Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Vacature omgevingsmanager

Werken bij Lybrae.

Werken als Omgevingsmanager?

Binnen Lybrae zijn we op zoek naar een omgevingsmanager. Je wordt ingezet op onze eigen projecten en zult op locatie voor onze klanten je werkzaamheden uitvoeren. Als omgevingsmanager ben jij de spil van de civiele projecten. Je weegt de belangen van alle stakeholders af en zorgt voor de juiste interactie met als doel om de projecten af te ronden binnen de gestelde en contractuele bandbreedten. Zo hebben we nu twee openstaande vacatures: Casemanager Omgevingswet & Bouw & Senior Omgevingsmanager.

De vacature omgevingsmanager in de praktijk

Je bent verantwoordelijk voor de volgende taken:
• Aanspreekpunt zijn voor alle belanghebbenden;
• Onderzoeken van de gevolgen voor bodem, kabels en leidingen en flora & fauna en het borgen van de juiste maatregelen;
• In kaart brengen, aanvragen en borgen van de eisen voor alle benodigde vergunningen;
• Registreren en beantwoorden van klachten om alle stakeholders tevreden te houden;
• Verzorgen van de bouw- en publiekscommunicatie;
• Beoordelen van de verkeersmaatregelen en de afstemming hiervan met stakeholders.

Bekijk de omgevingsmanager vacatures hier

Werken bij Lybrae

Groei en ontwikkeling staan centraal bij Lybrae en lopen dan ook als een rode draad door je carrière bij Lybrae. Als collega bij Lybrae werk je in een omgeving waar jij de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo ontvang je jaarlijks een ontwikkelbudget waarmee je via onze eigen Lybrae Academy deel kunt nemen aan diverse opleidingstrajecten zoals trainingen, webinars, functiegerichte masterclasses en zelfs complete opleidingstrajecten.

Gedurende deze opleidingstrajecten ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Zo verbreed je je vakinhoudelijke kennis en til je je soft skills naar een hoger niveau. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te groeien in het tempo en dat het best bij jou past. Samen kijken we naar jouw ambities en toekomstplannen en stemmen we het opleidingstraject hierop af. De nieuw opgedane kennis en inzichten neem je mee in je verdere carrière en kun je direct in de praktijk toepassen. Zo boek je vooruitgang in je projecten én carrière.

 

Wat wij bieden

Je doet dit uiteraard niet alleen. Samenwerken is voor ons dé manier waarop we werken. Lybrae gaat samen met jou kijken naar wat jij belangrijk vindt in jouw functie, zodat jij voldoende uitdaging blijft houden. Je krijgt de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken, en op vele terreinen vaardigheden te ontwikkelen.

Wil jij dit ook een plezierige werkomgeving waar we gezamenlijk borrelen, leren en ontwikkelen? We vinden zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid belangrijk en je hebt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen via onze Lybrae academy. Met een opleidingsbudget kun je jezelf nog meer ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris aan met 25 vakantiedagen, een leaseauto en laptop.

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Solliciteren

Past de vacature omgevingsmanager bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Contact

Past de vacature bij jouw studie en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je manager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over de omgevingsmanager vacature?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging