Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Constructeur

Werken bij Lybrae.

Bouw mee aan de toekomst van morgen

Bouw jij met ons mee aan de toekomst van Nederland? Ter uitbreiding van onze vakgroep Bouw zijn we op zoek naar een gepassioneerde constructeur die onze organisatie komt versterken. Ligt jouw passie bij het controleren van bouwtechnische ontwerpen en het berekenen van bouwkundige constructies? Dan is de vacature van constructeur Bouw echt iets voor jou.

 

Werken als constructeur bouw

Als constructeur Bouw ga je aan de slag met het vertalen van bouwkundige ontwerpen naar een concrete draagconstructie. Hierbij focus je op de constructieve veiligheid en de bruikbaarheid zoals vermeld in de aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen en daarmee gelijkgestelde bouw- en sloopvergunningen. Daarnaast ben je gemotiveerd om de nieuwe wet kwaliteitsborging aan te pakken.

Je werk start bij de tekentafel waar je concrete bouwplannen toetst aan de constructieve bouwveiligheid. Je vertaalt deze constateringen en aandachtspunten naar een helder advies en communiceert dit advies met de ontwerpend constructeur, architect, aanvrager en vergunninghouder. Daarnaast toets je de constructieve veiligheid van (omvangrijke) vergunningaanvragen in de uitvoeringsfase aan de aandachtspunten in de vergunning en het bouwbesluit.

Om het project in goede banen te kunnen leiden schakel je tijdens de uitvoeringsfase regelmatig met de projectleider bouw en andere betrokken partijen zoals architecten, gemeentes en opdrachtgevers.

Bekijk onze vacatures

projectleider bouw

Werken bij Lybrae

Bij Lybrae staan je behoeftes en ambities op zowel persoonlijk als op werkvlak centraal. We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en kijken graag naar nieuwe mogelijkheden in jouw carrière. Welke stappen wil jij zetten als professional? Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Wat zorgt écht voor voldoening in jouw werk? Dit soort vragen stellen we aan jou, omdat we het belangrijk vinden dat je plezier in je werk hebt, je betrokken voelt én ook ergens je tanden in durft te zetten.

Vanuit Lybrae hebben we een groot netwerk aan opdrachtgevers bestaande uit o.a. gemeentes, provincies, Rijkswaterstaat, waterschappen en groenvoorzieningen. Hierdoor kunnen we deuren openen bij de meest uiteenlopende organisaties en de projecten matchen aan jouw ambities en wensen.

Naast uitdagende en uiteenlopende projecten bieden we ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Volop ontwikkelmogelijkheden via onze eigen Lybrae Academy;
  • Een leaseauto of reiskostenvergoeding;
  • Een marktconform salaris;
  • Een dynamische en snelgroeiende organisatie;
  • 25 Vakantiedagen, vakantietoeslag en pensioenopbouw;
  • Een werkomgeving waarin de kernwaarden: willen winnen, betrokkenheid, plezier en vrijheid centraal staan;
  • Een enthousiast en hecht team bestaande uit vakspecialisten die graag met elkaar sparren.

Bij Lybrae is de betrokkenheid duidelijk merkbaar in de bereidwilligheid om elkaar te helpen en met elkaar mee te denken over complexe bouwtechnische ontwerpen en bouwkundige constructies.

Ook sparren we regelmatig over recente ontwikkelingen in het werkveld, zo blijven we op de hoogte van de actualiteiten en behalen we maximaal resultaat in onze projecten.

Naast de betrokkenheid hechten we ook veel waarde aan werkgeluk. Zo vinden er regelmatig netwerkevenementen en kennissessies plaats waar we het glas heffen op de behaalde resultaten en een blik op de toekomst werpen, een toekomst vol plannen en ambities. Ga aan de slag bij Lybrae en wij helpen je met het realiseren van deze ambities, samen gaan we voor maximaal resultaat.

Ook in je toekomst investeren en bijdragen aan het optimaliseren en verduurzamen van onze fysieke leefomgeving? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Het stappenplan

Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Solliciteren

Past de vacature van Constructeur bouw bij jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over werken als Constructeur?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging