In gesprek met Arnoud over het vak interim management

Vacatures Kwaliteitsborging

Werken bij Lybrae.

Vacatures Kwaliteitsborging

Bouw jij met ons mee aan de toekomst van Nederland? Vanuit ons partnership met Woningborg Toetsing en Toezicht hebben wij gave kwaliteitsborging vraagstukken voor bouwprofessionals als jou! Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland. Door onze unieke positie op de markt krijg jij de kans om aan projecten te werken voor zowel overheidsinstanties als kwaliteitsborgers. Hierdoor is jouw werkweek nooit hetzelfde en kun je aan de slag met verschillende kwaliteitsborgingsinstrumenten! Kom werken bij ons en profiteer van eigen regie over jouw loopbaan als:

Investeren in jouw toekomst? Lees meer over de mogelijkheden voor jouw carrière.

Bekijk de vacatures kwaliteitsborging hier

Werken bij Lybrae

Groei en ontwikkeling staan centraal bij Lybrae en lopen dan ook als een rode draad door je carrière bij Lybrae. Als collega bij Lybrae werk je in een omgeving waar jij de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo ontvang je jaarlijks een ontwikkelbudget waarmee je via onze eigen Lybrae Academy deel kunt nemen aan diverse opleidingstrajecten zoals trainingen, webinars, functiegerichte masterclasses en zelfs complete opleidingstrajecten.

Wat bieden we

Wil jij dit ook een plezierige werkomgeving waar we gezamenlijk borrelen, leren en ontwikkelen? We vinden zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid belangrijk en je hebt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen via onze Lybrae academy. Met een opleidingsbudget kun je jezelf nog meer ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris aan met 25 vakantiedagen, een leaseauto en laptop. Geïnteresseerd in de vacature bouwinspecteur? Neem contact met ons op.

Samenwerking Lybrae met kwaliteitsborgers

Lybrae speelt een sleutelrol in de uitvoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) door een samenwerkingsverband met diverse vooraanstaande kwaliteitsborgers. Deze wet is geïntroduceerd om de bouwkwaliteit te verhogen door middel van aangescherpte bouwregelgeving. Wij bieden ondersteuning op het gebied van capaciteit en expertise om de privatisering binnen de bouwsector te faciliteren. Onze adviseurs, werkzaam vanuit de kantoren van ons zusterbedrijf Omgevingsdienst Nederland voeren essentiële werkzaamheden uit namens onze partners, waarbij ze bouwplannen beoordelen en adviseren vanaf de toetsingsfase tot en met de uitvoering.
Ons gezamenlijke doel is om bij te dragen aan de waarborging van bouwkwaliteit. Dit streven wordt verder ondersteund door ons gemeenschappelijk opleidingsprogramma, waarbij we medewerkers zowel professioneel als persoonlijk begeleiden in hun ontwikkeling.

Wat is Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging in de bouw, zoals vastgelegd in de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), is een cruciaal proces dat installateurs en bouwbedrijven verantwoordelijkheid geeft voor de kwaliteit van hun projecten. Met de invoering van de Wkb op 1 januari 2024 worden deze verantwoordelijkheden verder versterkt, met onder andere de toewijzing van externe private kwaliteitsborgers voor bepaalde projecten. Deze wet breidt ook de aansprakelijkheid uit voor eventuele gebreken, wat aannemers en installateurs dwingt om nog meer nadruk te leggen op het waarborgen van de kwaliteit van hun werk. Bij de inwerkingtreding van de Omgevingswet is het stelsel van kwaliteitsborging van toepassing op bouwactiviteiten die vallen onder gevolgklasse 1. Dat geldt alleen voor nieuwbouw (permanent of tijdelijk). Verbouw volgt op z’n vroegst op 1 januari 2025.

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

In gesprek met Arnoud over het vak interim management

Solliciteren

Past een van de vacatures kwaliteitsborging bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!
In gesprek met Arnoud over het vak interim management

Contact

Past de vacature bij jouw studie en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
In gesprek met Arnoud over het vak interim management

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
In gesprek met Arnoud over het vak interim management

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past.
In gesprek met Arnoud over het vak interim management

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
In gesprek met Arnoud over het vak interim management

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je manager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over vacatures kwaliteitsborging?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging