Het taakveld van een toezichthouder bouw

Voor professionals.

Werken bij Lybrae.

Aan de slag als werkvoorbereider binnen het vakgebied civiele techniek

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière als werkvoorbereider civiele techniek? Bij Lybrae gaan we samen met jou bekijken waar jouw ambities en ontwikkelingsbehoeftes liggen. Waar sta je en waar wil je naar toe? Wat is voor jou werk dat er echt toe doet? Dit soort vragen stellen we aan jou omdat we het belangrijk vinden dat je plezier in je werk hebt, je betrokken voelt én ook ergens je tanden in durft te zetten. Zo kunnen we jou als werkvoorbereider civiele techniek faciliteren in projecten, opleidingen of een vaste baan die past bij jouw persoonlijkheid, skills, kennis en ambities.

Bekijk onze vacatures

Het stappenplan

Het taakveld van een toezichthouder bouw

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Het taakveld van een toezichthouder bouw

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.