Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Bouwplantoetser

Werken bij Lybrae.

Aan de slag als bouwplantoetser

Wil je niet alleen in de toekomst van Nederland, maar ook in jezelf investeren? Team Bouw van Lybrae breidt uit en zoekt momenteel nog bouwkundige professionals die aan de slag willen als bouwplantoetser. Bouw jij met ons mee? Dan helpen wij jou verder in je carrière!

Als bouwplantoetser bij Lybrae treed jij op als contactpersoon voor diverse gemeenten in het land. Deze gemeenten schakelen jouw expertise in om vergunningsaanvragen te toetsen op volledigheid en inhoud. Met jouw drive en proactieve houding neem je deze gemeenten veel werk uit handen. Je werkt daarbij in een hecht en deskundig team van bouw professionals. Iedere dag sta je in contact met verschillende mensen en organisaties, waardoor je in een razend tempo veel ervaring kan opdoen én een groot netwerk opbouwt van professionals uit jouw vakgebied. Klinkt dit voor jou als muziek in je oren? Dan is de bouwplantoetser vacature iets voor jou!

 

Beheer openbare ruimte

Voor het behoud van een prettige en goede leefomgeving is goed beheer en onderhoud van de openbare ruimte een must. Het beheer van de openbare ruimte kost een hoop kennis, kunde en capaciteit. Hier kun jij als bouwplantoetser bij Lybrae een mooie bijdrage aan leveren.

Als bouwplantoetser werk je intensief samen met collega’s en andere deskundigen om de kwaliteit van bouwkundige projecten en daarmee de openbare ruimte, op een hoog niveau te houden. Samen werk je naar het beoogde doel: resultaat behalen, voor alle betrokkenen en de maatschappij. Dat is waar Lybrae voor staat. Ruimte maken voor succes, vernieuwing, vooruitstrevendheid. Zo blijven we vooroplopen. Enthousiast? Bekijk onze bouwplantoetser vacature en solliciteer direct! Bekijk ook onze mogelijkheden voor bouwkundig inspecteur (privatisering), projectleider– of handhaver bouw.

Solliciteer als Bouwplantoetser

bouwplantoetser

Over Lybrae

Lybrae is een projectconsultancy en adviesbureau met jarenlange ervaring binnen de specialismen milieu, bouw, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek en bestuursrecht.

Met trots dragen we al meer dan 20 jaar bij aan het realiseren van onze doelen, het verbeteren en verduurzamen van onze fysieke leefomgeving. Naast onze eigen doelen zetten we ons dagelijks in om de doelen van onze opdrachtgevers te behalen. Zo halen we dagelijks het beste in onszelf en elkaar naar boven.

 

Wat wij bieden

Naast een fijne werkomgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste vakspecialisten geniet je bij Lybrae ook van de voordelen van een dynamische en snelgroeiende organisatie met een brede opdrachtenportefeuille. Dankzij onze ruime opdrachtenportefeuille kunnen we je matchen aan de projecten die het best passen bij je wensen en ambities. Waar sta je nu en waar wil je over 5 jaar staan? Dit soort vragen stellen we omdat we het belangrijk vinden dat je voldoening haalt uit je werk en ergens je tanden in kunt zetten. Jouw wensen staan voor ons voorop en zijn het uitgangspunt voor een gesprek.

Bij Lybrae heb je het beste van 2 werelden, de zekerheid van een vaste baan bij een dynamische organisatie terwijl je een kijkje neemt in verschillende keukens en werkt aan diverse uitdagende en uiteenlopende projecten. Als bouwplantoetser bij Lybrae ligt de wereld aan je voeten en zijn er volop kansen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We bespreken graag samen de mogelijkheden, de koffie staat alvast klaar.

Bekijk onze vacatures

Het stappenplan

Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Solliciteren

Past Bouwplantoetser bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer weten over Bouwplantoetser?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging