Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Civiele Techniek

Werken bij Lybrae.

Civiele techniek beroepen

Wil jij bijdragen aan een optimale inrichting van de fysieke leefomgeving en de leefbaarheid van onze steden?

Dan is een baan bij Lybrae echt iets voor jou! Aan de slag als projectleider civiele techniek, toezichthouder, directievoerder, werkvoorbereider of trainee? We bieden verschillende uitdagende rollen waarbij jij op projectbasis aan de slag gaat binnen het vakgebied civiele techniek. In een korte tijd neem je een kijkje in verschillende keukens, leer je veel mensen kennen en bouw je een groot netwerk op. Dat is werken bij Lybrae. Lees hier meer over projectleider civiel.

We bieden je de begeleiding en ruimte om het beste in jezelf naar boven te halen.  Zo helpen wij jou verder in je carrière.

Opleiding civiele techniek

Bij Lybrae werk je aan uiteenlopende projecten die aansluiten bij jouw wensen en ambities. Hierbij zorgen wij ervoor dat je jezelf continue blijft ontwikkelen en je bestaande vakkennis kunt verbreden door middel van opleidingstrajecten die worden verzorgd via onze eigen Lybrae Academy.

Jaarlijks wordt er een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar gesteld. Met dit budget kun je deelnemen aan diverse trainingen en volledige opleidingstrajecten, zoals de opleiding civiele techniek. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies, waar onder het genot van een hapje en drankje met elkaar wordt gespard over relevante ontwikkelingen in de markt en nieuwe inzichten met elkaar worden gedeeld.

Zien wij je binnenkort? We hebben nog diverse openstaande civiele techniek-vacatures. Samen realiseren we groei en zorgen we ervoor dat jij vooruit gaat in je carrière.

Opleiding civiele techniek

civiele techniek

Wat wij bieden

Bij Lybrae geniet je van afwisselende en uitdagende projecten met de zekerheid van een vaste baan. Naast een hecht team met enthousiaste collega’s ben je bij Lybrae verzekerd van:

  • Volop ontwikkelmogelijkheden;
  • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris en een uitgebreide pensioenregeling;
  • Een enthousiast en hecht team dat graag met elkaar spart;
  • Evenementen die in het teken staan van verbinding, kennisdeling en plezier;
  • Een werkomgeving waarin onze kernwaarden: willen winnen, betrokkenheid, vrijheid en plezier centraal staan.

 

Werken bij Lybrae

Onze werkomgeving wordt gekenmerkt door de hoge bereidwilligheid om elkaar te helpen. Elkaars vakmanschap versterken, dat is waar het om draait bij Lybrae.

We delen kennis en ervaringen met elkaar, sparren samen over ontwikkelingen in de markt en denken met elkaar mee over complexe vraagstukken. Werkplezier en groei gaan hand in hand bij Lybrae. In dit kader staan we geregeld stil bij behaalde successen. Samen blikken we terug op de behaalde resultaten en werpen we een blik op de toekomst, een toekomst vol dromen en ambities.

Kom werken bij Lybrae en we helpen je bij het realiseren van jou doelen, dromen en ambities.

 

Over Lybrae

Lybrae is een projectconsultancy en adviesbureau dat opereert binnen het fysieke- en bestuursrechtelijke domein. Al ruim 20 jaar fungeren wij als dé businesspartner voor onze opdrachtgevers. Dit doen we niet alleen. Met meer dan 300 leading brains ontzorgen we organisaties door middel van projectdetachering, advies en opleidingen. Samen maken we het verschil binnen de vakgebieden milieu, energie en duurzaamheid, bouw, civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling. In de loop der jaren hebben we een brede opdrachtenportefeuille weten te ontwikkelen, zo ontzorgen we al ruim 100 opdrachtgevers door heel Nederland.

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Solliciteren

Past Civiele techniek bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig over het vakgebied Civiele techniek?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging