Van rechtenstudenten naar casemanagers bouw

Vacatures regio Gelderland

Werken bij Lybrae.

Vacatures regio Gelderland

Ontdek de kansen om jouw expertise te laten bloeien in Gelderland! Als drijvende kracht op projectbasis bij een gemeente? Werken in regio Gelderland biedt kansen in een unieke streek. Van de schilderachtige Rivierenland en de weidse Veluwe tot de levendige Achterhoek en de dynamische stedelijke regio Arnhem/Nijmegen, Gelderland ontplooit zich als een veelzijdige provincie. We bij Lybrae verschillende vacatures in regio Gelderland die aansluiten op verschillende expertises.

 

Lybrae Academy

Een steile groeicurve, in een korte tijd veel nieuwe mensen leren kennen en een groot professioneel netwerk opbouwen. Dit is typerend voor werken op projectbasis.

Bij Lybrae werk je aan uitdagende en uiteenlopende projecten die stuk voor stuk aansluiten bij het verbreden van jouw expertise binnen je vakgebied. We bieden projecten binnen de vakgebieden bouw, milieu, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek en bestuursrecht. Dankzij ons ruime netwerk en brede opdrachtenportefeuille weten we de juiste mensen met elkaar te verbinden en vinden we het project dat bij jou past. Daarbij heb je via onze eigen Lybrae Academy de vrijheid om middels opleidingen, trainingen en masterclasses je vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je groeien en neem jij je kennis mee naar projecten om deze tot een succes te maken.

 

Werken bij Lybrae

Bij Lybrae gaan we samen met jou bekijken waar jouw talenten en interesses liggen. Waar sta je en waar wil je nog in groeien? Waar haal jij voldoening uit? Dit soort vragen stellen we omdat we het belangrijk vinden dat je plezier hebt in je werk. Zo kunnen we jou faciliteren in projecten die passen bij je ontwikkelbehoeftes en ambities.

Nog niet helemaal zeker over de volgende stap in jouw carrière? Geen probleem! Bij Lybrae heb je de ruimte en vrijheid om te kijken wat echt bij je past. Jij kiest de projecten en kijkt in verschillende keukens. Zo helpen we jou vooruit.

Vacatures regio Gelderland

Wat wij bieden

Bij Lybrae geniet je naast een ruim aanbod aan opleidingstrajecten, van een informele werksfeer waarin onze kernwaarden: willen winnen, vrijheid, betrokkenheid en plezier de boventoon voeren en duidelijk merkbaar zijn. Dit alles doe je niet alleen maar samen met een hecht en gedreven team vakspecialisten die samen de schouders eronder zetten en successen met elkaar vieren. We komen regelmatig bij elkaar om een blik te werpen op de afgelopen maanden, plannen voor de toekomst te maken en het glas te heffen op behaalde successen. Samen blikken we vooruit en groeien we. Zo blijven wij vooruitstrevend en voorop lopen.

Tevens kun je bij ons rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

·         Een marktconform maandsalaris;

·         Een auto van de zaak/ reiskostenvergoeding;

·         Vijf vakantieweken per jaar en de mogelijkheid om een week bij te kopen;

·         Deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en uitgebreide collectieve pensioensregeling;

·         8% Vakantietoeslag die jaarlijks in mei wordt uitbetaald;

·         Een werkomgeving waarin onze kernwaarden: willen winnen, plezier maken, betrokkenheid en vrijheid centraal staan;

·         Een dynamische en snelgroeiende organisatie.

 

Solliciteren op vacatures regio Gelderland

Wil jij binnen een professionele werkomgeving bijdragen aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving en heb je een match gevonden met een van onze vacatures in Gelderland? Solliciteer dan direct op onze vacatures en wie weet ben jij binnenkort werkzaam bij Lybrae voor een gemeente in Gelderland! Heb je nog vragen over de vacatures? Neem contact op met Juliette via 0618937965 (telefonisch of via whatsapp) of stuur een mail naar j.cobussen@lybrae.nl. Op zoek naar vacatures buiten Gelderland maar bij de gemeente? Kijk dan naar onze pagina over werken bij de gemeente!

We nodigen je van harte uit om onder het genot van een kop koffie of thee samen met ons te bekijken wat jouw wensen en behoeftes zijn.

Bekijk onze vacatures regio Gelderland

Het stappenplan

Van rechtenstudenten naar casemanagers bouw

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen. We hebben meerdere vacature regio Gelderland beschikbaar.

Van rechtenstudenten naar casemanagers bouw

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Van rechtenstudenten naar casemanagers bouw

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Van rechtenstudenten naar casemanagers bouw

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Van rechtenstudenten naar casemanagers bouw

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Van rechtenstudenten naar casemanagers bouw

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig over vacature regio Gelderland?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging