104 vacatures

Voor professionals.

Werken bij Lybrae.

Vacatures voor handhaver in de bouw

Ambieer jij een functie als handhaver in de bouw? Of ben jij hierin al werkzaam, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een ander bedrijf? Dan raden we je van harte aan om eens een kijkje te nemen bij de vacatures voor handhaver in de bouw die wij op onze website voor je klaar hebben staan. Lybrae is een projectorganisatie die professionals in eigen dienst neemt, waarna deze worden verbonden aan projecten van onze opdrachtgevers. Heb jij de ambitie om hét verschil te maken? Dan zijn we absoluut op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

De recruiters van Lybrae

alt="profielfoto-eline"

Eline
Milieu en Bestuursrecht

e.van.koll@lybrae.nl
040-2949000
06-42642791

alt="profielfoto-monique"

Monique
Civiel, RO en Bestuursrecht

m.brandsma@lybrae.nl
040-2949000
06-57429263

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.