Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Projectleider bouw

Werken bij Lybrae.

Vacatures voor projectleider bouw

Ben jij op zoek naar een vacature als projectleider in de bouw? We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en kijken graag naar de mogelijkheden in jouw carrière. Als projectleider bouw bij Lybrae beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee jij dé verbindende factor bent voor jouw team en de opdracht. Je behartigt de belangen van de betrokken partijen en bent een belangrijke schakel in het voltooien van uiteenlopende bouwprojecten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om via onze eigen Lybrae Academy middels opleidingen, trainingen en masterclasses jouw vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je groeien als projectleider bouw en neem je deze vers opgedane kennis mee naar nieuwe projecten. Aan de slag als projectleider bouw bij Lybrae? Bekijk onze vacatures of toch meer interesse in handhaver bouw of bouwplantoetser?

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Solliciteren

Past Projectleider bouw bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig over de vacature Projectleider bouw?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging