Het taakveld van een toezichthouder bouw

Ruimtelijke ontwikkeling

Werken bij Lybrae.

Aan de slag als projectleider ruimtelijke ontwikkeling

In een wereld waarin er continue gebrek is aan ruimte, creëer jij met jouw kennis en capaciteiten juist meer ruimte. Je initieert, stimuleert en faciliteert (her)ontwikkelingsopgaves. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor betrokken partijen en vorm je de schakel tussen omwonenden, bestuurders, ontwikkelaars, corporaties en belangengroepen.

Als projectleider ruimtelijke ontwikkeling denk je na over de inrichting van de omgeving en buig jij je over kennis- en capaciteitsvraagstukken voor verschillende Limburgse gemeentes en overheidsinstanties. Je bedenkt  innovatieve ideeën, creëert oplossingen en weet projecten van A tot Z feilloos te coördineren. Kortom, je krijgt te maken met uiteenlopende en uitdagende projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van je vakkennis en je dagelijks inhoudelijk uitdagen.

 

Ruimtelijke ontwikkeling vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en klaar om je horizon te verbreden? Ga aan de slag als trainee, adviseur, beleidsmedewerker of projectleider ruimtelijke ontwikkeling. Dankzij onze ruime opdrachtenportefeuille hebben we een breed aanbod aan vacatures binnen het vakgebied ruimtelijke ontwikkeling. Bij Lybrae kijken we naar de baan die het best past bij jouw persoonlijkheid, wensen, en ambities. Zo hebben we zelfs een vacature voor planoloog!

 

Wat wij bieden

Werken bij Lybrae betekent een kijkje nemen in verschillende keukens en aan verschillende uitdagende projecten werken terwijl je geniet van de zekerheden van een vaste baan. Hierbij maak je onderdeel uit van een hecht team vakspecialisten die altijd bereid zijn om elkaar te helpen, met elkaar mee te denken en het beste in elkaar naar boven halen. Onze kernwaarden: willen winnen, betrokkenheid, vrijheid en plezier zijn dan ook duidelijk merkbaar op de werkvloer.

Naast de uitdagende projecten en fijne werkomgeving ben je bij ons in ieder geval verzekerd van een aantrekkelijk salaris, een leaseauto of reiskostenvergoeding, een telefoon en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar recruiter Richard: r.veldman@lybrae.nl en hij bespreekt graag de mogelijkheden met je!

 

Opleiding ruimtelijke ontwikkeling

Bij Lybrae zorgen we ervoor dat je de ruimte krijgt om jezelf continue op zowel persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen.

Zo wordt er bij Lybrae jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget vrijgemaakt welke je kunt inzetten om je carrière een boost te geven. Met dit budget kun je deelnemen aan diverse opleidingstrajecten, van complete opleidingen, tot aan trainingen, webinars en functiegerichte masterclasses. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies en netwerkevenementen, waar onder het genot van een hapje en drankje met elkaar wordt gespard over relevante ontwikkelingen in de markt en nieuwe inzichten met elkaar worden gedeeld.

Jouw doelen en ambities staan voor ons voorop. Samen zorgen we ervoor dat jij vooruit gaat in je carrière.

vacature ingenieursbureau

Over Lybrae

Lybrae is een projectconsultancy- en adviesbureau met specialistische expertise binnen de fysieke leefomgeving. Vanuit ons brede netwerk van meer dan 300 vakprofessionals is er veel ruimte voor kennisdeling. Deze kennis delen we al meer dan 20 jaar in de vorm van maatwerkoplossingen middels een combinatie van advies, opleidingen en projectdetachering.

In de afgelopen 20 jaar hebben we een brede opdrachtenportefeuille weten op te bouwen en al talloze opdrachtgevers kunnen ontzorgen binnen de specialismen milieu, bouw, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht.

Benieuwd naar onze organisatie? Neem contact met ons op, de koffie staat alvast klaar!

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Het taakveld van een toezichthouder bouw

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Het taakveld van een toezichthouder bouw

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Het taakveld van een toezichthouder bouw

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging