Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Vacature projectleider civiel

Werken bij Lybrae.

Aan de slag als projectleider civiel bij Lybrae

Als projectleider civiel focus je op integraal projectmanagement en leid je interessante multidisciplinaire projecten op het gebied van grond, weg- en waterbouw. Zo begeleid je het ontwerpproces en maak je een vertaalslag van functionele eisen naar functionele ontwerpen. Daarnaast draag je als projectleider civiel zorg voor technische probleemanalyses en lever je een bijdrage aan de SCB – toetsing en toezicht op de kwaliteitsprocedures.

Werken bij Lybrae 

Bij Lybrae heb je het beste van 2 werelden, de zekerheid van een vaste baan met de uitdaging van werken op projectbasis voor opdrachtgevers zoals gemeentes, provincies, omgevingsdiensten of rijksdiensten. Je werkt nauw samen met collega’s in verschillende rollen, zoals de projectleider civiel, werkvoorbereider, ontwerper en beheerder. Samen sparren jullie over vraagstukken met betrekking tot grond, weg- en/of waterbouw. Zo heb je als project leider civiel veel afwisseling en word je inhoudelijk geprikkeld het beste in jezelf naar boven te halen.

 

Lybrae Academy

Naast de afwisseling en uitdaging middels onze projecten, bieden we ook opleidingstrajecten via onze eigen Lybrae Academy.

De omgeving waarin wij werken verandert continu. Bij Lybrae zorgen we ervoor dat je de benodigde kennis opdoet en krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Jaarlijks wordt een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar gesteld. Zo kun je naast diverse opleidingen, deelnemen aan functiegerichte masterclasses en andere trainingen en krijg je de coaching on the job die jij nodig hebt. Naast de opleidingstrajecten organiseren we netwerk- en kennisevenementen die in het teken staan van kennisdeling en ontwikkeling. Hierbij mag natuurlijk een hapje en drankje niet ontbreken, want groei, ontwikkeling en werkplezier gaan hand in hand bij Lybrae

Werkgeluk staat bij Lybrae hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je voldoening haalt uit je werk en ergens je tanden in durft te zetten.

Opleidingen

projectleider civiel

Wat wij bieden

Jouw wensen en ambities zijn voor ons leading en het startpunt voor een opleidingstraject om jouw vakkennis te verbreden en/of soft skills verder te ontwikkelen. Deze kennis en ervaring neem je vervolgens mee naar de projecten waar je het direct in de praktijk kunt toepassen als projectleider civiel. Zo groeien we samen en werken we aan jouw toekomst.

Naast de vele ontwikkelmogelijkheden geniet je bij Lybrae van een werkomgeving waarin onze kernwaarden: willen winnen, vrijheid, betrokkenheid en plezier duidelijk merkbaar zijn. Je maakt onderdeel uit van een team met enthousiaste collega’s die graag met elkaar meedenken en kennis met elkaar delen. Naast een prettige werksfeer ben je bij Lybrae verzekerd van volop ontwikkelmogelijkheden, een marktconform salaris, een leaseauto of reiskostenvergoeding, een telefoon en 25 vakantiedagen.

Vacature projectleider civiel

Vacature toezichthouder Civiel

Wist je dat we ook een openstaande vacature hebben voor de toezichthouder civiel? Als toezichthouder civiel ben jij verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van civieltechnische projecten. Je houdt toezicht op de gemaakte afspraken en zorgt dat de projecten conform afspraak worden opgeleverd. Een uitdagende baan waarin jij zelf kunt bijdragen aan het optimaliseren en verduurzamen van de fysieke leefomgeving.

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Solliciteren

Past projectleider civiel bij jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Energiebesparing en verduurzaming voor Gemeente Leudal

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig over Projectleider civiel?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging