Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Junior recruiter

Werken bij Lybrae.

Werken als junior recruiter?

Als junior recruiter draag jij de verantwoordelijkheid voor het aannemen van nieuwe collega’s voor ons vakgebieden. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om diverse traineeships en functies, waaronder casemanager bouw/vergunningverlener, projectleider duurzaamheid, toezichthouder bouw of milieu. Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je echt het verschil maakt? Lees dan snel verder!

Klaar voor een commerciële carrière?

Als junior recruiter bij Lybrae is het jouw missie om gespecialiseerde professionals te vinden, te enthousiasmeren en langdurig te verbinden aan onze organisatie. Je voert niet alleen persoonlijke kennismakingsgesprekken, maar bent ook actief betrokken bij campus recruitment. Daarnaast bouw je zowel online als offline een krachtig netwerk op, bijvoorbeeld door het bijwonen van evenementen en netwerkbijeenkomsten. Bij Lybrae krijg je niet alleen de kans om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om deel uit te maken van een team waar plezier, ambitie, vrijheid en betrokkenheid centraal staan. Momenteel hebben we de volgende recruiter vacatures openstaan:

Bekijk alle recruiter vacatures hier

Werken bij Lybrae

Groei en ontwikkeling staan centraal bij Lybrae en lopen dan ook als een rode draad door je carrière bij Lybrae. Als collega bij Lybrae werk je in een omgeving waar jij de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo ontvang je jaarlijks een ontwikkelbudget waarmee je via onze eigen Lybrae Academy deel kunt nemen aan diverse opleidingstrajecten zoals trainingen, webinars, functiegerichte masterclasses en zelfs complete opleidingstrajecten.

Gedurende deze opleidingstrajecten ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Zo verbreed je je vakinhoudelijke kennis en til je je soft skills naar een hoger niveau. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te groeien in het tempo en dat het best bij jou past. Samen kijken we naar jouw ambities en toekomstplannen en stemmen we het opleidingstraject hierop af. De nieuw opgedane kennis en inzichten neem je mee in je verdere carrière en kun je direct in de praktijk toepassen. Zo boek je vooruitgang in je projecten én carrière.

 

Wat wij bieden

Bij Lybrae kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een marktconform salaris, een bonusregeling, uitgebreide pensioenregeling, employee benefits, en natuurlijk een telefoon en laptop. Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling met coaching on the job, kennissessies, trainingen & opleidingen die aansluiten op jouw behoeften.

Bij Lybrae waarderen we plezier, ambitie, vrijheid en betrokkenheid. Je maakt deel uit van een enthousiast en hecht team van professionals binnen dezelfde expertise. We organiseren evenementen die draaien om elkaar beter te leren kennen, gezelligheid en kennis delen.

Hebben we je weten te overtuigen? Solliciteer direct voor de functie als junior recruiter en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega!

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Solliciteren

Past de vacature junior recruiter bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Contact

Past de vacature bij jouw studie en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je manager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over de vacature junior recruiter?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging