Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Stedenbouwkundige

Werken bij Lybrae.

Aan de slag als stedenbouwkundige

Bijdragen aan de toekomstbestendigheid van onze steden? Als stedenbouwkundige weet jij hier wel raad mee! Je onderzoekt, initieert, ontwerpt en adviseert over (her)ontwikkelingsopgaves binnen stedelijke gebieden. Je bent niet alleen adviseur als het gaat om nieuw te ontwikkelen stedelijk gebied, maar houdt je ook bezig met bestaande bouw of infrastructuur binnen de stad.  Als stedenbouwkundige werk je op het grensvlak van planologie en architectuur.

Voor het maken van een gedegen stedenbouwkundig ontwerp voer je onderzoek uit naar wenselijke en mogelijke ontwikkelingen voor bestaande en nieuw in te richten stedelijke gebieden. Je ontwerpt de openbare ruimte of richt deze in. Hierbij houdt je rekening houdt met stedelijke processen en bouwregels.

 

Vacatures stedenbouwkundige

Als stedenbouwkundige balanceer je enerzijds tussen de technische en ruimtelijke mogelijkheden van de openbare ruimte en anderzijds tussen de veranderende maatschappelijke wensen van omwonenden en andere belanghebbenden. Je bent in staat om door middel van onderzoek en/of ontwerp deze belangen met elkaar in verband te brengen.

Zo fungeer je als aanspreekpunt voor betrokken partijen en vorm je de schakel tussen omwonenden, bestuurders, (particulier) ontwikkelaars, corporaties en belangengroepen. Je switcht moeiteloos tussen verschillende rollen, van vraagbaak, tot onderzoeker, wetontwerper en adviseur, afhankelijk van de behoefte en rol die benadrukt moet worden.

 

Opleiding stedenbouwkundige

Bij Lybrae staat groei en ontwikkeling voorop en zorgen wij ervoor dat je je kennis en kunde continue blijft ontwikkelen, zodat jij kunt uitblinken in je vakgebied.

Om deze groei te faciliteren stellen we jaarlijks een ontwikkelbudget beschikbaar. Met dit budget kun je via onze eigen Lybrae Academy deelnemen aan een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden, van complete opleidingstrajecten tot aan trainingen, webinars en functiegerichte masterclasses. Middels onze opleidingstrajecten kun je je vakinhoudelijke kennis verbreden en je soft skills verder ontwikkelen. Deze kennis en ervaring neem je vervolgens mee naar de projecten waar je het direct in de praktijk kunt toepassen. Zo groeien we samen en helpen we jou vooruit in je carrière.

Bekijk onze opleidingen

stedenbouwkundige

Wat wij bieden

Bij Lybrae geniet je van de zekerheid van een vaste baan terwijl je jezelf blijft prikkelen dankzij de uitdaging en afwisseling die werken op projectbasis met zich meebrengt. Naast de uitdagende projecten en het ruime aanbod aan ontwikkelmogelijkheden ben je bij Lybrae ook verzekerd van:

·         Een marktconform maandsalaris;

·         Een auto van de zaak/ reiskostenvergoeding;

·         Vijf vakantieweken per jaar en de mogelijkheid om een week bij te kopen;

·         Deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en uitgebreide collectieve pensioensregeling;

·         8% Vakantietoeslag die jaarlijks in mei wordt uitbetaald;

·         Een werkomgeving waarin onze kernwaarden: willen winnen, plezier maken, betrokkenheid en vrijheid centraal staan;

·         Een dynamische en snelgroeiende organisatie.

Werken bij Lybrae betekent samen werken met een club enthousiaste en gedreven collega’s die graag met elkaar samenwerken en het beste in elkaar naar boven halen. We denken graag met elkaar mee over complexe ruimtelijke opgaven en bedenken samen slimme ideeën en innovatieve oplossingen. Samen creëren we meer ruimte in een omgeving waarin de fysieke ruimte steeds schaarser wordt. Deze ideeën kunnen we direct in de praktijk uitvoeren om zo het maximale resultaat te behalen.

 

Vacatures stedenbouwkundige gemeente

Voor diverse gemeentes in Nederland zijn we op zoek naar stedenbouwkundige talenten. Wil jij bijdragen aan een optimale inrichting van de openbare ruimte? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures

Het stappenplan

Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Solliciteren

Past stedenbouwkundige bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Aan de slag als planoloog?

Als planoloog richt je je op het ontwikkelen van plannen bestemd voor het beheer en de verbetering van de bebouwde leefomgeving. Hiervoor bestudeer je de oorzaken en effecten van ruimtelijke ontwikkelingen. Je bevindingen neem je mee bij het opstellen van bestemmingsplannen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast adviseer je over aangevraagde functiewijzigingen en bouwplannen in afwijking van een geldend bestemmingsplan.

Lees meer.

Meer informatie nodig over stedenbouwkundige?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging