Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Talentsourcer

Werken bij Lybrae.

Werken als Talensourcer?

Wil jij de eerste stap zetten naar een dynamische carrière in recruitment? Ben je gepassioneerd door het vinden van talent en het bouwen van sterke teams? Dan is deze vacature als talentsourcer de perfecte opstap voor jou!

Opstap naar een commerciële carrière

Ben jij een ondernemende persoonlijkheid met een winnaarsmentaliteit, een creatieve mindset en gedij je in een commerciële omgeving? Dan is de rol van talentsourcer bij Lybrae jouw perfecte startpunt! Als talentsourcer krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een steeds veranderende arbeidsmarkt en hét verschil te maken. Deze bijbaan biedt jou de ideale gelegenheid om niet alleen werkervaring op te doen, maar ook onze organisatie van binnenuit te leren kennen. De arbeidsmarkt schreeuwt om specialisten en jij kunt een cruciale rol spelen in het vormgeven van hun toekomst! Als dit jou aanspreekt, dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier per regio de vacatures voor talentsourcer

Je werkzaamheden:
Talentacquisitie: Je gaat op een ware talentenjacht, op zoek naar de meest veelbelovende professionals voor onze organisatie. Ongeacht waar ze zich bevinden, jij weet ze op te sporen en te overtuigen om met ons in gesprek te gaan. Netwerk opbouwen: Met jouw creatieve brein en positieve energie breng je een netwerk van getalenteerde commerciële professionals samen.

Bekijk de talentsourcer vacatures hier

Wat doet een talentsourcer?

Een talentsourcer is een professional die gespecialiseerd is in het identificeren en aantrekken van gekwalificeerde kandidaten voor openstaande vacatures binnen een organisatie. In tegenstelling tot een recruiter, die zich richt op het volledige wervingsproces, concentreert een talentsourcer zich voornamelijk op het proactief zoeken naar potentiële kandidaten, het opbouwen van talentenpools en het creëren van strategieën om passieve kandidaten te bereiken. Ze maken gebruik van sociale media, professionele netwerken en databases om de beste kandidaten te vinden. Talentsourcing speelt dus een cruciale rol bij het vinden van de juiste profielen voor verschillende vacatures.

 

Wat wij bieden

Je staat er niet alleen voor. Samenwerken is voor ons de sleutel tot succes. Lybrae daagt jou uit en stimuleert je om het beste uit jezelf en anderen te halen. Je werkt nauw samen met onze corporate recruiter en campus recruiter, waardoor jij je kunt ontwikkelen in de kunst van headhunting en recruitment. Na je afstuderen staat er een uitgebreid opleidingsprogramma voor je klaar om je verder op te leiden tot een commercieel talent. Als talentsourcer kun je bij ons (op basis van een 40- urige werkweek) rekenen op:

  • Een dynamische en snel groeiende organisatie;
  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Evenementen gericht op elkaar beter leren kennen, ontspanning, genieten en kennisdeling;
  • Een enthousiast en hecht team waarmee je ervaringen, kennis en gezelligheid deelt;
  • Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd door middel van coaching on the job, trainingen en webinars die zijn afgestemd op jouw behoeften;

Hebben we je weten te overtuigen? Solliciteer direct en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega!

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Solliciteren

Past de vacature talentsourcer bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Contact

Past de vacature bij jouw studie en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je manager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over Talentsourcer?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging