Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Wet kwaliteitsborging

Werken bij Lybrae.

De Wet kwaliteitsborging is daar

Bouw jij mee aan de toekomst van Nederland? De bouwwereld is continue aan veranderingen onderhevig. Nu de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in werking is gegaan zul je rekening moeten houden met een andere werkwijze.

Deze nieuwe wet zorgt voor veel veranderingen in het werkveld van bouwend Nederland. Bouwprocessen wijzigen en rollen worden opnieuw verdeelt. Ieder bouwbedrijf krijgt vroeg of laat te maken met de gevolgen van de Wet kwaliteitsborging in de bouw, een goede voorbereiding is daarom van belang.

Voorbereiding nieuwe Wet kwaliteitsborging bouw

Om optimaal voorbereid te zijn op de komst van de Wet kwaliteitsborging is ontwikkeling essentieel. Vanuit deze gedachtegang faciliteren we in opleidingstrajecten, zoals de opleiding private kwaliteitsborging, speciaal ontworpen voor overheidsinstellingen.

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten met uiteenlopende specialismes, allemaal afkomstig uit het werkveld en expert in hun vakgebied. Zo kunnen we een divers en praktijkgericht lesprogramma aanbieden dat aansluit bij de recente ontwikkelingen omtrent de Wet kwaliteitsborging. Gedurende de opleiding wordt de inhoud van de Wet kwaliteitsborging besproken en komen de gevolgen voor de projecten en de manier van samenwerken met bijvoorbeeld de kwaliteitsborger bouw, de vergunningsverlener bouw en de bouwplantoetser aan bod. De nieuw opgedane kennis en inzichten kunnen direct in de praktijk worden toegepast om zo je projecten tot een succes te maken. Bekijk ons gehele Wet kwaliteitsborgingsopleidingsaanbod hier.

 

Bouw jij met ons mee?

Het is duidelijk dat de komst van de Wet kwaliteitsborging voor grote veranderingen zorgt. Een mooie ontwikkeling waar onze bouwkundige professionals zich graag in vastbijten. Wil jij ook graag meebouwen aan de toekomst van Nederland? Naast de inzet in de private markt kun je ook nog projecten/werkzaamheden voor gemeenten, omgevingsdiensten, etc. uitvoeren! Wij vinden het belangrijk om jouw loopbaanwensen centraal te stellen. Hierdoor zijn we in staat om een duurzame relatie op te bouwen met zowel onze medewerkers als met onze klanten. Voor ons team bouw zoeken we nog bouwkundige talenten die aan de slag willen als bouwplantoetser, vergunningverlener bouw, bouwkundig inspecteur of toetsend bouwkundig constructeur. Bouw jij met ons mee?

Bekijk onze vacatures

Wet kwaliteitsborging

Wat wij bieden

Bij Lybrae krijg je de mogelijkheid om te groeien op de manier en in de richting die past bij jouw wensen, talenten en ambities. Om deze groei te faciliteren stellen we ieder jaar een ontwikkelbudget vast. Met dit ontwikkelbudget kun je via onze eigen Lybrae Academy deelnemen aan diverse opleidingstrajecten, van complete opleidingen tot aan trainingen, webinars en functiegerichte masterclasses. Zo zorg je ervoor dat je op zowel persoonlijk als professioneel vlak jezelf blijft ontwikkelen en optimaal voorbereid bent op de inwerkingtreding van de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Bekijk onze opleidingen

Werken bij Lybrae

Samenwerken en elkaars vakmanschap versterken. Dit is waar het om draait bij Lybrae. Bij Lybrae ben je onderdeel van een hecht team vakspecialisten die graag met elkaar samenwerken.

We zetten samen de schouders eronder en denken met elkaar mee over complexe bouwkundige vraagstukken. Samen komen we verder en creëren we innovatieve oplossingen voor bouwkundige uitdagingen. Zo behalen we optimaal resultaat.

Naast het hechte team vakspecialisten en de ontwikkelmogelijkheden geniet je bij Lybrae onder andere ook van:

·         Een marktconform maandsalaris;

·         Een auto van de zaak/ reiskostenvergoeding;

·         Vijf vakantieweken per jaar en de mogelijkheid om een week bij te kopen;

·         Deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en uitgebreide collectieve pensioensregeling;

·         8% Vakantietoeslag welke jaarlijks in mei wordt uitbetaald;

·         Een werkomgeving waarin onze kernwaarden: willen winnen, plezier maken, betrokkenheid en vrijheid centraal staan;

·         Een dynamische en snelgroeiende organisatie.

Ben jij klaar voor de komst van de Wet kwaliteitsborging? Start vandaag nog met de voorbereidingen en solliciteer direct!

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Solliciteren

Heb je dé vacature binnen kwaliteitsborging gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging