Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Vacature planoloog

Werken bij Lybrae.

Een verdiepingsslag maken als planoloog

Draag jij bij aan een optimale en toekomstbestendige inrichting van onze leefomgeving? Als planoloog zorg je ervoor dat ruimtelijke veranderingen in goede banen worden geleid en dat

ruimtelijke initiatieven leiden tot gezonde, klimaat adaptieve en duurzame ontwikkelingen. Het gaat hierbij niet alleen om wat het beste is voor de openbare ruimte en het milieu, maar je houdt ook rekening met politieke belangen die bij bestemmingsplannen meespelen.

 

Wat doet een planoloog?

Als planoloog richt je je op het ontwikkelen van plannen bestemd voor het beheer en de verbetering van de bebouwde leefomgeving. Hiervoor bestudeer je de oorzaken en effecten van ruimtelijke ontwikkelingen. Je bevindingen neem je mee bij het opstellen van bestemmingsplannen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast adviseer je over aangevraagde functiewijzigingen en bouwplannen in afwijking van een geldend bestemmingsplan.

Op die manier help je mee bij het vinden van efficiënte en duurzame oplossingen van de ruimtelijke opgaves die gepaard gaan met de complexe vraagstukken zoals de energietransitie, economische herstructurering en het woningtekort.

Hierbij komen verschillende takken van wetenschap – demografie, politicologie, sociologie en zelfs economie – samen in de functie van planoloog. Je fungeert dan ook als onmisbare schakel tussen de diverse partijen die invloed hebben op en belang hebben bij de ruimtelijke ordening, zoals ambtenaren, verkeerskundigen en bouwkundig adviseurs.

Kortom, planologen spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de fysieke omgeving waarin we leven, werken en recreëren, en ze proberen ervoor te zorgen dat deze ontwikkelingen in lijn zijn met sociale, economische en milieudoelstellingen. Hun werk is van groot belang voor de leefbaarheid en duurzaamheid van steden en regio’s.

planoloog

Planologie opleiding

Bij Lybrae bieden we je de mogelijkheid om via onze eigen Lybrae Academy middels opleidingen, trainingen en masterclasses je vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Of je nu een young professional bent die zijn carrière met een kickstart wilt starten of een doorgewinterde vakspecialist die een verdiepingsslag in zijn kennis wilt maken. Wij verzorgen op maat gemaakte opleidingstrajecten die worden afgestemd op jouw ambities en ontwikkelbehoeften.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacature voor de functie van planoloog!

Opleidingen voor planoloog

Wat wij bieden

In zeer korte tijd veel nieuwe mensen ontmoeten en je professionele netwerk verder uitbreiden, nieuwe waardevolle kennis en inzichten opdoen en jezelf ontwikkelen in sneltreinvaart? Dit is werken bij Lybrae in een notendop. Benieuwd waar je nog meer op kunt rekenen als planoloog bij Lybrae?

Bij Lybrae kun je rekenen op een ontwikkelgerichte cultuur met veel regelruimte. Je bepaalt je eigen koers en hebt zelf de regie over je loopbaan en de projecten waar je aan werkt. Naast vrijheid en professionele ontwikkeling profiteer je bij Lybrae van een aantrekkelijk maandsalaris, een uitgebreide pensioenregeling, 25 vakantiedagen, een lease auto of reiskostenvergoeding, telefoon en laptop, employee benefits zoals een collectieve zorgverzekering.

Werken bij Lybrae doe je niet alleen maar samen met je team. Samenwerken is de enige manier waarop wij werken. Bij Lybrae maak je onderdeel uit van een team met vakspecialisten die graag met elkaar sparren en meedenken over uitdagende vraagstukken. We versterken elkaars vakmanschap en buigen ons samen over ingewikkelde ruimtelijke opgaven. Samen creëren we creatieve en vernieuwende oplossingen voor ruimtelijke uitdagingen en dragen we bij aan het realiseren van een optimale en toekomstbestendige inrichting van onze fysieke leefomgeving.

Ook bijdragen aan de fysieke leefomgeving? Lybrae groeit hard en is op zoek naar nieuwe collega’s die met ons mee willen bouwen aan een toekomstgerichte leefomgeving.

Ook deel uitmaken van ons team? Solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures

Het stappenplan

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Solliciteren

Past de vacature Planoloog bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig over het werken als Planoloog?

Neem dan contact met ons op.