Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Ruimtelijk domein

Werken bij Lybrae.

Vacature ruimtelijk domein

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het ruimtelijke domein? Als specialist binnen de fysieke leefomgeving met ruim twintig jaar ervaring hebben we uiteenlopende projecten binnen het ruimtelijke domein beschikbaar. Wisselende projecten waarin je geprikkeld wordt om jezelf uit te dagen, maar ook profiteert van zekerheid omdat je bij Lybrae in dienst bent. Dit kunnen kortlopende of langlopende projecten zijn, bij één of meerdere opdrachtgevers. Geheel afhankelijk van jouw wensen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om via onze eigen Lybrae Academy middels opleidingen, trainingen en masterclasses je vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je groeien en neem je deze kennis mee naar nieuwe projecten. Aan de slag binnen het ruimtelijk domein? Bekijk onze vacatures!

Bekijk onze vacatures

Het stappenplan

Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.