Het belang van een circulaire samenleving

Vacature Bouwkundig Inspecteur Kwaliteitsborging

Werken bij Lybrae.

Werken als Bouwkundige Inspecteur Kwaliteitsborging

Als bouwkundig inspecteur bij Lybrae ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige inspecties bij nieuwbouwwoningen, appartementen en/of transformatieprojecten onder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). De resultaten van deze inspecties leg je vast en bespreek je op de bouwplaats met het uitvoerende team, met als doel faalkosten te voorkomen.

Wat doet een Bouwkundig Inspecteur Kwaliteitsborging?

Uiteindelijke constatering(en) van onvolkomenheden rapporteer je richting jouw interne collega plancoördinator en aan de externe bouwonderneming. Tevens controleer je als bouwkundig inspecteur of de bouwplaats voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen. Mocht een project niet voldoen aan de normen van het Bbl, dan ligt de uitdaging bij jou om dit aan de uitvoerder kenbaar te maken en samen naar een passende oplossing te zoeken.
Bij Lybrae krijg je een persoonlijk opleidingstraject aangeboden waarin je je kennis kunt verdiepen en je carrièremogelijkheden binnen de organisatie kunt ontwikkelen. Samen met jou kijken we wat het beste bij jouw ambities en vaardigheden past, en verkennen we je loopbaan- en doorgroeimogelijkheden.

Bekijk de vacatures bouwkundig inspecteur kwaliteitsborging hier

Werken bij Lybrae

Groei en ontwikkeling staan centraal bij Lybrae en lopen dan ook als een rode draad door je carrière bij Lybrae. Als collega bij Lybrae werk je in een omgeving waar jij de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo ontvang je jaarlijks een ontwikkelbudget waarmee je via onze eigen Lybrae Academy deel kunt nemen aan diverse opleidingstrajecten zoals trainingen, webinars, functiegerichte masterclasses en zelfs complete opleidingstrajecten.

Wat krijg je als Bouwkundig Inspecteur Kwaliteitsborging

Wil jij dit ook een plezierige werkomgeving waar we gezamenlijk borrelen, leren en ontwikkelen? We vinden zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid belangrijk en je hebt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen via onze Lybrae academy. Met een opleidingsbudget kun je jezelf nog meer ontwikkelen. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris aan met 25 vakantiedagen, een leaseauto en laptop. Geïnteresseerd in de vacature bouwinspecteur? Neem contact met ons op.

Samenwerking Lybrae met kwaliteitsborgers

Lybrae speelt een sleutelrol in de uitvoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) door een samenwerkingsverband met diverse vooraanstaande kwaliteitsborgers. Deze wet is geïntroduceerd om de bouwkwaliteit te verhogen door middel van aangescherpte bouwregelgeving. Wij bieden ondersteuning op het gebied van capaciteit en expertise om de privatisering binnen de bouwsector te faciliteren. Onze adviseurs, werkzaam vanuit de kantoren van ons zusterbedrijf Omgevingsdienst Nederland voeren essentiële werkzaamheden uit namens onze partners, waarbij ze bouwplannen beoordelen en adviseren vanaf de toetsingsfase tot en met de uitvoering.
Ons gezamenlijke doel is om bij te dragen aan de waarborging van bouwkwaliteit. Dit streven wordt verder ondersteund door ons gemeenschappelijk opleidingsprogramma, waarbij we medewerkers zowel professioneel als persoonlijk begeleiden in hun ontwikkeling.

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Het belang van een circulaire samenleving

Solliciteren

Past de vacature Bouwkundig Inspecteur Kwaliteitsborging bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!
Het belang van een circulaire samenleving

Contact

Past de vacature bij jouw studie en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Het belang van een circulaire samenleving

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Het belang van een circulaire samenleving

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past.
Het belang van een circulaire samenleving

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Het belang van een circulaire samenleving

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je manager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over de vacature bouwinspecteur kwaliteitsborging?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging