De juiste combinatie

Bouwkundig adviseur

Werken bij Lybrae.

Een toekomst als bouwkundig adviseur

Ontwerpen, organiseren, herbestemmen en bouwen, dat is waar bouwkunde om draait. De bouwkundige sector is volop in beweging. Nu de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) en de Omgevingswet (OW) daar zijn verandert het werkveld en ontstaan er nieuwe taken en rollen.

Ben jij op zoek naar nieuwe uitdaging binnen de bouwsector? Wat dacht je van een baan als bouwkundig adviseur of lees hier meer over bouwinspecteur.

 

Wat doet een bouwkundig adviseur?

Als bouwkundig adviseur bied je adviezen over zaken als bouwkundige ontwerpen, bouwplannen, verduurzaming en de bouwregelgeving. Daarnaast signaleer je trends, voer je inspecties uit en interpreteer en analyseer je de bouwkundige wet- en regelgeving. Hier maak je krachtige vertaalslagen van in de vorm van impactanalyses en uitvoeringsplannen.

Kortom, als bouwkundig adviseur krijg je te maken met uiteenlopende werkzaamheden die zorgen voor de nodige afwisseling en bijdragen aan een verdieping van je vakkennis.

 

Opleiding bouwkundig adviseur

Bij Lybrae staat groei en ontwikkeling voorop en zorgen wij ervoor dat je je kennis en kunde continue blijft ontwikkelen. Jaarlijks wordt er een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar gesteld. Met dit budget kun je deelnemen aan een grote diversiteit aan opleidingstrajecten.

Zo bieden we binnen de vakgebieden ruimtelijke ontwikkeling, bouwkunde, milieu en bestuursrecht verschillende opleidingstrajecten. Van webinars, inhouse opleidingen en masterclasses, tot aan opleidingstrajecten over actuele ontwikkelingen in de markt, zoals bijvoorbeeld de Wet Kwaliteitsborging (Wkb) en de Omgevingswet (Ow).

Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies, waar er met elkaar wordt gespard over relevante ontwikkelingen in de markt en nieuwe inzichten en kennis met elkaar worden gedeeld.

Meer over opleidingen

bouwkundig adviseur

Werken bij Lybrae

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Ga de uitdaging aan en kom bij ons werken als bouwkundig adviseur. Dan helpen wij jou verder in je carrière.

Waar wil je naartoe werken en waar wil je nog graag in groeien? Samen kijken we naar je wensen en ontwikkelbehoeften. Zo matchen we de projecten met jouw wensen, expertise en vakgebied. Jij hebt de regie over je loopbaan en samen zorgen we ervoor dat je vooruit gaat en je op zowel professioneel als persoonlijk vlak kunt blijven ontwikkelen.

Naast een optimale leeromgeving zorgen we ook voor een werkomgeving waarin betrokkenheid, plezier, willen winnen en vrijheid hoog in het vaandel staan. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die samen de schouders eronder zetten – elkaars vakmanschap versterken – daar draait het om bij Lybrae.

We denken graag met de ander mee en hechten veel waarde aan kennisdeling. Daarnaast sparren we regelmatig samen over ontwikkelingen in de markt en helpen elkaar bij het oplossen van complexe vraagstukken.

Werkplezier en groei gaan dan ook hand in hand bij Lybrae. In dit kader staan we geregeld stil bij behaalde successen. Onder het genot van een hapje en drankje blikken we samen terug op de behaalde resultaten en werpen we een blik op de toekomst, een toekomst vol dromen en ambities.

Benieuwd naar onze organisatie? Kom bij ons werken als bouwkundig adviseur en we helpen je bij het realiseren van je dromen en ambities. Jouw groei en werkplezier staan bij ons voorop.

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

De juiste combinatie

Solliciteren

Past Bouwkundig adviseur bij jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

De juiste combinatie

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
De juiste combinatie

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
De juiste combinatie

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
De juiste combinatie

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
De juiste combinatie

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over bouwkundig adviseur?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging