je vakkennis middels de diverse projecten bij gemeentes hechten we ook veel waarde aan ontwikkeling en groei. Om deze groei te faciliteren wordt er ieder jaar een persoonlijk ontwikkelbudget vastgesteld. Met dit budget kun je deelnemen aan de opleidingstrajecten die worden verzorgd door onze eigen Lybrae Academy.

De Lybrae Academy biedt een grote diversiteit aan opleidingstrajecten, van complete opleidingen tot aan trainingen, webinars en functiegerichte masterclasses. Hiermee maak jij een verdiepingsslag in je vakinhoudelijke kennis en til je je soft skills naar een hoger niveau. We vinden het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt om te groeien op de manier en in de richting die het best bij jou past. Daarom bekijken we samen jouw groeipotentieel en stemmen we de opleidingen af op jouw ontwikkelbehoefte en wensen. De opgedane kennis, ervaring en inzichten kun je vervolgens direct in de praktijk toepassen bij de organisatie waar je werkzaam bent. Zo maak jij jouw projecten tot een succes en behaal je optimaal resultaat. Samen gaan we vooruit en realiseren we groei.

 

Gemeente banen vacatures

Wil jij binnen een professionele werkomgeving bijdragen aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving? Solliciteer dan direct op een van onze gemeente banen!

Heb je nog vragen over onze openstaande vacatures bij gemeentes, omgevingsdiensten of ons ingenieurs- en adviesbureau? Neem contact met ons op via het contactformulier of door te mailen naar info@lybrae.nl.

vacature gemeente

Wat wij bieden

Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen, veel vrijheid, betrokkenheid en plezier. Dit is wat werken bij Lybrae typeert. Dit doet je uiteraard niet alleen maar samen met een team enthousiaste collega’s die niet alleen het beste uit zichzelf willen halen, maar ook uit anderen. Betrokkenheid zit in ons DNA en staat centraal binnen de organisatie. Naast een prettige werksfeer met een hecht team en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden geniet je bij Lybrae van:

  • Employee benefits zoals een collectieve ziektekostenverzekering en fietsplan;
  • Een lease auto of reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Een laptop en mobiele telefoon;
  • Evenementen die in het teken staan van verbinding, kennisdeling en plezier.

Lybrae groeit hard en is op zoek naar talenten die onze organisatie komen versterken. Ook deel uitmaken van ons team? Solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Het toenemende belang van Omgevingsmanagement

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Het toenemende belang van Omgevingsmanagement

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Het toenemende belang van Omgevingsmanagement

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Het toenemende belang van Omgevingsmanagement

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Het toenemende belang van Omgevingsmanagement

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Het toenemende belang van Omgevingsmanagement

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging