Klaar voor een duurzame toekomst

Werkvoorbereider civiele techniek

Werken bij Lybrae.

Aan de slag als werkvoorbereider binnen het vakgebied civiele techniek

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière als werkvoorbereider civiele techniek? Bij Lybrae gaan we samen met jou bekijken waar jouw ambities en ontwikkelingsbehoeftes liggen. Waar sta je en waar wil je naar toe? Wat is voor jou werk dat er echt toe doet? Dit soort vragen stellen we aan jou omdat we het belangrijk vinden dat je plezier in je werk hebt, je betrokken voelt én ook ergens je tanden in durft te zetten. Zo kunnen we jou als werkvoorbereider civiele techniek faciliteren in projecten, opleidingen of een vaste baan die past bij jouw persoonlijkheid, skills, kennis en ambities.

Als werkvoorbereider civiel ben jij een belangrijke schakel tijdens de voorbereiding van zowel nieuwe als beheersmatige projecten. Jij bent in staat om ontwerpen uit te werken en zorgt er samen met je collega’s voor dat plannen werkelijkheid worden.
Jij wordt (mede)verantwoordelijk voor onder andere:
– Het voorbereiden van civieltechnische projecten in de openbare ruimte;
– Omzetten van een programma van eisen in een schetsontwerp;
– Het vervaardigen van ontwerptekeningen;
– Opstellen en controleren van bestekken (RAW), contracten (UAV-gc) en kostenramingen;
– Plannen en beoordelen van aanbestedingen;
– Communicatie met stakeholders.

Uiteraard gaan we graag in gesprek over jouw specifieke kennis, wensen en ambities om te bekijken welk takenpakket en welke gemeente het beste bij jou past. Als specialist in de civiele techniek beschikken wij doorlopend over interessante vacatures bij zowel grote als kleine gemeenten in Noord-Brabant. Daar zit voor jou ook vast iets bij wat je interessant vindt!

Lees meer over civiele techniek bij Lybrae hier of bekijk onze werkvoorbereider civiele techniek vacature.

Bekijk de vacature

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Klaar voor een duurzame toekomst

Solliciteren

Past Werkvoorbereider civiele techniek bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Klaar voor een duurzame toekomst

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Klaar voor een duurzame toekomst

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Klaar voor een duurzame toekomst

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Klaar voor een duurzame toekomst

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Klaar voor een duurzame toekomst

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer weten over Werkvoorbereider civiele techniek?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging